Cum de a face față depresiei după o pauză

Pauzele pot fi dureroase. Este o decizie dificilă de a împărți cu cineva orice parte a vieții, de a ridica telefonul și de a vă aminti că nu trebuie să o sunați. Depresia pe care o simți după o pauză poate fi greoaie și dificilă încât nimeni să nu înțeleagă sau să știe prin ce treceți. Dar există modalități de a face față acestui sentiment care nu implică plânsul în fața unui borcan de înghețată. Aici este un wikiHow care vă va ajuta să faceți față depresiei după o despărțire.

Dacă credeți că dvs. sau cineva pe care o iubiți este într-o stare depresivă, este important să căutați ajutor. În secțiunea Resurse suplimentare Veți găsi informații pentru a contacta agenția care vă va ajuta în țara dvs.

pași

Imaginea intitulată Spuneți dacă cineva cu demență este deprimat Pasul 1
1
Rețineți că va dura ceva timp. Mai ales dacă relația a fost foarte lungă, poate fi un proces dificil. Așteptați și acordați-vă timpul necesar pentru a vă vindeca și recupera.
 • Imaginea intitulată Fii pacient când încerci tratamentul depresiei Pasul 1
  2
  Înțelegeți că emoțiile pe care le simțiți sunt normale. Nu renunta, sentimentele tale de furie, frustrare si tristete sunt normale si naturale.
 • Plânge dacă ai nevoie de ea. Dă-i drumul, folosește o cutie completă de Kleenex și te simți mizerabil pentru un timp, e în regulă, este de înțeles. Dar, în cele din urmă, va trebui să vă ridicați și să continuați. Viața merge mai departe și crezi și tu.
 • Imagine intitulată Înțelegerea celor cinci etape ale durerii Pasul 9
  3
  Ascundeți ceva foarte greu de văzut. Luați toate lucrurile care vă amintesc de ex (fotografii, scrisori) și le puneți într-o cutie. Apoi păstrați această cutie în interiorul dulapului. Nu aruncați lucrurile, puteți regreta mai târziu. Doar păstrați-le într-un loc sigur, dar nu te uita la ele, te vor face să te simți rău. Trebuie doar să le ascundeți pentru o vreme și să vă faceți o pauză.
 • Imagine intitulată Înțelegerea celor cinci etape ale durerii Pasul 12
  4
  Încercați să urmați un program cât mai bine posibil. Este greu la început, dar trebuie să te obligi să mănânci și să dormi în același timp. Acest lucru va necesita timp, aveți răbdare.
 • Imagine cu denumirea Cope when you`ll Never See Your Crush Again (Girls) Step 7
  5


  Încercați să vă distrageți mintea. Ieșiți din casă și faceți activități care vă plac, ca un hobby. Orice este bun, ca practicarea karate, călărirea unei biciclete, cântând la chitară etc. Asigurați-vă că vă concentrați asupra acelei activități și asupra bucuriei pe care aceasta o oferă.
 • Imaginea intitulată Tratarea depresiei partajate de părinți și adolescenți Pasul 11
  6
  Bucurați-vă de petrecerea timpului cu oamenii care sunt încă în viața ta. Petreceți foarte mult timp cu prietenii și familia dvs. chiar acum. Acestea vor fi sprijinul dvs. în timp ce treceți prin această depresie. Ai văzut acești oameni foarte mult în timpul relației tale? Dacă relația a fost lungă, probabil că nu ți-ai văzut prietenii sau chiar familia într-o perioadă lungă de timp. Ia-ți timp să-i împărtășești și să te distrezi.
 • Asigurați-vă că prietenii și familia dvs. știu ce sa întâmplat și cereți-i să vă susțină în aceste vremuri dificile.
 • Imagine intitulată Pregătiți-vă pentru moartea soțului / soției Step 13
  7
  Acceptați sfârșitul relației. Amintiți-vă că relația a trecut printr-un motiv și că nimic nu este o risipă în această viață. Poate că ați învățat o lecție valoroasă pe care o puteți folosi în următoarea dvs. relație sau într-o căsătorie viitoare. Sau poate tocmai au ajuns pentru o perioadă scurtă de timp și apoi au recuperat relația. În orice caz, trebuie să continuați cu viața voastră.
 • Resurse suplimentare

  sfaturi

  • Încercați să mâncați mâncarea dorită (cookie-uri, înghețată) de ajutor (mai ales femeile) doar nu exagerează și câștigă multă greutate, nu merită!
  • Nu apelați sau trimiteți mesaje celeilalte persoane, dați-i spațiu! În acel moment, el sau ea poate realiza cât de mult pierzi și vrei să te întorci cu tine. În orice caz, nu doriți să vă vedeți în mod disperat că sunați și trimiteți mesaje în mod constant.
  • Trebuie să fiți conștienți de faptul că vă va lua timp înainte de a ieși din nou cu cineva. Nu introduceți o nouă relație cu prima persoană frumoasă pe care o cunoașteți, vă puteți regreta. Acordați-vă timp pentru a vă vindeca și pentru a face procesul sănătos.
  • Ar trebui să fie conștienți de faptul că este posibil ca cineva suna și doriți să se întoarcă, probabil, singurătate .... dar întrebați-vă dacă acest lucru este într-adevăr ceea ce vrei, sau să caute o relație mai sănătoasă și stabilă.
  • Indiferent ce credeți acum, veți găsi o altă persoană - există mulți oameni în această lume, este probabil să fie în jurul valorii de așteptare pentru tine. Se pare că nu este așa pentru moment, dar există mulți oameni care pot fi compatibili cu dvs. Într-o zi vei descoperi că cineva distractiv și minunat va face ca sentimentele față de fostul tău să fie uitate în curând.
  • Doar pentru că ați experimentat o pauză nu înseamnă că sunteți o persoană teribilă sau că ați făcut totul greșit (sau că și cealaltă persoană este rău). Pur și simplu nu erau destinate unul pentru celălalt.
  • Dați-vă timpul necesar, gândiți-vă că puteți fi totuși prieteni. Cu toate acestea, poate dura luni sau chiar ani, pentru ca ambii să poată continua.

  avertismente

  • Nu dormiți cu cineva doar pentru că vă simțiți singuri sau singuri. Ieșiți cu un prieten sau faceți activități care vă fac fericiți. Ei nu merită consecințele pentru acel moment de plăcere, în cele din urmă vă veți simți mai mult singuri. Fa ceva pozitiv!
  • Nu faceți lucruri drastice și, dacă vă aflați foarte deprimat, căutați ajutor de la familia și prietenii dvs. Nu veți simți acest lucru suferind toată viața voastră, va trece în curând.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O cutie de Kleenex
  • Oală de înghețată preferată.
  • Prieteni cu care poți plânge și vorbești.
  • Un hobby sau ceva ce vă place să faceți, în care vă puteți concentra atenția și energia în aceste momente dificile.
  • O cutie goală în care poți pune toate fotografiile și amintirile (nu o vezi și nu o arunca).
  • Timp / Distanță / Spațiu al celeilalte persoane, nu o sunați, nu trimiteți mesaje sau nu vorbiți cu ea.
  • Familia și prietenii care vă susțin.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ajuți un prieten cu depresieCum să ajuți un prieten cu depresie
  Cum să lupți împotriva depresieiCum să lupți împotriva depresiei
  Cum să controlați mânia și depresiaCum să controlați mânia și depresia
  Cum să-i spui cuiva te-ai rănitCum să-i spui cuiva te-ai rănit
  Cum se descrie depresiaCum se descrie depresia
  Cum de a reduce anxietatea și depresiaCum de a reduce anxietatea și depresia
  Cum să găsiți tratamentul potrivit pentru depresieCum să găsiți tratamentul potrivit pentru depresie
  Cum să găsiți grupuri de sprijin pentru depresia postpartumCum să găsiți grupuri de sprijin pentru depresia postpartum
  Cum să facem față depresiei prenataleCum să facem față depresiei prenatale
  Cum să evitați depresia din cauza bolilor croniceCum să evitați depresia din cauza bolilor cronice
  » » Cum de a face față depresiei după o pauză

  © 2011—2020 ertare.com