Cum să renunțați la o relație de lungă distanță

O relație de lungă distanță nu poate implica multă interacțiune față în față - totuși, aceasta nu face ca ruperea unei relații mai puțin dureroasă. Indiferent dacă v-ați dat cu prietenul sau prietena dvs. de lungă distanță pentru 3 luni sau 3 ani, este dificil să renunțați la cineva care vă interesează. Cu toate acestea, chiar dacă acum vă simțiți singuri și trist, există unele lucruri pe care le puteți face pentru a vă depăși relația într-un mod mai ușor. Dacă vă gândiți să vă despărțiți de partenerul dvs., pregătiți-vă în avans, astfel încât conversația să curgă cât mai bine posibil. După pauză, faceți ceva timp să vă dedicați emoțiilor și apoi să vă concentrați asupra găsirii lucrurilor pentru a vă bucura de un singur lucru.

pași

Metoda 1
Supraviețuiește ruptura

Imagine cu denumirea Let Go of a Relationship Long Distance Pasul 1
1
Asigurați-vă că doriți să încheiați relația. Fiți atenți la instinctul vostru. Relația ta nu trebuie să fie perfectă, dar ar trebui să aibă un efect global pozitiv asupra vieții tale. Dacă aveți o dinamică nesănătoasă cu partenerul dvs. sau dacă pur și simplu aveți sentimentul deranjant că relația a fost exclusă, poate că este timpul să vă luați la revedere.
 • Dacă partenerul dvs. vă deprimă, devine gelos când vă vedeți prietenii sau vă face să faceți întreaga călătorie atunci când doresc să se întâlnească, relația dvs. poate să nu fie sănătoasă.
 • Determinați-vă dacă vă este frică să vizitați partenerul dvs. sau dacă evitați apelurile telefonice.
 • Imagine cu denumirea Let Go of a Distance Distance Relationship Pasul 2
  2
  Gândiți-vă dacă vă puteți încheia relația într-un mod personal. Dacă casa dvs. este prea departe de casa iubitului sau prietenei dvs., călătoria pentru a încheia relația poate să nu fie practică sau posibilă. Cu toate acestea, este mai respectat să ajungeți cu cineva față în față și să vă luați la revedere într-un mod personal vă va oferi viitorului ex-partener un mai bun simț al închiderii.
 • Cu cât ați fost mai mult cu partenerul dvs. de lungă distanță, cu atât mai important este că veți încheia relația într-un mod personal.
 • Dacă nu reușiți să încheiați personal această relație, discutați prin telefon sau printr-un apel video. Indiferent ce faceți, evitați să terminați prin e-mail sau prin mesaje text.
 • Imagine intitulată Let Let of a Relationship Long Distance Pasul 3
  3
  Luați în considerare ceea ce doriți să spuneți în prealabil. Gândiți-vă de ce doriți să încheiați relația și să decideți cum veți da știrea prietenului sau prietenei dvs. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că vă simțiți emoțional sau uitați ce vreți să spuneți, adresați-vă unui prieten care vă va ajuta să practici reprezentând conversația cu dvs.
 • Imagine intitulată Let Let of a Relationship Long Distance Pasul 4
  4
  Fii drăguț, dar ferm. Spune-i prietenului sau prietenei de ce relația nu funcționează pentru tine. Utilizați expresii de prima persoană (cu "I") în loc de fraze secundare (cu "voi") și evitați să le criticați sau să le învinuiți pentru decizia de a pune capăt relației.
 • De exemplu, nu spuneți "Nu faceți suficient efort pentru a rămâne în contact". În schimb, spuneți: "Mă simt singură când nu vorbim de zile".
 • Imagine intitulată Let Let of a Relationship Long Distance Step 5
  5
  Limitați la fapte. Păstrați un cap răcoros și păstrați-vă emoțiile de la preluarea, chiar dacă iubitul sau prietena ta face o pauză într-un mod dificil. Dacă încercați să vă opuneți deciziei, amintiți-vă din nou de ce ați format această opinie. Împiedicați conversația să devină un argument.
 • De exemplu, ați putea spune: "În timp ce te iubesc cu adevărat, punctul de la relația noastră de lungă distanță nu-mi dă tipul de conexiune de care am nevoie și vreau dintr-o relație".
 • Arguing ar putea să vă ofere fostului dvs. partener speranța falsă că el te poate convinge să fii din nou împreună în viitor. Ai putea spune "Știu că nu simți același lucru, dar sunt sigur de decizia mea".
 • Imaginea intitulată Let Let of a Relationship Long Distance Step 6
  6
  Practicați-vă îngrijirea de sine. Dacă sunteți persoana pe care o părăsesc, vă puteți simți copleșiți de tristețe, confuzie sau respingere. Dacă cealaltă persoană și-a exprimat dorința de a încheia relația, nu ai de ales decât să-ți respecti dorințele. Luați acest timp pentru a vă îngriji de sine și a vă vindeca emoțional.
 • Dacă puteți, săriți câteva zile de lucru sau școală și vizitați-vă familia sau prietenii pentru a vă pune într-un mediu nou. Faceți lucruri care vă fac fericiți, de exemplu, cumpărați haine noi sau urmăriți filmele preferate.
 • Încercați să scrieți într-un jurnal pentru a vă ajuta să vă exprimați și sortați sentimentele legate de despărțire.
 • Imagine cu denumirea Let Go of a Relationship Long Distance Pasul 7
  7
  Căutați ajutor în cazul în care aveți probleme în mișcare înainte. Dacă întâmpinați dificultăți în a ajunge la un acord cu pauza, ar putea fi util să vizitați un consilier școlar sau terapeut în zona dvs. Uneori este greu să continuăm după o pauză. Este posibil să aveți nevoie de ajutor profesional pentru a crea idei pentru a vă menține ocupat sau pentru a începe după încheierea unei relații.
 • La prima vizită ați putea explica: "Prietena mea de lungă distanță a încheiat relația pe care a avut-o cu mine. Nu a fost o parte a vieții mele de zi cu zi, dar încă mă simt foarte gol și singur. Am nevoie de ajutor.
 • Metoda 2
  Efectuați-vă emoțiile

  Imagine intitulată Let Let of a Relationship Long Distance Step 8
  1
  Dați-vă timp să vă întristați. Este nevoie de timp pentru a depăși pierderea unei relații. Fostul tău partener a fost o parte importantă a vieții tale, chiar dacă nu o vezi personal în fiecare zi și ar putea dura ceva timp să te obișnuiești cu viața fără ea. Permite-te să te simți trist și să acționezi calm dacă te simți mai puțin concentrat sau productiv decât de obicei.
  • Nu vă grăbiți procesul de îndurare. Dacă sunteți îngrijorat să stați jos și să vă simțiți zdrobiți, alegeți o zi în calendar ca "termenul limită". Scoateți toată tristețea sau frustrarea și alegeți să treceți după această dată.
  • Încercați să identificați un lucru în fiecare zi, ceea ce vă face să vă simțiți fericiți. Ar putea fi o pasăre mică care se pune pe pervaz sau pe cineva care te laudă. Luați în considerare scrierea în jurnalul dvs., deoarece o colecție de informații vă poate ajuta să vă vindecați.
 • Imaginea intitulată Să mergem la o relație de lungă distanță Pasul 9


  2
  Înclinați-vă pe familie și pe prieteni pentru a primi sprijin. Este obișnuit să te simți singur și izolat după ce termini o relație de lungă distanță. Luați legătura cu cei dragi pentru a obține sprijin emoțional și pentru cineva care ascultă cu atenție. Prietenii și familia dvs. vă pot ajuta să vă dezvoltați stima de sine și să uitați de fostul dvs. partener.
 • Puteți întreba un prieten "Am probleme să renunț la relația mea. Știu că ai mai trecut prin asta. Cum ai depășit pierderea relației tale de lungă distanță?
 • De asemenea, ați putea să vă dați seama că doriți doar să petreceți timp cu oameni care simpatizează cu dvs. și vă fac fericiți și nu vorbiți despre fostul dvs. partener. Amintiți-vă că este alegerea voastră.
 • Imagine intitulată Let Let of a Relationship Long Distance Step 10
  3
  Găsiți modalități creative de a vă exprima sentimentele. Rupturile au fost o sursă de inspirație artistică de mii de ani. Nu trebuie să fii un artist profesionist pentru a aprecia beneficiile exprimării creativității sentimentelor tale. Scrierea, desenul, dansul și alte forme de exprimare vă pot ajuta să canalizați emotiile în mod constructiv și puteți chiar să alegeți un nou hobby pe parcurs.
 • Imagine intitulată Let Let of a Relationship Long Distance Pasul 11
  4
  Amintiți-vă de ce a fost necesar să încheiați relația. Dacă vă simțiți vinovați de despărțire sau dacă vă întrebați dacă ați făcut ceea ce trebuie, mai întâi revedeți motivele pentru care ați încheiat relația. Odată încheiată relația, este ușor să vă amintiți numai vremurile bune. Deși pentru o vreme va fi dificil să-ți depășești fostul partener, aminti-te că ai luat decizia corectă pentru fericirea pe termen lung.
 • Dacă de multe ori vă pare rău, faceți o listă a tuturor modurilor în care pauza vă îmbunătățește viața.
 • Metoda 3
  Resetați viața de licență

  Imaginea intitulată
  1
  Evitați contactul cu fostul partener. Nu poți depăși pe deplin fostul tău partener dacă continuă să vorbești cu el. În timp ce nu trebuie să vă faceți griji cu privire la traversarea ei în persoană, uita la paginile dvs. de social media sau păstrarea amintirilor de relație poate încă interfera cu procesul de vindecare. Ștergeți numărul fostului partener de pe telefon și blocați-l sau opriți-l în rețelele sociale.
  • Acesta va fi momentul să încercați să fii prieteni cu fostul dvs. partener. Este posibil ca în timp să vă puteți reconecta - totuși, deocamdată trebuie să luați cel puțin 6 luni pentru a vă vindeca și pentru a continua.
 • Imagine intitulată Let Let of a Relationship Long Distance 13
  2
  Urmați o rutină obișnuită. Ajustarea la un program de familie vă poate ajuta să vă simțiți cât mai normal posibil, ceea ce va duce la o recuperare mai rapidă. În loc de tăvălesc în tristețe și să adopte obiceiuri nesănătoase, face tot posibilul pentru a menține programul de somn, menține productivitatea la locul de muncă sau de școală și să mențină orice alt obicei ai avut înainte de pauză.
 • Dacă o parte din rutina dvs. obișnuită a fost de a vorbi cu fostul dvs. partener la un moment dat, veți dori să găsiți ceva în schimb. Încercați să vă apelați la un prieten apropiat sau să faceți timpul când vă exersați abilitățile cu ceramică.
 • Imaginea intitulată
  3
  Rămâi sănătos Mâncarea bună și exercițiile fizice vă pot ajuta să vă simțiți mai bine din punct de vedere fizic și emoțional. În loc să vă lounging în jurul în sala de gimnastică și bucurați-vă de tratamente, ia ocazia de a avea grijă de sănătatea dumneavoastră, prin alegerea alimentelor nutritive și provocare în timpul antrenamentelor.
 • Schimbările de dispoziție sunt exact ceea ce nu aveți nevoie după o pauză, prin urmare evitați alimentele zaharoase. În schimb, alegeți boabe întregi, legume și surse de proteine ​​slabe, ceea ce vă va ajuta să vă mențineți starea de spirit și nivelul de energie stabil.
 • exercitii cardiovasculare, cum ar fi alergatul sau inotul, este o armare excelent pentru starea de spirit, deoarece stimuleaza eliberarea de substante chimice pentru a „simți bine“ în corpul numit endorfinele.
 • Imaginea intitulată Să mergem la o relație de distanță lungă 15
  4
  Distrați-vă cu un nou hobby. După pauză, este posibil să știți că aveți mai mult timp decât ați avut înainte. Profitați de acel timp. Puteți să vă înscrieți la o clasă, să vă alăturați unui club sau să începeți să lucrați la un proiect pe care l-ați dorit dintotdeauna.
 • Folosirea timpului dvs. productiv vă va ajuta să nu vă deprimați de fostul partener și noile activități vor fi o modalitate excelentă de a vă face noi prieteni.
 • Imagine intitulată Let Let of a Relationship Long Distance 16
  5
  Intrați în contact cu oamenii. Timpul petrecut cu prietenii este o modalitate dovedită de a depăși un ex-partener. Găsiți noi prietenii cu oameni interesanți și întăriți legăturile existente. Faceți planuri să vă întâlniți cu persoane din cercul dvs. social și să practicați un joc, să vizionați un film sau să vizitați un nou restaurant.
 • Luați legătura cu unul dintre prietenii dvs. și spuneți: "Mă gândeam să vă înscriu pentru o clasă de salsa. Pare atât de distractiv! Vrei să mă alături?
 • Dacă doriți să vă extindeți grupul de prieteni, căutarea de hobby-uri noi va fi o modalitate bună de a vă întâlni oameni cu interese similare cu ale dvs. Căutați pe pagini cum ar fi Meetup.com, care reunește oameni în funcție de diverse interese, cum ar fi drumeții, gătit sau învățarea unei noi limbi.
 • Imaginea intitulată Să mergem la o relație de lungă distanță 17
  6
  Aplicați ceea ce ați învățat în următoarea dvs. relație. Nu trebuie să lăsați o relație trecută să vă urmărească pentru totdeauna - totuși, puteți folosi experiența pentru a vă îmbunătăți relația următoare. Odată ce ai avut timp să procesezi pauza, gândește-te la ceea ce te-a învățat, fie pozitiv, fie negativ. În acest fel, veți avea mai multe șanse să repetați ceea ce a funcționat și mai puțin probabil să faceți din nou aceleași greșeli.
 • S-ar putea să vă dați seama că relația în sine a fost problema sau ați putea realiza că relațiile pe distanțe lungi nu funcționează pentru dvs. Ar putea fi, de asemenea, mai clară pentru dvs. ce fel de "reguli de bază" ai avea nevoie într-o relație care va fi la distanță.
 • De exemplu, dacă îți dai seama că foarte curând ai devenit fierbinte și intensă în această relație, asigurați-vă că țineți pacea data viitoare. Puteți stabili chiar reguli pentru a lua lucrurile încet, de exemplu, pentru a nu se întâlni cu familia până la un anumit timp sau pentru a aștepta intimitatea fizică.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți păstrezi prietenul într-o relație de lungă distanțăCum să-ți păstrezi prietenul într-o relație de lungă distanță
  Cum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționeazăCum să determinați dacă o relație pe distanțe lungi funcționează
  Cum să stabiliți o relație pe distanțe lungiCum să stabiliți o relație pe distanțe lungi
  Cum să-ți faci prietenul pe distanțe lungi să se simtă specialCum să-ți faci prietenul pe distanțe lungi să se simtă special
  Cum să-ți faci iubitul să petreacă mai mult timp cu tineCum să-ți faci iubitul să petreacă mai mult timp cu tine
  Cum puteți face ca relația dvs. să funcționezeCum puteți face ca relația dvs. să funcționeze
  Cum să începi o conversație cu un prieten plictisitCum să începi o conversație cu un prieten plictisit
  Cum să tratăm relațiile pe distanțe lungiCum să tratăm relațiile pe distanțe lungi
  Cum să ne ocupăm de ex, dacă pare să fie bine după terminareCum să ne ocupăm de ex, dacă pare să fie bine după terminare
  Cum să faci față unei prietene înșelătoareCum să faci față unei prietene înșelătoare
  » » Cum să renunțați la o relație de lungă distanță

  © 2011—2020 ertare.com