Cum arata modelul Hollister (pentru fete)

Vrei vreodată să arăți ca acele modele Hollister? Tot ce trebuie să faceți este să urmați acești pași și să vedeți cum puteți arăta ca o fată din California.

pași

Imaginea intitulată
1
Intrați în formă Cele mai multe modele au o formă bună. Ele nu sunt nici foarte subtiri, nici nu au multe curbe. Puteți să vă mențineți în formă, să navigați, să dansați, să mergeți, să alergați, să înotați sau să mergeți la sala de gimnastică. Puteți face un plan de exerciții de aproximativ 20 de minute și faceți-l de 5 ori pe săptămână. Amintiți-vă să beți 8 pahare de apă pe zi și să consumați zilnic fructe și legume.
 • O altă idee bună este să faceți un plan de 20 de minute de exercițiu. în planul pe care îl puteți face șopârle, greutăți de ridicare, etc. Trebuie să faceți această rutină de 5 ori pe săptămână.
 • Nu este necesar să aveți o dietă foarte strictă, dar este recomandat să nu consumați multe alimente cu multă grăsime.
 • Imaginea intitulată
  2
  Au părul care arată natural. Cea mai bună culoare este culoarea dvs. naturală, cu lumini pentru a face să pară că sunteți pe plajă toată ziua.
 • Cele mai multe fete au părul lung, cu câteva straturi și fringe pe lateral. Ar trebui să încercați să faceți ca aspectul să fie cât se poate de natural.
 • Puteți pune balsamuri sau creme, dar nu mousse, gel sau o mulțime de fixative. Îți poți împleti pantalonii, ieșiți la baie și scoateți panglica după ce este uscat. Când vă ridicați părul, faceți-o într-o coadă de cal sau două panglici.
 • Imaginea intitulată
  3
  Purtați haine pe care le așteptați să le vedeți pe modelele Hollister. Obțineți articole de bază (din orice magazin) cum ar fi: bluze, sandale și pungi. Ei aproape niciodată nu purta bijuterii, cu excepția unor cercei, și uneori un ceas sau o brățară. Vestele ușoare sunt foarte populare printre fetele Hollister, purtând de obicei o bluză albă de dedesubt sau o bluză în gât.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare unui model Hollister (pentru fete) Pasul 4
  4


  Nu folosiți mult machiaj. Încercați să păstrați lucrurile naturale. Modelele nu au voie să folosească rimelul, dar din moment ce nu ești model, îl poți folosi. Puneți un luciu de buze pentru a vă menține buzele hidratate și pentru a vă uita sănătoase.
 • Imaginea intitulată
  5
  Dacă doriți, vă puteți decora camera ca un magazin Hollister. Asigurați-vă că părinții dumneavoastră vă dau permisiunea înainte de a face acest lucru.
 • Imaginea intitulată
  6
  Fii fericit Zâmbiți și discutați cu toată lumea. Nu judecați oamenii după apariția lor. Amintiți-vă să aveți încredere în ceea ce utilizați și asigurați-vă că este confortabil. Cele mai multe modele poartă îmbrăcăminte confortabilă care arată la modă.
 • Imaginea intitulată
  7
  Piele și dinți. Fetele Hollister trebuie să aibă piele frumoasă și dinți albi. Beți multă apă și îndepărtați-vă de alimentele rapide pentru a îmbunătăți aspectul pielii. Asigurați-vă că vă periați dinții după fiecare masă.
 • avertismente

  • Dacă veți folosi întotdeauna Hollister, oamenii vor crede că nu cumpărați la alt magazin.
  • Dacă te îmbraci bine și ai grijă de tine, poate că într-o zi când te duci la Hollister, te rugăm să lucrezi ca un model pentru ei. Fă-o dacă vrei!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum arata un model AbercrombieCum arata un model Abercrombie
  Cum arata ca o majoretaCum arata ca o majoreta
  Cum sa te uiti si sa te simti ca un model de Hollister (Bettys)Cum sa te uiti si sa te simti ca un model de Hollister (Bettys)
  Cum de a mări masiv dimensiunea brațelorCum de a mări masiv dimensiunea brațelor
  Cum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fiziceCum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fizice
  Cum să obțineți șase pachete de abdomene într-o lunăCum să obțineți șase pachete de abdomene într-o lună
  Cum să obțineți un corp cu curbeCum să obțineți un corp cu curbe
  Cum de a construi o rutină solidă de exercițiiCum de a construi o rutină solidă de exerciții
  Cum să pierzi 10 kg în două luniCum să pierzi 10 kg în două luni
  Cum sa slabesti in 3 luniCum sa slabesti in 3 luni
  » » Cum arata modelul Hollister (pentru fete)

  © 2011—2020 ertare.com