Cum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBay

Indiferent de stilul de vânzări pe care alegeți să îl faceți pe eBay, este important să setați prețul potrivit pentru elementele dvs. pentru a crește cifrele de vânzări și câștigurile dvs. Dacă vinde pe metoda de licitație, prețul de pornire la licitație dvs. ar trebui să acopere cel puțin costul produsului și taxele care urmează să fie taxat atât eBay și Paypal, astfel încât în ​​cazul în care oferta nu crește în continuare. Dacă utilizați metoda "Cumpărați-l acum" Nu există oferte în vânzările magazinului eBay, astfel încât prețul indicat să reflecte cheltuielile dvs. și să garanteze un profit.

pași

Imaginea intitulată Determinați ce să prețați produsele dvs. de eBay Pasul 1
1
Căutați licitații care sunt deja închise pentru a obține o idee aproximativă despre prețurile pe care alți vânzători au reușit să le obțină pentru același element pe care doriți să îl vindeți sau cel puțin similar.
 • Conectați-vă la contul dvs. eBay și faceți clic pe link-ul care spune "avansat" lângă caseta de căutare.
 • Introduceți numele elementului dvs. în caseta de căutare după încărcarea paginii de căutare avansată, apoi bifați caseta care indică "anunțurile finalizate".
 • Găsiți meniul care indică "Sortați după" și alegeți "Preț: mai întâi prețul cel mai mare" apoi faceți clic pe butonul de căutare.
 • Așteptați încărcarea rezultatelor. Veți vedea toate elementele care se încadrează în criteriile dvs. de căutare care au fost vândute pe eBay în ultimele 15 zile.
 • Răsfoiți rezultatele, astfel încât să puteți vedea intervalul de prețuri în care au fost scoase la licitație articole egale sau similare cu cele pe care doriți să le vindeți. Acordați atenție condiției elementului și altor factori care ar putea afecta prețul real al elementului.
 • Dacă vindeți în cadrul metodei de licitație, mergeți la licitații pentru a afla care este prețul de pornire. Uneori este important să începeți licitația la un preț scăzut și, astfel, să obțineți mai multe oferte pentru a crește prețul. În alte cazuri, s-ar putea să constatați că elementele similare nu cresc în preț, iar în aceste cazuri este mai bine să alegeți un punct de ieșire mai mare.
 • Găsiți vânzătorul care a obținut cele mai bune rezultate și a obținut cel mai mare preț pentru un articol comparabil cu cel pe care îl aveți și stabiliți prețul în funcție de ceea ce observați.
 • Imaginea intitulată Determinați ce să prețați articolele dvs. eBay Pasul 2
  2
  Utilizați caracteristica eBay care vă spune o valoare medie a anumitor elemente.
 • Faceți clic pe opțiune "vinde" pe pagina eBay.
 • Așteptați încărcarea paginii, apoi scrieți numele articolului în caseta din dreptul cuvintelor."Ce merită?" și faceți clic pe Căutare.
 • Rezultatele căutării vă vor indica numărul de articole similare vândute pe eBay în ultimele 15 zile, prețul mediu și intervalul de prețuri.
 • Utilizați prețul mediu de vânzare ca punct de ieșire și mergeți în sus sau în jos în funcție de starea articolului.
 • Imaginea intitulată Determinați ce să prețați articolele dvs. eBay Pasul 3


  3
  Căutați pe internet pentru a vedea prețurile pe care alți vânzători le cer dacă nu ați reușit să o găsiți pe eBay.
 • Dacă articolul pe care doriți să îl vindeți este rar sau rar, este posibil să nu găsiți alt element pe eBay - acest lucru este valabil mai ales dacă vindeți antichități. În acest caz, căutați pe Internet pentru a vedea dacă articolul dvs. este oferit în altă parte.
 • Dacă găsiți elementul de vânzare pe un alt site web și doriți să vedeți prețul pe care vânzătorul solicită, utilizează acea adresă URL de referință în anunțul dvs. pe eBay pentru a oferi perspective de un punct de comparație.
 • Imaginea intitulată Determinați ce să prețați articolele dvs. eBay Pasul 4
  4
  Luați în considerare stabilirea unui preț de rezervă pentru licitația dvs. dacă vă temeți că nu va ajunge la un preț bun. Acest lucru împiedică vânzarea unui element dacă suma licitată nu atinge valoarea minimă stabilită.
 • Dacă licitația nu atinge prețul minim, aveți opțiunea de a alege să o vindeți celui care a făcut cea mai mare ofertă sau să încercați să lansați o nouă ofertă și să o vindeți altcuiva.
 • Înainte de a decide să puneți un preț de rezervă la licitația dvs., verificați licitațiile deja încheiate dacă acest tip de licitație funcționează pentru articole similare. În unele categorii, vânzătorii ezită să liciteze când vine vorba de licitații care au un preț de licitație.
 • sfaturi

  • Cumpărătorii EBay caută chilipiruri. Dacă sunteți de vânzare marfa este de asemenea disponibil în magazine, ține cont de faptul că prețurile eBay pentru aceste articole sunt, de obicei între 20 și 60% sub prețul de vânzare cu amănuntul în magazine.

  avertismente

  • Unii vânzători de licitații preferă să înceapă toate anunțurile lor scăzute, în speranța că oferta va crește. Acest lucru este riscant, deoarece nu toate licitatiile de pe eBay primesc multe oferte. Înainte de a risca acest lucru, asigurați-vă că ați cercetat dacă există o piață puternică de licitare pentru elementul pe care doriți să îl vindeți.
  • Funcția de căutare eBay este foarte specifică și veți găsi anunțuri care conțin cuvintele pe care le-ați specificat în termenii dvs. de căutare. Modificați formularea sau gândiți-vă la alte cuvinte pe care vânzătorii le-ar putea folosi atunci când oferă produse similare cu ale dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să deveniți un vânzător de succes pe eBayCum să deveniți un vânzător de succes pe eBay
  Cum se determină valoarea de revânzare a unui computerCum se determină valoarea de revânzare a unui computer
  Cum să începeți pe eBayCum să începeți pe eBay
  Cum să începeți o afacere pe EbayCum să începeți o afacere pe Ebay
  Cum să trimiteți articole vândute pe eBayCum să trimiteți articole vândute pe eBay
  Cum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBayCum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBay
  Cum de a stabili un cont eBayCum de a stabili un cont eBay
  Cum să finalizați un anunț eBay în avansCum să finalizați un anunț eBay în avans
  Cum de a face bani pe eBay de vânzare la expediere pentru alțiiCum de a face bani pe eBay de vânzare la expediere pentru alții
  Cum puteți salva căutările pe eBayCum puteți salva căutările pe eBay
  » » Cum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBay

  © 2011—2020 ertare.com