Cum să deveniți un vânzător de succes pe eBay

Dacă ceea ce doriți este să aveți un timp bun, puteți utiliza eBay pentru a vă curăța mansarda, pentru a face bani în plus sau chiar a începe o afacere pe eBay, va trebui să stăpânești "fundații" să vândă cu succes pe eBay. Următoarele sfaturi sunt un început bun, dar va trebui să continuați să învățați să stăpâniți tehnicile de succes ale eBay.

pași

Imagine cu titlul Deveniți un vânzător de succes eBay Pasul 1
1
Decideți ce tip de produse veți vinde. Toată lumea vrea să vândă cel mai recent produs de consum, dar adevărul este că există o mulțime de concurență de la furnizori stabiliți și chiar de companii mari care au descoperit eBay. Cel mai bun element de a vinde pe eBay este ceva care este folosit sau produse specializate care vând foarte puțin.
 • Dacă intenționați să vindeți produse noi, nu uitați că le puteți cumpăra la un preț scăzut pentru a vinde și a obține un profit. Căutați companii de lichidare care vând produse excedentare și articole sezoniere returnate de magazine.
 • Luați în considerare posibilitatea de produse consumabile. Ideea aici este de a repeta ideea de afaceri prin intermediul site-ului dvs. de clienți care cumpără pe eBay.
 • Căutați înregistrări pe eBay pentru a vedea ce vindeți. Du-te la https://listings.eBay.com pentru a vedea ce se află pe listă și pentru a fi vândut. Numărul din paranteze după titlul categoriei este numărul de licitații pentru un anumit element. În general, cu cât numărul este mai mare, cu atât acțiunea și vânzările sunt mai mari.
 • Găsiți o nișă Acest lucru vă va ajuta să determinați tipul de vânzător pe care îl veți găsi și tipul de produs pe care doriți să îl vindeți. Veți avea și mai puțină concurență. Uitați de încercarea de a vinde calculatoare, camere digitale, iPod-uri și televizoare cu plasmă. Nu ai cum să concurezi cu băieții mari, dacă nu ai mulți bani.
 • Imagine cu titlul Deveniți un vânzător de succes eBay Pasul 2
  2
  Deveniți un expert în produsul dvs. Dacă știți mai multe despre zona dvs. de produs, puteți cumpăra la prețuri mai bune și persoanele care se vor simți mai confortabil cumpărând produsele dvs. Când devii o autoritate în domeniul tău, se deschide un nou univers de afaceri și oportunități pentru tine. Oamenii tind să cumpere anumite tipuri de lucruri pe eBay de la aceiași vânzători de peste și peste din nou.
 • Imagine cu titlul Deveniți un vânzător de succes eBay Pasul 3
  3
  Continuați educația despre licitații. Citiți cărți și manuale de instruire, vizitați grupuri de discuții și mesaje, participați la o universitate eBay atunci când merg în orașul dvs., participă la eBay Live și continuă să învețe tot timpul.
 • Imagine cu titlul Deveniți un vânzător eBay de succes Step 4
  4
  Obțineți un număr de identificare pentru impozitul pe vânzări. Acest lucru vă va permite să cumpărați multe companii angro care nu vor negocia cu dvs. altfel. Dacă nu știți cine să contactați, sunați la camera de comerț locală și vă vor sfătui sau vă vor da numărul de telefon sau adresa site-ului web care se va înregistra.
 • Imagine intitulată Deveniți un vânzător eBay de succes Step 5
  5


  Automatizați licitațiile cu un serviciu de gestionare a licitațiilor. Oferă șabloane de licitații în care scrieți în titluri și text, introduceți imagini, ajustați prețul, condițiile, durata licitației și încărcați licitațiile în orice moment sau în ziua pe care o specificați. Aceste servicii vă urmăresc, de asemenea, inventarul și vânzările, trimiteți e-mailuri automate clienților, furnizați un gateway PayPal sau un card de credit și trimiteți automat comentariile după primirea plății.
 • Imagine cu titlul Deveniți un vânzător eBay de succes Step 6
  6
  Credeți credibilitatea Fii demn de încredere Îndepărtați toate îndoielile cu privire la credibilitatea dvs. Puteți face acest lucru printr-o prezentare pozitivă prin comentarii, pe care le dedicați cu pasiune afacerii dvs. și sunteți un expert. Creați o pagină personală profesională. O fotografie poate umaniza experiența online, care poate aduce rezultate surprinzătoare. Descrierea și titlul licitației titlului ar trebui să atragă atenția.
 • Imagine cu titlul Deveniți un vânzător eBay de succes Step 7
  7
  Creați o listă puternică. Titlul este fereastra dvs. pentru publicitate și descrierea elementului este vânzătorul dvs. Trebuie să îi arătați potențialilor cumpărători că produsul dvs. este bun. Asigurați-vă că utilizați cuvinte cheie în titlul licitației (proprietar). Rare, unic, puternic, nou, neobișnuit, impresionant, Notch Top Class, Name, etc. Doar asigurați-vă că nu exagerați. Nu suna ceva "rar" dacă nu este. O scrisoare de vânzări atent proiectată (descrierea articolului) poate crește rezultatul exponențial fără a fi nevoie să cheltuiți un ban suplimentar.
 • Rețineți că 65% dintre ofertanții eBay găsesc ceea ce caută folosind funcția de căutare. Asigurați-vă că o utilizați cu atenție și că utilizați cuvintele cheie în titlu și descriere. eBay vă oferă 55 de caractere în titlu. Asigurați-vă că le folosiți pe toate. Acest lucru vă va ajuta să obțineți succesul. Cele mai importante cuvinte cheie sunt marca, culoarea, dimensiunea și numărul modelului.
 • Imagine cu titlul Deveniți un vânzător eBay de succes Step 8
  8
  Acesta oferă cel mai bun produs și servicii. Oferă o garanție necondiționată a banilor înapoi pe tot ce vă vindeți. Dacă vindeți mașini sau case sau folosiți mărfuri care ar putea să nu fie o idee bună - dar oferta simplă de garantare a satisfacției va crește dramatic vânzările. Chiar și oamenii nefericiți rar deranjează să trimită ceva în schimb. Costul restituirilor va fi puțin ponderat de creșterea volumului vânzărilor. Cel puțin oferă o garanție că articolele dvs. sunt exact așa cum este descris și vă vom oferi o rambursare completă dacă nu sunt. Dacă aveți o politică de returnare (și ar trebui să o aveți), asigurați-vă că o scrieți clar la sfârșitul descrierii licitației eBay.
 • Imagine intitulată Deveniți un vânzător eBay de succes Step 9
  9
  Luați în considerare publicitatea pe site-uri externe. Începeți publicitatea în forumuri sau alte site-uri care au membri care se referă la ceea ce vindeți. Desigur, nu spam. În cele din urmă, odată ce începeți să faceți un profit, vă recomandăm să plătiți pentru anunțuri pe site-uri precum Facebook.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • Un computer cu acces la internet
  • Produse de vânzare
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să începeți pe eBayCum să începeți pe eBay
  Cum să începeți o afacere pe EbayCum să începeți o afacere pe Ebay
  Cómo encontrar un vendedor en eBayCómo encontrar un vendedor en eBay
  Cum să trimiteți articole vândute pe eBayCum să trimiteți articole vândute pe eBay
  Cum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBayCum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBay
  Cum de a stabili un cont eBayCum de a stabili un cont eBay
  Cum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBayCum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBay
  Cum să finalizați un anunț eBay în avansCum să finalizați un anunț eBay în avans
  Cum de a face bani pe eBay de vânzare la expediere pentru alțiiCum de a face bani pe eBay de vânzare la expediere pentru alții
  Cum puteți salva căutările pe eBayCum puteți salva căutările pe eBay
  » » Cum să deveniți un vânzător de succes pe eBay

  © 2011—2020 ertare.com