Cum de a câștiga bani pe eBay

Dacă sunteți în căutarea de a obține un pic de bani în plus sau poate începe o nouă carieră, vânzarea pe eBay poate fi răspunsul pe care îl căutați. Puteți câștiga bani devenind parte a comunității vânzătorilor eBay. Ia puțin timp pentru a citi pașii următori și că investiția ar putea fi recompensată într-un mod mare.

pași

Metoda 1
începe

Imaginea intitulat Faceți bani pe eBay Pasul 1
1
Creați contul dvs. pe eBay. Dacă nu aveți una, va trebui să vă conectați la Internet și să creați un cont pe eBay. Contul este gratuit și vă permite să lucrați ca vânzător sau cumpărător.
 • Când aveți contul dvs., puteți accesa site-ul meu eBay și puteți urmări licitațiile dvs., puteți vizualiza ofertele și puteți trimite și primi e-mailuri.
 • Gândiți-vă cu atenție la numele pe care îl alegeți pentru numele dvs. de utilizator eBay. Acesta este modul în care veți fi cunoscut în comunitatea eBay. Alegeți ceva care este de neuitat, dar nu rar-inofensiv și pozitiv.
 • Imaginea intitulat Face bani pe eBay Pasul 2
  2
  Uită-te la tarifele. Atunci când vindeți pe eBay, puteți opera în regimul tarifului standard sau alegeți să deveniți abonat. Printre diferențele se numără numărul de anunțuri gratuite pe care le primiți pe lună și comisioanele suplimentare pe care le veți plăti.
 • Ca cineva care este nou să vândă pe eBay, este foarte probabil să doriți să operează în baza acordului de tarif standard. Nu va trebui să plătiți cheltuieli de introducere în maxim 50 de anunțuri pe lună și acestea vă vor percepe comisionul de vânzare de 10% pe care îl faceți atunci când articolul dvs. este vândut.
 • Există trei conturi de abonament disponibile plătite pe eBay. Ei au un cost lunar ușor diferită (15.95 $ la $ 179.95 USD), un număr diferit de anunțuri fără a introduce rata lunară (150 până la 2.500 USD) și ratele de valoare finale variind de 4-9 la suta .
 • Imagine intitulată
  3
  Deschideți un cont în PayPal. PayPal permite cumpărătorilor să utilizeze un card de credit sau un cont de verificare pentru a vă plăti pentru elementele achiziționate. De asemenea, vă permite să vindeți la nivel internațional. Cumpărătorii inițiază tranzacția de plată cu PayPal și PayPal, la rândul său, transferă banii în contul dvs.
 • Nu este nevoie să aveți un cont PayPal pentru a putea să vindeți pe eBay, dar vă poate fi dificil să reușiți fără ea. Aproape 90% din utilizatorii eBay au un cont PayPal.
 • Există o facilitate pe eBay, care permite utilizatorilor să caute licitații făcând clic pe caseta care spune "Arătați-le doar vânzătorilor care utilizează PayPal." Este o opțiune foarte populară pentru persoanele care nu doresc să se obosească cu emiterea și trimiterea unui cec sau a oricărei alte forme de plată.
 • Imaginea intitulat Face bani pe eBay Pasul 4
  4
  Decideți ce să vindeți. Cel mai bine este să începeți să vindeți lucrurile pe care le aveți în casa dvs. Mergeți în cameră și căutați lucruri pe care nu mai aveți nevoie sau le folosiți sau poate că nu le-ați folosit nici măcar.
 • eBay oferă un instrument online numit "Casa de inspirație pentru vânzări". Utilizați-l pentru a naviga printr-un show de acasă și faceți clic pe elementele pe care le puteți vinde și puteți vedea cât puteți câștiga pentru tot, de la pantofi la computere.
 • Este, de asemenea, o idee bună să te uiți în jurul eBay pentru a vedea ce alte persoane vând și la ce preț. Verificați suma de "oferte" Au un articol și încercați să măsurați popularitatea acestuia.
 • Vinde ce știi. Nu numai că veți avea nevoie să scrieți o descriere detaliată a elementului dvs., dar cumpărătorii pot încerca să vă contacteze cu întrebări. Este dificil să explici bine beneficiile unui produs și să răspundeți la întrebări detaliate dacă nu sunteți atât de familiarizat cu articolul.
 • Determinați ce vinde mult și căutați mai multe lucruri la fel. Vânzările de garaj sau vânzările de bunuri locale pot fi o modalitate bună de a cumpăra lucruri din punct de vedere economic, pe care le-ați putea vinde mai scump pe eBay.
 • Imaginea intitulata Face bani pe eBay Pasul 5
  5
  Începeți puțin câte puțin. Deși scopul dvs. final poate fi acela de a deveni unul dintre cei mai buni vânzători ai eBay, veți dori să faceți lucrurile cu un pas la un moment dat. Începând cu doar câteva articole de vânzare, vă oferă posibilitatea de a învăța elementele de bază și de a vă stabili ca vânzător de încredere.
 • Ca orice companie nouă, vânzarea pe eBay vă poate prezenta unele provocări neașteptate, iar dvs. sunteți obligat să faceți niște greșeli, pe toată lumea. Începeți să vindeți câteva articole pentru a vă familiariza cu responsabilitățile care vin cu vânzarea.
 • Pentru a fi un marketing cu adevărat de succes, trebuie să aveți multe comentarii pozitive. Când începeți, nu veți avea nici unul. Construiți-vă afacerea puțin câte puțin și oferiți servicii excelente clienților, astfel încât să puteți obține feedback pozitiv. În acest fel, veți câștiga încrederea cumpărătorilor, vor fi mai predispuși să facă afaceri cu dvs. atunci când văd că sunteți un vânzător consolidat și onest.
 • Metoda 2
  Publicați-vă anunțurile

  Imagine intitulată
  1
  Alegeți modul în care doriți să vindeți. eBay a funcționat inițial doar ca un site de licitație, dar acum aveți alte opțiuni atunci când vine vorba de punerea produselor dvs. în vânzare. Luați în considerare cât de repede doriți să vindeți elementul dvs., dacă doriți să renunțați la un preț mai mic decât v-ați așteptat și la efortul pe care doriți să-l puneți în întregul proces de vânzări.
  • Licitație tradițională Dacă licitați elementul dvs., stabiliți o ofertă inițială și apoi permiteți trecerea unui anumit număr de zile, astfel încât cumpărătorii să își prezinte propriile oferte pentru elementul dvs. Oricare ar fi cea mai mare ofertă pe care o oferă în perioada de licitație, este prețul final de vânzare al articolului dvs. Speranța, desigur, este că interesul va fi ridicat, iar prețul va crește peste perioada licitației pentru ca un câștigător să iasă.
  • Puteți stabili o licitație pentru a dura 3, 5, 7 sau 10 zile. Vânzătorii cu un total de 10 voturi vor avea de asemenea opțiunea de licitații de o zi. Majoritatea cumpărătorilor văd articolele de mult timp și se gândesc la ele înainte de a face o ofertă, astfel că o licitație prelungită poate fi avantajul dvs.
  • Această opțiune nu poate fi o idee bună dacă sunteți slabi de inima ca trebuie sa se ocupe cu stresul de a urmări și de așteptare pentru a vedea dacă prețul de vânzare va merge în sus și, dacă ajunge la punctul de breakeven sau în mod ideal, să aibă un câștig pe articolul dumneavoastră.
  • În timp ce poate aduce un pic de dramă nedorită în viața ta, folosind metoda tradițională de licitație poate da roade. eBay spune că cumpărătorii au de două ori mai multe șanse de a cumpăra un element atunci când acesta apare în lista de licitații.
 • Rezerva. Dacă doriți să vă asigurați că un element pe care îl veți licita nu merge pentru un preț pe care nu îl puteți trăi, puteți seta o rezervare pentru element. O rezervare este oferta minimă pe care trebuie să o primiți pentru a vinde elementul dvs. Dacă stabiliți o rezervare, rețineți că cumpărătorii interesați vă pot contacta pentru a afla suma rezervării dvs., astfel încât să puteți petrece un pic mai mult timp pentru a răspunde la întrebări. De asemenea, eBay percepe o comisie pentru adăugarea unei rezervări.
 • Cumpărați-l acum! (BIN). Funcția BIN vă permite să setați prețul dorit pentru un element din primul moment. Cumpărătorii care văd anunțul dvs. vor cunoaște imediat prețul și îl pot cumpăra imediat. BIN vă oferă posibilitatea de a vă vinde rapid articolul pentru prețul dorit și de a vă termina imediat sau de a vă muta la următorul anunț.
 • Puteți crea un anunț pentru 3, 5, 7, 10 sau 30 de zile sau alegeți opțiunea "Bine "Până la Anulare" pentru anunțul dvs. "Cumpărați-l acum".
 • Puteți adăuga opțiunea BIN la un element anunțat pentru licitație.
 • Bună ofertă Puteți adăuga funcția Cea mai bună ofertă la o listă cu BIN. În acest fel, cumpărătorii interesați pot prezenta un preț pe care ar fi dispus să îl plătească pentru elementul dvs. Nu trebuie să acceptați nicio ofertă mai bună pe care o vă oferă, dacă nu doriți. Puteți rămâne să vedeți dacă cineva este dispus să cumpere elementul dvs. la prețul BIN.
 • Imagine intitulata Face bani pe eBay Pasul 7
  2
  Decideți-vă prețul. Cea mai bună modalitate de a seta prețul unui articol este de a vedea ce articole similare au fost vândute pe eBay. Conectați-vă la contul dvs. eBay și alegeți opțiunea "Căutare avansată" și permiteți cutia "Anunțuri finalizate" pentru a vedea ce articole au fost vândute în mai multe categorii. Vedeți cum au fost vândute articolele (licitație, BIN, cea mai bună ofertă sau rezerve) și acordați o atenție specială celor care au folosit metoda de vânzare pe care ați decis să o utilizați pentru elementul dvs.
 • Este important să căutați elemente asemănătoare cu cele ale dvs. în cât mai multe posibilități. Aceasta implică starea lor, vârsta, culoarea și o serie de variabile pe care trebuie să le țineți cont atunci când comparați articolul dvs. cu cele care au fost recent vândute.
 • Puteți vedea informații despre articolele vândute în ultimele 90 de zile și articolele care nu au fost vândute în ultimele 30 de zile.
 • Imaginea intitulat Face bani pe eBay Pasul 8
  3
  Faceți fotografii Nu va fi suficient să vorbim despre articolul dvs., trebuie să îi arătați cumpărătorilor ceea ce oferiți. De fapt, la 31 iulie 2013 eBay necesită cel puțin o fotografie pentru fiecare anunț. Fotografiile trebuie să fie fără margini, fără text sau ilustrații adăugate și ar trebui să aibă cel mult 500 de pixeli.
 • Când faceți fotografii ale produselor dvs., păstrați fundalul cât mai simplu și mai curat posibil. Plasați-le pe fundal alb sau neutru. Încercați să tăiați o bucată de carte albă pentru un suport și să o pliați deasupra unei mese pentru a servi ca fundal. Dacă elementul dvs. strălucește (este o bijuterie, de exemplu), plasați-l pe un fundal negru.
 • Nu utilizați iluminarea care creează umbre, puncte fierbinți, reflexii sau zone gri. Evitați utilizarea blițului camerei. În schimb, alegeți lumina naturală sau lumina difuză creată de o cutie de lumină sau prin plasarea unei foi, a unei tifoane sau a unui geam maturat în fața sursei de lumină.
 • Plasați camera pe un trepied. Indiferent cât de fermă credeți că puteți să vă țineți camera, este mai bine să o puneți pe un trepied pentru a face fotografii, ceea ce este deosebit de util pentru fotografiile apropiate. Imaginile neclare nu vor arăta cumpărătorilor ce vor să vadă și vor părăsi rapid profilul tău.
 • Luați mai multe fotografii. Nu luați numai fotografii apropiate ale articolului dvs., dar și din mai multe unghiuri. Asigurați-vă că includeți fotografii apropiate ale detaliilor importante ale articolului dvs. Cu excepția mașinilor, puteți posta gratuit 12 fotografii pe anunț.
 • Imaginea intitulat Faceți bani pe eBay Pasul 9
  4
  Determinați cum o veți trimite. Odată ce ați fotografiat articolul dvs., împachetați-l și cântăriți-l astfel încât să puteți ajunge la un preț exact de expediere. Puteți să calculați automat costurile de expediere, să verificați cu atenție cheltuielile sau să oferiți transport gratuit.
 • Puteți alege "transportul calculat" atunci când vă publicați articolul Prin aceasta, costurile de expediere vor fi calculate automat pentru cumpărător pe baza codului poștal al cumpărătorului, a greutății și a dimensiunilor specifice ale pachetului.
 • Puteți vedea costurile de expediere pe care le veți utiliza cu calculatorul de expediere eBay. Veți introduce informații detaliate despre pachetul dvs. (greutate, dimensiuni), codul poștal și serviciile de transport (USPS, FedEx, UPS) pe care doriți să le utilizați.
 • Oferiți transport gratuit. Transportul gratuit vă permite să atrageți mai mulți cumpărători și să obțineți mai multă destinație de plasare în rezultatele căutării. De asemenea, o dată ce o tranzacție de expediere gratuită este confirmată, vă va oferi o evaluare de 5 stele aflată în magazinul dvs. "Evaluare detaliată a costurilor de expediere ale vânzătorului".
 • Imagine intitulată
  5
  Scrieți o descriere a articolului dvs. Scrierea unei descrieri extraordinare este de fapt cheia pentru a face bani pe eBay. Trebuie să îi spuneți potențialilor cumpărători tot ce puteți despre produsul dvs. și trebuie să o faceți într-un mod care este clar și atractiv.
 • Creați un titlu clar Spune ceea ce vinzi cu cuvinte cheie corespunzătoare și adăugați orice informații utile care pot atrage atenția unui cititor (marca, proiectant, culoare) Nu încercați să fie drăguț sau inteligent, dar, spun exact ceea ce elementul este acolo de vânzare .
 • Scrieți toate informațiile relevante. Acesta include culoarea, mărimea, numele sau numerele de serie, dacă este vorba de accesorii, dacă este nou sau folosit și dacă este folosit, vârsta și în ce fel de condiții este. Verificați fotografiile făcute pentru a scrie o descriere exactă și completă.
 • Discutați despre beneficiile acordate. Nu este suficient ca potențialii cumpărători să cunoască toate caracteristicile articolului, trebuie să înțeleagă cum pot beneficia aceste caracteristici. De exemplu, dacă cizmele pe care le vindeți sunt rezistente la apă, asigurați-vă că ați spus "picioarele voastre vor rămâne calde și uscate".
 • Metoda 3
  Finalizați tranzacția

  Imaginea intitulată
  1


  Contactați cumpărătorul dvs. După ce ați primit oferta câștigătoare sau dacă un cumpărător a achiziționat articolul dvs., trebuie să fie în contact. Dacă ați ales să utilizați caracteristica "Verificați comanda" on-line, unele informații vor fi trimise cumpărătorului dvs. sau puteți trimite factura prin eBay-ul meu.
  • Asigurați-vă că pentru a confirma următoarele informații cu cumpărătorul: prețul total, taxe (dacă este cazul), formele de plată, de transport maritim, transport maritim, data de livrare și numărul de urmărire pentru livrare sau de confirmare numărul.
 • Imaginea intitulată
  2
  Primiți plata. Înainte de a trimite produsul unui cumpărător, trebuie să primiți plata. Cumpărătorii sunt deosebit de buni la plata la timp, știu că reputația lor prin comentarii depinde de aceasta. În unele cazuri, poate fi necesar să trimiteți un memento unui cumpărător care este lent să plătească.
 • Dacă dintr-un motiv oarecare nu primiți o plată de la un cumpărător, faceți tot posibilul pentru a găsi o soluție între cele două. Dacă eforturile dvs. nu reușesc, puteți merge la Centrul de soluționare eBay și puteți trimite un mesaj "caz după articol neplătit."
 • Imagine intitulată
  3
  Trimiteți articolul De îndată ce primiți plata, trimiteți articolul. Asigurați-vă că este înfășurat în siguranță și amortizat cu suficient material de ambalaj, astfel încât acesta să ajungă în stare bună. Cumpărătorii sunt adesea dornici să vă primească elementele, deci ar trebui să le trimiteți la timp pentru a vă asigura că clientul dvs. este mulțumit și lasă comentarii pozitive.
 • Pe pagina eBay puteți crea o etichetă de transport și o notă de livrare.
 • Furnizați un număr de urmărire sau confirmare cumpărătorului dvs., acest lucru vă poate proteja dacă un cumpărător pretinde că nu a primit niciodată articolul. Dacă ați creat o etichetă de expediere pe eBay, numărul de urmărire sau de confirmare este disponibil pe eBay-ul meu pentru dvs. și cumpărător.
 • Imagine intitulată
  4
  Oferiți evaluări. Nu numai cumpărătorii dau evaluări despre vânzătorii lor, dar și vânzătorii ar trebui să lase comentarii. Acest lucru permite altora să știe cum a fost de a face afaceri cu cumpărătorul dvs., ajută cumpărătorul să își îmbunătățească reputația (atâta timp cât a fost o experiență bună) și câștigați o reputație de vânzător serios și recunoscător.
 • Imaginea intitulată
  5
  Plătiți tarifele dvs. de eBay. Prețul de vânzare al elementului dvs., împreună cu toate celelalte (galerie foto, Rezervare etc.) va stabili ce cheltuieli trebuie să plătiți către eBay. Asigurați-vă că efectuați plățile la timp pentru a vă stabili ca vânzător de încredere.
 • Metoda 4
  Dezvoltați-vă afacerea

  Imagine intitulată
  1
  Fii un mare comunicator. Fii sensibil la clienții și cumpărători interesați este importantă în orice situație de vânzări, dar poate chiar mai mult pe eBay, în cazul în care licitațiile se pot deplasa rapid și oamenii trebuie să se bazeze pe e-mail ca singura modalitate de a rămâne în contact.
  • Verificați-vă frecvent e-mailul, astfel încât să puteți da răspunsuri rapide la întrebări despre produsele dvs. sau la întrebări legate de plată sau de expediere.
  • Luați în considerare descărcarea aplicației eBay pe telefonul dvs. smartphone pentru a vă putea gestiona cu ușurință comunicațiile.
  • Fii prietenos în e-mailurile tale. Este întotdeauna o bună politică de a trata oamenii cu amabilitate. Pe eBay poți câștiga clienți frecvenți și comentarii excelente.
 • Imagine intitulată
  2
  Oferiți feedback în timp util. După fiecare tranzacție, aveți ocazia să vă dați părerea despre cumpărător, să o faceți și să o faceți în timp util. Succesul pe eBay se bazează pe reputație. Fii generos și rapid pentru a-ți da comentariile cu speranța că și cumpărătorii îți vor face același lucru. Nu țineți comentarii, așteptați comentarii de la cumpărători înainte de a posta comentariile dvs. despre ele, puteți părea arogant.
 • Cu excepția cazului în care o tranzacție a fost deosebit de oribilă, veniți cu ceva pozitiv pentru a-ți spune cumpărătorului. Chiar și simplu "Vă mulțumim pentru achiziția dvs." Este mai bine decât să nu lăsați niciun comentariu deloc.
 • Imaginea intitulat Face bani pe eBay Pasul 18
  3
  Vedeți en-gros Puteți cumpăra loturi mici de produse en-gros pe care majoritatea oamenilor le folosesc zilnic și le fac țintă pentru afacerea dvs. pe eBay. Există multe produse care se potrivesc acestei descrieri. Doriți să vindeți haine sau decorațiuni interioare, produse de frumusețe sau articole de bucătărie? Luați o decizie, efectuați studii de piață și învățați să ghideze cumpărătorii și să răspundă nevoilor lor.
 • Imagine intitulată
  4
  Găsiți o nișă Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care cumpărătorii merg pe eBay este să găsească obiecte neobișnuite pe care nu le pot găsi în altă parte. Căutați printre grupuri comunitare eBay pentru a vedea toate persoanele care împărtășesc interese comune (colecționarii de timbre, tricotat, cei care locuiesc acasă cu mamele lor, vegetarieni, etc.) și vinde elemente care fac apel la nevoile și dorințele lor specifice.
 • Imaginea intitulat Faceți bani pe eBay Pasul 20
  5
  Deveniți un vânzător exemplar. Vânzătorii exemplificați alcătuiesc o elită de 4% din vânzătorii eBay. Numele vânzătorului exemplar le spune cumpărătorilor că sunteți de încredere, cinstit și că oferiți un tratament echitabil, care, la rândul său, generează mai mulți cumpărători. Nu numai că, vânzătorii exemplar se bucură de o serie de avantaje, beneficii și acces special eBay. În funcție de nivelul dvs., acestea pot include clienți prioritari și asistență tehnică, reduceri UPS și chiar asigurare de sănătate. Furnizorul exemplar trebuie să îndeplinească o serie de cerințe de eligibilitate.
 • Membru activ timp de 90 de zile.
 • Câștigă un minim de $ 1000 USD în vânzări pe lună timp de trei luni consecutive.
 • Mențineți minimum patru înregistrări medii pe lună timp de trei luni consecutive.
 • Au un total de 100 de voturi, din care 98% sau mai mult este pozitiv.
 • Aveți un cont în stare financiară bună.
 • Mențineți valorile comunității eBay, cum ar fi onestitatea, punctualitatea și respectul reciproc.
 • Acesta respectă toate politicile de piață și listarea pe eBay.
 • sfaturi

  • Fii prietenos și rapid în comunicările pe eBay. Pentru a câștiga o mulțime de bani, trebuie să construiți o bună reputație.
  • Asigurați-vă că ați scris articolul corect în anunț! Mulți oameni pierd bani pe eBay datorită unei simple tipografii. Atunci când articolul este prost scris, potențialii cumpărători au probleme cu găsirea elementului. Aceasta reduce concurența din partea ofertanților și are ca rezultat o ofertă cu profit scăzut.

  avertismente

  • Asigurați-vă că includeți asigurarea în articolele pe care le trimiteți.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Internet
  • Un cont pe eBay
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să deveniți un vânzător de succes pe eBayCum să deveniți un vânzător de succes pe eBay
  Cum se determină valoarea de revânzare a unui computerCum se determină valoarea de revânzare a unui computer
  Cum să începeți pe eBayCum să începeți pe eBay
  Cum să începeți o afacere pe EbayCum să începeți o afacere pe Ebay
  Cómo encontrar un vendedor en eBayCómo encontrar un vendedor en eBay
  Cum să trimiteți articole vândute pe eBayCum să trimiteți articole vândute pe eBay
  Cum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBayCum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBay
  Cum de a stabili un cont eBayCum de a stabili un cont eBay
  Cum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBayCum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBay
  Cum să finalizați un anunț eBay în avansCum să finalizați un anunț eBay în avans
  » » Cum de a câștiga bani pe eBay

  © 2011—2020 ertare.com