Cum de a stabili o afacere de dropshipping pe eBay

Dropshipping este o metodă de vânzare care constă în vânzarea de articole care vor fi expediate direct de la un producător sau comerciant cu ridicata. Profitul dvs. depinde de diferența dintre prețul cu ridicata și prețul oferit clientului final (prețul la care vindeți produsul). Puteți lua afacerea dvs. în mai multe moduri (magazin fizic, catalog, site web), dar acest articol se va concentra pe a face acest lucru prin intermediul eBay.

pași

Imaginea intitulată Configurați o afacere Drop Ship pe eBay Pasul 1
1
Creați un cont de vânzător pe eBay. O parte din investiția dvs. în această afacere va fi în taxele pentru crearea și publicarea unei liste de produse de pe eBay.
 • Dacă nu sunteți familiarizat cu eBay, citiți ghidul de cum să vindeți pe eBay.
 • Imaginea intitulată Configurați o afacere Drop Ship pe eBay Pasul 2
  2
  Căutați companiile care se află în cădere, furnizori sau furnizori cunoscuți. Alegeți, de preferință, furnizorii care se află în aceeași țară în care intenționați să vă vindeți produsele deoarece potențialii clienți vor prefera un site în care expedierea este mai rapidă și mai ușoară. Utilizați un director sau altă sursă de dropshippers cum ar fi mărcile WorldWide, Doba sau SimpleSource - În aceste site-uri poți face o treabă bună pentru a găsi furnizori legali.
 • Fii foarte atent cu escrocii care par a fi furnizori, dar în realitate sunt mai degrabă intermediari. De asemenea, acestea vor avea o marjă de profit, reducându-vă pe dvs. Dacă cereți o taxă periodică pentru a vă folosi serviciul, priviți acest lucru ca pe un avertisment care spune că ieșiți de aici!
 • Imagine intitulată Configurați o afacere Drop Ship pe eBay Pasul 3
  3
  Decideți ce doriți să vindeți. Este important să verificați dacă există suficientă cerere (și nu prea multă ofertă) pentru produsele pe care doriți să le vindeți. Aici vă spunem o modalitate de a afla:
 • Deschideți pagina eBay.
 • Dați clic pe "Căutare avansată"
 • Scrieți numele produsului (de exemplu, pantofi pentru sali de bal)
 • Sortați după "Prețul cel mai mare primul".
 • Selectați în secțiunea care afișează Căutarea, inclusiv opțiunea "Anunțuri finalizate"
 • Faceți clic pe "căutare"
 • Luați notă de cele mai bine vândute produse
 • Imaginea intitulată Configurați o afacere Drop Ship pe eBay Pasul 4


  4
  Deschideți un cont ca distribuitor cu dropshipper-ul. Trimiteți un e-mail, sunați sau trimiteți o scrisoare cu privire la modul de a deveni un comerciant cu amănuntul al produselor dvs. și întrebați dacă trimite produsul direct către consumator. De asemenea, va trebui să aflați dacă vor include în transport o etichetă care va fi utilizată de client în caz de returnare (cu numele magazinului dvs. și adresa).
 • Nu vă surprindeți dacă furnizorul pe care îl contactați pentru a deschide un cont de retailer solicită un cod fiscal. Pentru a cumpăra produse la un preț cu ridicata, mulți vor avea nevoie de aceste informații.
 • Imaginea intitulată Configurați o afacere Drop Ship pe eBay Pasul 5
  5
  Includeți elementele de pe eBay. Încărcați imagini și descrieri ale site-urilor web ale furnizorilor. Faceți o listă de produse care sunt complete și profesionale. Pentru cele mai bune rezultate, scrieți propriile descrieri și fotografii ale produsului pe care îl vindeți (dacă aveți probe). Prețul trebuie să fie suficient pentru a concura cu alte produse similare scăzut, dar suficient de mare pentru a vă oferi un profit bun, după deducerea comisioanelor eBay.
 • Găsiți informații despre cum să vă promovați în mod eficace pe eBay și cum puteți crea eBay. Sigur că veți găsi sfaturi valoroase care vor fi utile.
 • Imaginea intitulată Configurați o afacere Drop Ship pe eBay Pasul 6
  6
  Contactați distribuitorul atunci când vindeți un element. Dați-le adresa clientului pe care l-au cumpărat. Aceștia vor trimite produsul direct la clientul dvs. Nu uitați să vă urmați pentru a vă asigura că expedierea ajunge la timp și după cum este descris.
 • sfaturi

  • Este posibil ca acest lucru să nu funcționeze în conturi noi în PayPal, deoarece acum când este deschis un cont nou, fondurile sunt înghețate timp de 21 de zile până când elementul este primit de cumpărător.

  avertismente

  • Asigurați-vă că sunteți conștient de numărul de elemente pe care le are un furnizor. Dacă vindeți un articol vândut, expedierea ar putea fi amânată și clientul nu va fi foarte mulțumit de dvs. Acest lucru poate duce la evaluări negative, ceea ce duce la afectarea negativă a vânzărilor.
  • Probabil că va trebui să plătiți impozite pe profiturile pe care le faceți prin această afacere. Căutați, de asemenea, informații despre cum să minimalizați taxele de vânzare pe eBay.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să deveniți un vânzător de succes pe eBayCum să deveniți un vânzător de succes pe eBay
  Cum se determină valoarea de revânzare a unui computerCum se determină valoarea de revânzare a unui computer
  Cum să începeți pe eBayCum să începeți pe eBay
  Cum să începeți o afacere pe EbayCum să începeți o afacere pe Ebay
  Cómo encontrar un vendedor en eBayCómo encontrar un vendedor en eBay
  Cum să trimiteți articole vândute pe eBayCum să trimiteți articole vândute pe eBay
  Cum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBayCum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBay
  Cum de a stabili un cont eBayCum de a stabili un cont eBay
  Cum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBayCum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBay
  Cum să finalizați un anunț eBay în avansCum să finalizați un anunț eBay în avans
  » » Cum de a stabili o afacere de dropshipping pe eBay

  © 2011—2020 ertare.com