Cum să faceți publicitate eficientă pe eBay

Un anunț corect poate crea sau desface o vânzare sau o licitație pe eBay. Urmați pașii următori pentru a învăța să scrieți unul reușit.

pași

Imagine intitulată Publicitate eficientă pe eBay Pasul 1
1
Puneți-vă în pantofii cumpărătorului. Întrebați-vă: ce aș vrea să văd în anunț? Ce ar face să vreau să cumpăr un produs ca client? Asigurați-vă că adăugați aceste informații în detaliu.
 • Imagine intitulată Publicitate eficientă pe eBay Pasul 2
  2
  Fii sincer și precis. Nu spuneți că un obiect folosit este nou sau că este în stare perfectă.
 • Imagine intitulată Publicitate eficientă pe eBay Pasul 3
  3
  Acesta oferă toate informațiile necesare, inclusiv starea, vârsta, numele mărcii și toate informațiile relevante. Dar scrie-o într-un rezumat, nu face pagini și pagini. Scrii un anunț, nu un roman.
 • Imagine intitulată Publicitate eficientă pe eBay Pasul 4
  4
  Adăugați fotografii Nu trebuie să fii un profesionist, doar să iei fotografii clare și decente. Fotografiile vinde produse. Unii ofertanți "numai" văd fotografiile.
 • Imagine intitulată Publicitate eficientă pe eBay Pasul 5
  5
  Luați în considerare adăugarea unui anunț audio și video la anunțul dvs. Puteți crea mai multă încredere prin simpla adăugare a unei camere web și a unui mesaj înregistrat, doar menținându-l personal și real. Evidențiați ce doriți să vedeți potențialul cumpărător. Adăugați detalii despre produs care ar trece neobservate într-o fotografie.
 • Imagine intitulată Publicitate eficientă pe eBay Pasul 6


  6
  Faceți o investigație Știi ce vinzi. Cunoașteți prețurile produselor comparabile. Începeți oferta inițială cu un preț care vă place și că știți că este mai mic decât alte modele comparabile într-o stare similară, să spunem cel puțin.
 • Imagine intitulată Publicitate eficientă pe eBay Pasul 7
  7
  Nu presupuneți niciodată că cumpărătorul este un expert și că va "găsi automat" produsul dvs. Explicați ceea ce îl face deosebit. Este unic? Este ciudat? Este prețul său mai mic decât valoarea de piață? Orice lucru care evidențiază produsul dvs. trebuie menționat.
 • Imaginea intitulată Publicitate eficientă pe eBay Pasul 8
  8
  Utilizați cuvintele corecte Fii specific Oamenii caută anumite obiecte și sunt frustrați atunci când văd o mulțime de articole care nu au nicio legătură cu ceea ce doresc. Ajutați cumpărătorul potrivit să vă găsească produsul.
 • Imagine intitulată Publicitate eficientă pe eBay Pasul 9
  9
  Urmăriți licitațiile finalizate cu elemente similare și vedeți care titluri și cuvinte cheie au capturat ofertanții și au primit cele mai mari oferte. Aflați de la ei. Utilizați cuvinte cheie similare sau identice. Încă o dată, aceasta ajută ofertanții direcți care doresc să cumpere elementul dvs. (sau ceea ce îi plac) anunțului dvs.
 • Imaginea intitulată Publicitate eficientă pe eBay Pasul 10
  10
  Grupați anunțuri pentru articole similare în aceeași săptămână și începeți să începeți cu o zi sau cu două zile. Spuneți ofertanților că aveți articole înrudite în licitație. Acest lucru îi va încuraja să vă vadă celelalte produse și să crească șansele de a obține mai multe vânzări simultan. Fiecare anunț înrudit pe care îl aveți este o altă ocazie pentru cumpărarea articolelor dvs.
 • sfaturi

  • Cel mai important, gândiți-vă ca un ofertant, scrieți o descriere clară a produsului și adăugați fotografii.

  avertismente

  • Nu faceți fotografii ale altcuiva sau copiați scrisoarea de anunțuri prin scrisoare. Aceasta poate determina ștergerea anunțului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBayCum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBay
  Cum de a stabili un cont eBayCum de a stabili un cont eBay
  Cum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBayCum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBay
  Cum să finalizați un anunț eBay în avansCum să finalizați un anunț eBay în avans
  Cum se face o listă de articole pe eBayCum se face o listă de articole pe eBay
  Cum puteți optimiza Google AdWordsCum puteți optimiza Google AdWords
  Cum să cumpărați o chitară onlineCum să cumpărați o chitară online
  Cum să creați un anunț de succesCum să creați un anunț de succes
  Cum să creați un anunț de locuri de muncăCum să creați un anunț de locuri de muncă
  Cum să scrieți un anunț pentru un loc de muncăCum să scrieți un anunț pentru un loc de muncă
  » » Cum să faceți publicitate eficientă pe eBay

  © 2011—2020 ertare.com