Cum de a începe o afacere de origine pe eBay

Începerea unei afaceri de acasă pe eBay poate fi o modalitate foarte eficientă de a face bani online, mai ales că eBay este o platformă bine cunoscută și folosită pe Internet pentru licitații și are în prezent milioane de vizitatori zilnici de vânzare. Mulți oameni fac deja vânzări pe eBay pentru bani buni și puteți, de asemenea, dacă învățați doar cum să faceți acest lucru. În esență, nu este nimic magic despre asta, ci doar cumpărarea și vânzarea pentru a face un profit.

pași

Imagine intitulată Începeți un eBay Home Business Pasul 1
1
Decideți ce să cumpărați și să vindeți.
 • Aflați ce vă interesează: cel mai important pas este să aflați ce vă interesează, deoarece vânzarea a ceea ce știți va ajuta foarte mult pentru a facilita sarcina de a răspunde întrebărilor potențialilor cumpărători despre produsul dvs. Imaginați-vă că vinde celulă, fără să știe nimic despre ei și te întreabă cineva dacă telefonul are o camera de 2 megapixeli și 3 sau nu știu ce o megapixeli, nu chiar dacă produsul are un aparat de fotografiat! Potențialul cumpărător vă va considera cel mai probabil o înșelătorie și nu va lua în considerare cumpărarea de la dvs.!
 • Aflați ce se vinde bine: filme Polaroid vinde acum, când nimeni nu are mai mult decât camerele respective, probabil, nu va face să câștigi milioane, în schimb, vanzarea de laptop-uri, telefoane mobile sau camere este o afacere profitabilă în acest moment. Dar rețineți că uneori poate fi mai profitabil să vindeți pe o piață mică, deoarece, de obicei, nu există prea multă concurență în aceste piețe, așa cum există pe piețele mari. De exemplu, dacă vindeți iPhone-uri, va trebui să le cumpărați la un preț foarte bun pentru a rămâne competitivă, deoarece acestea sunt vândute în prezent. Prin urmare, poate ar trebui să alegeți elemente care nu sunt promovate în acel moment.
 • Luați în considerare intervalul de prețuri: vânzarea de articole scumpe vă va oferi, în general, beneficii mai bune deoarece adăugați mai multă valoare produsului decât dacă ați vândut ceva care costă numai câteva monede. Vindem notebook-uri goale pentru $ 7 atunci când fac cumpărături pentru 5 $, va da un profit de 2 $ de fiecare dată, de vânzare telefoane pentru 500 $ ați cumpărat un $ 400 de va da un profit de 100 $ de fiecare dată, dar rețineți că pentru a vinde bunuri de mare valoare , aveți nevoie de mai mult capital pentru a investi la început și trebuie să cunoașteți teritoriul dvs. deoarece oamenii sunt mai puțin susceptibili de a da 500 de dolari unui nimeni decât să dea 7 dolari!
 • Imagine intitulată Începeți un eBay Home Business Pasul 2
  2
  Ia produsele dvs. de la angrosiști ​​sau drop shippers: Aceasta este o parte crucială, deoarece aici trebuie să investești banii. Căutați pe Internet oameni care vând cantități mari de produse la prețuri bune pentru a cumpăra ceva și a le vinde pe eBay. droppers sunt companii care nu trebuie să cumpere produsul, trebuie doar să le trimiteți o comandă specifică când cineva cumpără un produs și îl trimite direct consumatorului dvs., fără să vadă produsul. Acest lucru vă poate facilita foarte mult munca deoarece nu veți avea mai mult de griji, deoarece nu vor exista transferuri etc., dar uneori acest lucru poate fi negativ pentru unii oameni atunci când compania drop shipping trimite un produs incorect. Aflați exact cât va costa obținerea acestor produse! (Cereți costuri de transport și taxe!)
 • Imaginea intitulată Începeți o afacere eBay Home Business Pasul 3
  3


  Vindeți articolele pe eBay: Fii profesionist cand o faci. Adăugați multe fotografii ale produsului, de preferință cele pe care le luați în detaliu. Scrieți în descrierea articolului exact ce este produsul și în ce stare este. Dacă vindeți lucruri pe care le aveți acasă, nu există nici o problemă, dar informați pe oricine căutând să-l cumpere dacă există zgârieturi, defecte etc. Cinstea este cel mai important lucru! Și răspundeți la timp dacă primiți o întrebare de la un cumpărător, deoarece probabil că veți căuta o altă ofertă dacă nu sunteți suficient de rapid.
 • Imagine intitulată Începeți un eBay Home Business Pasul 4
  4
  Verificați evaluarea: încercați întotdeauna să păstrați un scor bun, nimic nu este mai important pe eBay, deci este mai bine să faceți o rambursare completă dacă consumatorul revine produsul, deoarece un singur rating negativ vă poate distruge afacerea. Majoritatea oamenilor nu vor lua în considerare cumpărarea dvs. dacă aveți mai puțin de 98% pozitive! Consumatorul este rege! Așa că faceți ceea ce este necesar pentru al păstra fericit.
 • sfaturi

  • Fiți întotdeauna transparenți. Specificați în mod clar cât va costa cumpărătorii dvs., ce vor primi, cât timp transportul va lua, etc.
  • Utilizați eBay Pulse pentru a afla ce vinde bine în acel moment.
  • Acordați reduceri pentru expedierile de grup, pentru a încuraja oamenii să cumpere mai multe produse.
  • Aflați în detaliu despre reputația drop expeditor sau angrosist, dacă doriți să cumpărați, aflați cât va costa pentru a obține produsul pe care doriți să îl vindeți.

  avertismente

  • Întotdeauna să fiți vigilenți cu angrosiștii răi. Uneori vă percep taxe în plus dacă vă trimit produse din țări îndepărtate (China, India etc.) și uneori ați putea obține o copie proastă a produsului pe care vreți să-l cumpărați, așa că verificați ce spun ceilalți Internetul cu privire la această companie particulară!

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un cont eBay.
  • Un cont paypal. Acesta este cel mai fiabil și cel mai rapid serviciu de plată pentru eBay, iar mulți oameni îl folosesc, deci obțineți un cont!
  • Rămâi să-ți dezvolți afacerea de-a lungul anilor. Acest lucru necesită timp, dar merită!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să deveniți un vânzător de succes pe eBayCum să deveniți un vânzător de succes pe eBay
  Cum să începeți o afacere pe EbayCum să începeți o afacere pe Ebay
  Cómo encontrar un vendedor en eBayCómo encontrar un vendedor en eBay
  Cum să trimiteți articole vândute pe eBayCum să trimiteți articole vândute pe eBay
  Cum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBayCum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBay
  Cum de a stabili un cont eBayCum de a stabili un cont eBay
  Cum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBayCum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBay
  Cum să finalizați un anunț eBay în avansCum să finalizați un anunț eBay în avans
  Cum de a face bani pe eBay de vânzare la expediere pentru alțiiCum de a face bani pe eBay de vânzare la expediere pentru alții
  Cum să faceți publicitate eficientă pe eBayCum să faceți publicitate eficientă pe eBay
  » » Cum de a începe o afacere de origine pe eBay

  © 2011—2020 ertare.com