Cum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBay

Există multe elemente care sunt foarte utile pentru vânzătorii de pe eBay. Dar nu sunt mulți care discută despre un aspect foarte important al licitației: ziua în care alegeți să începeți și să încheiați licitația. Nu este în fiecare zi aceeași pentru licitațiile eBay. Dacă alegeți zilele potrivite, puteți maximiza șansele de participare la licitații bune.

conținut

pași

Imaginea intitulată Alegeți cea mai bună zi pentru a începe și finaliza licitațiile dvs. eBay Pasul 1
1
Aflați cele mai bune momente pentru a opri vânzarea.
 • Duminica dupa-amiaza este cel mai bun moment pentru oferte pe eBay. Maximizați-vă licitația și planificați-o să termineți duminică, la ora 23:00, în America de Est.
 • Vineri și sâmbătă. Vineri înainte de ora 18:00 este un moment bun pentru o persoană tânără și pentru piața studenților. Cu toate acestea, zilele de weekend sunt, de obicei, mai bune decât zilele intermediare.
 • Luni și joi. Luni sunt bune, deoarece mulți oameni navighează pe internet (în special pe eBay) în timpul timpului de lucru pentru a face cumpărături după sfârșitul săptămânii. In zilele de joi în timpul primăvara și vara sunt bune pentru a încheia licitație, cât mai mulți oameni vor face ofertele lor înainte de a pleca într-un weekend unic.


 • Imaginea intitulată Alegeți cea mai bună zi pentru a începe și finaliza licitațiile dvs. eBay Pasul 2
  2
  Evitați zilele de câteva oferte.
 • Miercuri. Din orice motiv, miercuri este una dintre cele mai grave zile pentru lansarea licitatiei pe eBay.
 • Marți. Marți este ziua săptămânii care primește mai puține oferte.
 • sfaturi

  • Pentru majoritatea produselor, licitațiile scurte sunt cele mai bune, iar licitațiile de trei zile sunt cele mai bune. Teoria actuală este că majoritatea oamenilor cumpără impulsiv. Nu le place să liciteze în licitații care trebuie să aștepte mult timp. Licitația de trei zile va oferi suficient timp pentru ca produsul dvs. să aibă o expunere suficientă, iar cumpărătorii impulsivi vor fi satisfăcuți.
  • Informațiile de mai sus funcționează bine cu cele mai multe produse, cum ar fi bijuterii, îmbrăcăminte, produse din piele, aparate electrice, camere digitale, accesorii de îmbrăcăminte, produse de designer, colecții populare etc. Cu toate acestea, dacă aveți produse greu de găsit, cum ar fi colecții rare, ar trebui să optați pentru o licitație de zece zile.
  • Motivul pentru aceasta este că piața dvs. țintă este mai mică, deci doriți să maximizați expunerea produsului cât mai mult posibil. Licitația eBay de zece zile este ideală pentru aceste situații. Este, de asemenea, ideal pentru articolele cu un preț ridicat, cum ar fi lucrurile pe care le veți găsi "eBay motoare": autoturisme, motociclete etc.
  • Când creați o licitație pe eBay, veți vedea că vă oferă cinci opțiuni de durată diferite. Opțiunile sunt: ​​o zi, trei zile, cinci zile, șapte zile și zece zile.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să deveniți un vânzător de succes pe eBayCum să deveniți un vânzător de succes pe eBay
  Cum să începeți pe eBayCum să începeți pe eBay
  Cum să începeți o afacere pe EbayCum să începeți o afacere pe Ebay
  Cómo encontrar un vendedor en eBayCómo encontrar un vendedor en eBay
  Cum să trimiteți articole vândute pe eBayCum să trimiteți articole vândute pe eBay
  Cum de a stabili un cont eBayCum de a stabili un cont eBay
  Cum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBayCum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBay
  Cum să finalizați un anunț eBay în avansCum să finalizați un anunț eBay în avans
  Cum de a face bani pe eBay de vânzare la expediere pentru alțiiCum de a face bani pe eBay de vânzare la expediere pentru alții
  Cum puteți salva căutările pe eBayCum puteți salva căutările pe eBay
  » » Cum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBay

  © 2011—2020 ertare.com