Cum de a face bani pe eBay de vânzare la expediere pentru alții

Deși majoritatea vânzătorilor eBay cumpără lucruri pentru revânzare, unii se specializează în vânzările de mărfuri. Vânzarea mărfurilor înseamnă a vinde lucruri altora. În general, există două modalități de a vinde pe loturi de pe eBay: puteți să începeți o afacere proprie sau puteți să vă înscrieți ca asistent de vânzări pe eBay. Pentru a crește afacerea, mulți vânzători fac ambele.

pași

Metoda 1
Începeți propria afacere pe eBay

Imaginea intitulată
1
Decideți cât doriți să taxați expeditorul pentru vânzarea lucrurilor.
 • Contactați unii asistenți magazin pe eBay pentru a afla cât de mult se percepe. Puteți obține o listă de asistenți comerciali în "Directorul asistenților de vânzări" de la eBay. Pentru ca oamenii să utilizeze serviciile dvs., prețurile dvs. trebuie să fie competitive.
 • În general, rata de expediere de către eBay este de obicei de 20 sau 40% din prețul final de vânzare. Prețul pe care îl taxați expeditorul trebuie să atingă pentru a vă acoperi costurile și pentru a vă oferi un beneficiu pentru a vă compensa timpul.
 • Imagine intitulată
  2
  Scrieți un contract care rezumă termenii vânzării prin lot. Asigurați-vă că includeți toate taxele care se aplică vânzării, ce se va face cu marfa care nu este vândută și când și cum să remiteți profiturile expeditorului.
 • Imagine intitulată Fă-ți bani pe eBay Selling Consignment for Others Pasul 3
  3
  Mențineți o evidență exactă a vânzărilor dvs. expediate. Atunci când vindeți altor persoane pentru expediere, banii pe care îi plătiți expeditorilor dvs. vor proveni din profiturile dvs., în același mod în care veți scădea costurile produsului, dacă vândusem lucruri pe care le-ați cumpărat pentru a le revinde.
 • Imaginea intitulată
  4
  Începeți cu prietenii și familia pentru a vedea dacă au articole pe lista de pe eBay. Cel mai bun lucru este să câștigi experiență cu oamenii pe care îi cunoști înainte de a-ți crește afacerea.
 • Imagine intitulată
  5
  Dezvoltați-vă afacerea cu recomandări și referințe. Un expeditor satisfăcut vă va spune celorlalți despre serviciul dvs., ajutând compania dvs. să crească.
 • Imaginea intitulată
  6
  Publicați anunțuri clasificate, agățați pliante la magazinele locale și livrați cărți de vizită, astfel încât afacerea dvs. de expediere să crească rapid.
 • Imaginea intitulată
  7
  Mergeți în casa expeditorului pentru a vă vedea mărfurile când vă sună pentru a vă solicita serviciile.
 • Imaginea intitulată
  8
  Găsiți aceste articole pe eBay pentru a afla dacă există o piață pentru ele, în cazul în care nu sunteți sigur.
 • O căutare a licitațiilor închise pe eBay vă va oferi o idee mai bună despre piață, deoarece vânzările de licitații tind să aibă oferte după încheierea licitației.
 • Luând lucrurile pe loturi care nu au o piață pe eBay nu este doar o pierdere de timp, dar în majoritatea cazurilor, veți fi lăsat afară din lista de tarife a eBay. În majoritatea transporturilor, expeditorul nu are costuri în cazul în care obiectul nu este vândut.
 • Imagine intitulată
  9
  Luați articolele la domiciliu pentru a le afișa pe eBay, dacă oferiți un serviciu complet de expediție. Deci, listați obiectul, colectați plata și trimiteți bunurile.
 • De asemenea, unii vânzători oferă doar un serviciu de listare în eBey și nu trimit mărfurile la client. Dacă aveți o afacere de acest gen, lăsați obiectul proprietarului.
 • Dacă nu aduceți articolul în casă, ar trebui să faceți fotografii la casa expeditorului. În plus, înregistrează toate informațiile necesare: dimensiunile, greutatea, starea și tot ce trebuie să știți.
 • Imagine intitulată


  10
  Enumerați mărfurile expediate pe eBay în același mod ca și cum ați făcut-o pentru o vânzare a dvs.
 • Imagine intitulată
  11
  Completați vânzarea și trimiteți bunurile clientului.
 • Imaginea intitulată
  12
  Plătiți câștigurile dvs. expeditorului. Timpul pe care trebuie să îl așteptați înainte de a plăti expeditorii poate fi afectat de mai multe variabile, inclusiv metodele de plată pe care le acceptați și politica de returnare, printre altele. Asigurați-vă că tranzacția a fost încheiată cu succes pentru client înainte de a plăti expeditorul.
 • Imaginea intitulată
  13
  Luați în considerare deschiderea unui magazin ca punct de livrare pentru mărfurile expediate atunci când afacerea dvs. crește. Deci, puteți avea mai mulți expeditori fără timpul necesar pentru a merge la casele lor.
 • Metoda 2
  Deveniți un asistent vânzări eBay

  Imaginea intitulată
  1
  Înscrieți-vă la programul de asistență pentru vânzări eBay de pe site-ul companiei. Pentru a fi un asistent vânzări eBay, trebuie să fiți un vânzător stabilit. Trebuie să:
  • Au un cont eBay activ cu o bună reputație. Dacă primiți prea multe încălcări sau dacă nu plătiți contul dvs. eBay, veți pierde poziția asistentă.
  • au făcut cel puțin 10 vânzări pe eBay în ultimele 3 luni.
  • au un scor minim de 100 și un feedback pozitiv de cel puțin 98%.
  • sunteți de acord cu termenii și condițiile Ghidului pentru stilul de vânzări al Asistenței pentru vânzări eBay sau cu Acordul de utilizare a punctelor de livrare înregistrate de eBay, în funcție de situația în care aveți o locație fizică sau nu.
 • Imagine intitulată
  2
  Oferiți-vă numele, informațiile dvs. de contact și o zonă de cunoștințe către eBay, astfel încât să poată fi publicată în Directorul asistenților pentru vânzări.
 • Imaginea intitulată
  3
  Răspundeți rapid la toate mesajele atunci când aceștia vă vor contacta prin intermediul directorului Asistenților de vânzări. Expeditorii care doresc să-și vândă mărfurile, de obicei, contactează mai mulți oameni din acel director. Primul respondent va avea mai multe șanse de a obține locul de muncă.
 • Imaginea intitulată
  4
  Descărcați logo-ul Asociației de vânzări și a altor materiale de marketing pe eBay. Plasați logo-ul pe toate listele de licitații, pe pagina dvs. Despre mine, pe cartea dvs. de vizită și în alte tipuri de anunțuri.
 • Licitațiile bine scrise, cu imagini bune și rezultate bune, reprezintă cel mai bun mod de a face publicitate afacerii dvs.
 • Imagine intitulată
  5
  Creșteți afacerea dvs. prin publicitate și solicitați expeditorilor. În calitate de asistent de vânzări înregistrat, unele companii se vor îndrepta către dvs. prin eBay. Dar, la fel ca orice comerciant, trebuie să-ți ajuți clienții.
 • avertismente

  • EBay are reguli stricte pentru utilizarea logo-ului asistent de vânzări. Asigurați-vă că le respectați pentru ca eBay să nu anuleze statutul de asistent de vânzări. Există, de asemenea, un avertisment că eBay necesită imprimarea tuturor materialelor asistent de vânzări.
  • Pentru a avea o locație fizică care funcționează ca punct de livrare a mărfurilor, trebuie să respectați toate legile privind afacerile locale privind zonarea, ordonanțele și asigurarea. Înainte de a deschide un magazin, este o idee bună să discutați cu un avocat sau un contabil.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să deveniți un vânzător de succes pe eBayCum să deveniți un vânzător de succes pe eBay
  Cum se determină valoarea de revânzare a unui computerCum se determină valoarea de revânzare a unui computer
  Cum să începeți pe eBayCum să începeți pe eBay
  Cum să începeți o afacere pe EbayCum să începeți o afacere pe Ebay
  Cómo encontrar un vendedor en eBayCómo encontrar un vendedor en eBay
  Cum să trimiteți articole vândute pe eBayCum să trimiteți articole vândute pe eBay
  Cum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBayCum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBay
  Cum de a stabili un cont eBayCum de a stabili un cont eBay
  Cum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBayCum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBay
  Cum să finalizați un anunț eBay în avansCum să finalizați un anunț eBay în avans
  » » Cum de a face bani pe eBay de vânzare la expediere pentru alții

  © 2011—2020 ertare.com