Cum de a găsi produse de vânzare pe eBay

În general, persoanele care sunt atrase de eBay sunt de două tipuri, sau dețin un produs și doresc să-l vândă online sau sunt noi la eBay. Dacă sunteți al doilea, iată cum să găsiți produse de vânzare pe eBay.

pași

1
Dacă aveți un buget bun, trebuie să obțineți produse la prețuri cu ridicata pentru a le cumpăra și a le face publicitate pe eBay pentru a le vinde.
 • 2
  Dar dacă nu aveți destui bani pentru a începe, ce veți face? Există un serviciu eBay numit drop-shipping. Aceasta este cea utilizată de majoritatea vânzătorilor de succes pe eBay în ceea ce privește vânzările și satisfacția clienților.
 • 3
  Așa că întrebați-vă o întrebare..Voi cumpăra en-gros sau voi folosi drop-shipping pe eBay?
 • 4
  Dacă vă decideți să cumpărați en-gros și să vindeți ca distribuitor, trebuie să luați în considerare următoarele:
 • 5
  Trebuie să știți care dintre ele cu elementele în cerere. eBay Pulse https://pulse.ebay.com este un instrument care oferă o primă zece dintre căutările cele mai populare pe eBay într-o categorie de produse. Dacă, de exemplu, doriți să vindeți camere digitale, utilizați eBay Pulse pentru a vedea ce caută oamenii.
 • 6
  Căutați mereu angrosiști ​​reali. Există o mare diferență între un angrosist și un intermediar. Cu un angrosist adevărat, veți obține cele mai bune oferte și prețuri. Credeți-vă sau nu, având un certificat de restituire este foarte important să cumpărați o cantitate mare de produse en-gros la prețuri foarte scăzute. Angrosiștii reali plănuiesc să negocieze cu alți comercianți legali.
 • 7
  Găsiți un loc sigur și protejat pentru a stoca produsul. Acest lucru este foarte important deoarece, uneori, vindeți produsul și când îl veți împacheta pentru a-l trimite, veți găsi că este deteriorat deoarece nu a fost stocat în mod corespunzător. Acest lucru va fi foarte dezamăgitor pentru cumpărător.
 • 8
  Locul trebuie să aibă o iluminare bună, astfel încât să poți face fotografii cu produsele tale. Acest lucru vă va ajuta să oferiți o descriere exactă a anunțului dvs., pe lângă faptul că veți da încredere cumpărătorilor și, eventual, veți putea cumpăra din nou.
 • 9
  Dacă intenționați să vindeți multe produse pe eBay, angajați un serviciu de transport zilnic la o companie de transport, cum ar fi UPS. Acest lucru facilitează întregul proces și minimizează costurile de transport.
 • 10
  Încercați întotdeauna să aveți cutii și obiecte pentru ambalare (bandă, folie cu bule, etc.)) gata și disponibilă. Acestea sunt, de asemenea, de vânzare pe eBay. Acestea sunt mai ieftine și de bună calitate, iar vânzătorul vă va da o opinie și o evaluare a contului dvs., care vă ajută să construiți o bună reputație.
 • 11
  Mențineți întotdeauna numărul de urmărire al pachetelor. De obicei, nu este convenabil să trimiteți numărul de urmărire clienților pentru a economisi timp, 90% dintre clienți nu cer acest lucru, dar dacă o fac, ar trebui să îl aveți întotdeauna la îndemână.
 • 12
  În zilele noastre, cu atât de multe directoare en-gros, este foarte ușor să știți companiile care dau dovadă de încredere care oferă produse la prețuri foarte mici. Cel mai important lucru este să alegeți un director de încredere și de încredere. Dacă aveți un buget suficient pentru a deveni membru al unui director en-gros, faceți-o. Dacă nu, există tutoriale online de vânzări cu sfaturi și recomandări despre companiile de dropshipping plus multe trucuri despre modul de vânzare pe eBay. Pentru o investiție minimă, puteți să vă începeți afacerea și atunci când creșteți, puteți deveni membru al uneia dintre aceste directoare en-gros.
 • 13
  Ce este dropshipping pe eBay?
 • 14
  Dropshipping este un sistem format dintr-o companie care poarta produsele, un distribuitor care le vinde (in acest caz esti tu) si un client care le cumpara.
 • 15
  Compania de livrări rapide preia produsul direct la client.
 • 16
  Veți plăti numai pentru produs atunci când este vândut.
 • 17
  Nu trebuie să depozitați niciun produs în casa dvs. Totul se face de compania de transport maritim.


 • 18
  Pur și simplu faceți publicitate unui produs de vânzare pe eBay. Site-ul web al firmei de expediere va va oferi detaliile articolului si fotografiile. Dacă articolul este vândut, reveniți pe site-ul companiei și plasați comanda pentru produsul cu informațiile de expediere ale clientului dvs.
 • 19
  Plătiți compania produsul și îl veți trimite clientului dvs. cu numele dvs.
 • 20
  Plătiți costul produsului și profitul este al dvs. Exemplu, dacă articolul a costat 15 $ și l-ați vândut la 25 $, ați câștigat 10 $.
 • 21
  Există mii de produse disponibile, imaginați-vă valoarea profiturilor pe care le puteți realiza.
 • 22
  Consultați acest grafic simplu pentru a vă ajuta să înțelegeți ce detaliu este expedierea:
 • 23
  Avantajele Drop-shipping
 • 24
  Un cost de investiție mai mic pentru afacerea dvs.: Costurile pentru a stoca produsele angro și a împacheta și a expedia articole individuale pot fi enorme, mai ales dacă vă începeți afacerea la un buget. Cu drop-shipping, nu este nevoie să stocați nimic sau să trebuiască să ambalați sau să expediați un produs.
 • 25
  Inventarul nu trebuie să plătiți imediat: Nu trebuie să plătiți compania de transport maritim pentru un produs până când clientul nu vă plătește. Puteți selecta cu ușurință unele produse de pe site-ul companiei și le puteți testa prin publicitate pe eBay fără a fi nevoie să le cumpărați înainte. Dacă produsul este vândut, atunci plătiți compania să o trimită clientului. Dacă nu este vândut, nu aveți un produs real în mâinile dvs. Ai pierdut doar taxele de inserare de pe ebay.
 • 26
  Economisiți timp: Dacă cumpărați în vrac, veți petrece mai mult timp pentru a găzdui produsul dvs. și pentru a-l stoca. Când este vândut ceva, va fi nevoie de mai mult timp pentru a imprima ambalajul și etichetele de transport, a împacheta elementul în cutii, precum și a le trimite clientului. Cu drop-shipping, veți economisi o mulțime de timp și se pot concentra pe marketing și promovarea articolelor dvs. pe ebay.
 • 27
  Nu există o comandă minimă: Cele mai bune companii de transport maritim nu vor percepe taxe pentru comenzi mici.
 • 28
  O gamă largă de produse: Puteți vinde o varietate de produse de la diferite companii de drop-shipping pe eBay în diferite categorii. Puteți vinde articole electronice, haine, jocuri, obiecte pentru copii etc. Nu contează pentru că nu veți depozita aceste produse. Acest lucru nu este posibil atunci când cumpărați în vrac. De asemenea, puteți vinde obiecte mari și fragile, cum ar fi mobilierul, fără a încerca să stocați, să ambalați și să expediați fiecare piesă.
 • 29
  Este mai ușor să faceți anunțuri pe eBay: Site-urile web ale companiilor de transport maritim sunt pline de fotografii profesionale și descrieri ale produselor lor. Acest lucru vă va ajuta să vă faceți publicitate articole mai rapid și mai rapid pe eBay.
 • 30
  Construiți-vă numele și reputația: Unele companii de expediere vor livra pachete cu etichetele companiei dvs. (în acest caz, ID-ul de utilizator eBay). Numele magazinului dvs. eBay va fi pe toate produsele trimise clienților dvs.
 • 31
  Dezavantaje ale transportului pe căi navigabile
 • 32
  Produsele cu livrare la domiciliu sunt puțin mai mari decât prețurile cu ridicata: Acesta este un fapt, cu cât mai multe achiziții, cu atât veți obține mai bine prețul.
 • 33
  Unele companii de expediere vor percepe o taxă: Această taxă se aplică pentru fiecare produs trimis clientului dvs. Această taxă acoperă procesul de ambalare și expediere a articolelor individuale.
 • 34
  Probleme ocazionale cu transportul maritim: Unele companii de expediere au încetat să-și completeze comenzile sau ambalajul produsului nu este foarte bun. Acest lucru poate lăsa clientul nesatisfăcut, dacă primește un pachet în afara perioadei programate sau deteriorate. Deci, întotdeauna să evalueze noile companii de transport maritim. Pentru a face acest lucru, plasați o comandă pentru un produs și trimiteți-l la adresa dvs. de domiciliu. Acest lucru vă ajută să evaluați timpul de livrare și ambalajul. Puteți evita toate acestea dacă cunoașteți o firmă de transport maritim cu referințe bune și încredere.
 • 35
  Drop-shipping companii lucrează cu mulți vânzători: Uneori vindeți un produs, iar când vă întoarceți să îl solicitați, stocurile au fost epuizate, cu riscul de a avea un client nemulțumit. Dacă vi se întâmplă acest lucru, încercați să o gestionați imediat cu clientul dvs. De exemplu, puteți scrie "Rar, produsul se termină și anunțurile nu sunt actualizate la timp în magazinul nostru eBay. Dacă se întâmplă acest lucru și ați plătit deja produsul, banii vor fi returnați imediat".
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să deveniți un vânzător de succes pe eBayCum să deveniți un vânzător de succes pe eBay
  Cum se determină valoarea de revânzare a unui computerCum se determină valoarea de revânzare a unui computer
  Cum să începeți pe eBayCum să începeți pe eBay
  Cum să începeți o afacere pe EbayCum să începeți o afacere pe Ebay
  Cómo encontrar un vendedor en eBayCómo encontrar un vendedor en eBay
  Cum să trimiteți articole vândute pe eBayCum să trimiteți articole vândute pe eBay
  Cum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBayCum sa alegi cea mai buna zi pentru a incepe si a incheia o licitatie pe eBay
  Cum de a stabili un cont eBayCum de a stabili un cont eBay
  Cum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBayCum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBay
  Cum să finalizați un anunț eBay în avansCum să finalizați un anunț eBay în avans
  » » Cum de a găsi produse de vânzare pe eBay

  © 2011—2020 ertare.com