Cum de a face o achiziție inteligentă pe eBay

Aici veți găsi cum să cumpărați lucrurile inteligent pe eBay. A fi un cumpărător înseamnă a fi atent, sensibil și orientat spre nevoile dvs. Citiți cu atenție descrierile, aflați mai multe dacă aveți nevoie de ele și vă asumați bunăvoință atunci când efectuați tranzacția. Aceste sfaturi vă vor ajuta să vă faceți experiența atunci când cumpărați pe eBay ceva plăcut și simplu.

pași

Imaginea intitulată Cumpărați inteligent pe eBay Pasul 1
1
Utilizați instrumentul de căutare. Odată ce știți ce doriți, căutați-l în bara de căutare. Dacă există mai multe răspunsuri pe baza căutării dvs., încercați să o redefiniți utilizând instrumentul "căutare avansată".
 • Imagine intitulată Cumpărați inteligent pe eBay Pasul 2
  2
  Mergeți în siguranță și cunoașteți tot ce puteți despre articolul. Când găsiți articolul care vă interesează, "citiți complet lista". Vă spune tot ce trebuie să știți? Este clar, detaliat și ușor de înțeles? Vă spune lista dacă este un obiect folosit sau nou? Dacă aceste lucruri nu sunt clare sau aveți întrebări, trimiteți un e-mail către vânzător și cereți-i să vă clarifice îndoielile. Ceea ce vă va spune vânzătorul va deveni parte a afacerii și vă oferă un motiv să-l returnați dacă vânzătorul vă înșeală. Este mai bine să luați totul în considerare decât să aruncați banii cu speranța că elementul va depăși așteptările dumneavoastră.
 • Imagine intitulată Cumpărați inteligent pe eBay Pasul 3
  3
  Utilizați fotografiile Dacă vi se oferă fotografii, lumanari foarte îndeaproape. Există câteva caracteristici care ies în evidență? Dacă puteți mări imaginea, faceți-o. Nu este, de asemenea, nici o problemă de a solicita trimiterea de fotografii suplimentare la e-mail, dacă doriți, împreună cu orice întrebări pe care le puteți avea despre imagini.
 • Imagine intitulată Cumpărați inteligent pe eBay Pasul 4
  4
  Verificați prețurile de transport și de manipulare. Aceasta este o capcană pentru mulți cumpărători. Produsele par să aibă un preț excelent - până când se adaugă costurile de transport și de manipulare. Dacă acestea nu sunt afișate, trimiteți un e-mail pentru a afla prețurile de expediere către partea din lume în care locuiți. De asemenea, rețineți că anumiți vânzători nu se expediază în anumite locuri.
 • Imaginea intitulată Cumpărați inteligent pe eBay Pasul 5
  5
  Verificați comentariile despre vânzător. Comentariile reprezintă o bună reflectare a bunăvoinței vânzătorului, a succesului în vânzările anterioare și chiar a vitezei cu care face expediția. În general, orice valoare de peste 95% este un indicator potrivit căruia vânzătorul este bun - unele comentarii negative sunt de așteptat în lumea vânzărilor și pot fi pur și simplu o reflectare a unui client dificil sau a unei persoane care a avut așteptări nerealiste .
 • Imaginea intitulată Cumpărați inteligent pe eBay Pasul 6
  6


  Verificați metodele de plată. Sunteți în măsură să plătiți pentru elementele care utilizează cel puțin una dintre metodele oferite? Sau va trebui să stabiliți un sistem de plată? Uneori, acest lucru poate dura mai mult de o săptămână pentru ca acesta să înceapă să funcționeze, de exemplu, dacă doriți să deschideți un cont PayPal conectat la un cont bancar. Feriți-vă de vânzătorii care acceptă numai numerar - acest lucru nu este bun în nici un fel.
 • Imagine intitulată Cumpărați inteligent pe eBay Pasul 7
  7
  Faceți o căutare "completă" pentru un anumit element. Acest lucru vă va oferi o medie a prețurilor plătite pentru element în trecut. Acest lucru vă permite să efectuați o comparație și vă oferă o idee dacă "cumpărați-o acum" sau dacă prețul listat pentru licitație este corect sau nu. Dacă licitați, spre deosebire de cumpărarea imediat, acest lucru vă oferă o idee despre cât de mult sunteți dispuși să licitați.
 • Imaginea intitulată Cumpărați inteligent pe eBay Pasul 8
  8
  Puneți cea mai mare sumă pe care doriți să o plătiți dacă licitați. Puteți face clic pe fila "Actualizare" ocazional pentru a vedea activitatea care a avut loc și dacă au existat oferte, consultați activitatea ofertanților.
 • Imagine intitulată Cumpărați inteligent pe eBay Pasul 9
  9
  Cumpărați-l imediat dacă există opțiunea "cumpărați acum". Faceți-o imediat și puteți plăti cu oricare dintre metodele sugerate.
 • Imaginea intitulată Cumpărați inteligent pe eBay Pasul 10
  10
  Dacă câștigi articolul, vei fi anunțat. În acel moment efectuați plata sau notificați vânzătorului cum veți plăti și faceți-o repede. Cereți o chitanță dacă doriți - vânzătorul trebuie să furnizeze unul.
 • 11
  Lasă un comentariu Când primiți articolul, sistemul funcționează mai bine dacă lăsați un comentariu:
 • Pozitiv: Sunteți mulțumit de tranzacție și doriți să cumpărați din nou de la acel vânzător.
 • Neutru: Este posibil să aveți o problemă cu procesul de vânzare, dar nu prea severă pentru a lăsa un comentariu negativ.
 • Negativ: ceva despre vânzarea a fost dezamăgit sau supărat. Mai întâi, înainte de a lăsa un comentariu negativ, încercați întotdeauna să contactați vânzătorul și să găsiți o soluție. Majoritatea furnizorilor vor încerca să remedieze erorile pe care le-au făcut, deoarece aceștia își apreciază comentariile. Mulți dintre ei oferă acum bani înapoi, în unele cazuri, ei pot ajunge la un aranjament care să beneficieze de ambele. Dacă nu pot ajunge la un acord, eBay poate interveni și pentru dvs. După ce încercați să rezolvați problema și nu aveți o rezoluție bună, lăsați un mesaj obiectiv despre motivul pentru care ați găsit tranzacția negativă. Evitați declarațiile exaltate sau abuzive - acest lucru va reflecta negativ asupra dvs. și poate determina vânzătorii viitori să vă blocheze.
 • sfaturi

  • Fii sincer și respectuos în timpul tranzacțiilor. Dacă știți în prealabil prețul de transport maritim și manipulare, le acceptați, deci nu începeți să argumentați despre el după vânzare. Dacă nu știți, atunci numai dvs. sunteți de vină pentru că nu ați întrebat dacă vi se va percepe o sumă mare pentru transport și manipulare.
  • De asemenea, feriți-vă de orice articol care spune "așa cum este", mai ales în domeniul electronicii, este probabil să fie rupt și în nevoie de reparații.

  avertismente

  • Nu licitați sau cumpărați acum decât dacă sunteți sigur că doriți elementul. Nu licitați alte persoane sau "retrageți" după ce ați făcut oferta. Fiți atenți, cinstiți și răbdători și tratați fiecare tranzacție așa cum ați aștepta să fie tratată.
  • Asigurați-vă că știți ce achiziționați. Asigurați-vă că nu este o copie a articolului. Fake legos sunt adesea vândute pe eBay. Același lucru este valabil și pentru alte colecții rare, cum ar fi monedele sau ștampilele.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să deveniți un vânzător de succes pe eBayCum să deveniți un vânzător de succes pe eBay
  Cum se determină valoarea de revânzare a unui computerCum se determină valoarea de revânzare a unui computer
  Cum să începeți pe eBayCum să începeți pe eBay
  Cum să începeți o afacere pe EbayCum să începeți o afacere pe Ebay
  Cómo encontrar un vendedor en eBayCómo encontrar un vendedor en eBay
  Cum să trimiteți articole vândute pe eBayCum să trimiteți articole vândute pe eBay
  Cum de a stabili un cont eBayCum de a stabili un cont eBay
  Cum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBayCum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBay
  Cum de a face bani pe eBay de vânzare la expediere pentru alțiiCum de a face bani pe eBay de vânzare la expediere pentru alții
  Cum puteți salva căutările pe eBayCum puteți salva căutările pe eBay
  » » Cum de a face o achiziție inteligentă pe eBay

  © 2011—2020 ertare.com