Cum sa lupti ca un barbat

Chiar dacă nu ești bărbat, uneori trebuie să faci niște daune reale. Dacă într-adevăr nu știți cum să luptați, acest articol vă va învăța câteva principii. Amintiți-vă că aceste sfaturi ar trebui folosite numai în situații extreme și nu ar trebui să le folosiți pentru a lupta cu toată lumea.

pași

Imagine intitulată Luptă ca un om Pasul 1
1
Acționează cu rudeness. Chiar dacă vă simțiți foarte patetic, trebuie să vă prefaceți că nu sunteți. Chiar dacă vă este frică, trebuie să vă prefaceți că nu o aveți. Dacă te uiți intimidat, adversarul tău te va abuza fără să te gândești la asta. Dacă acționezi cu destule rude, poate că nici măcar nu trebuie să te lupți, poate îți sperii oponentul să nu mai deranjeze. Dacă te gândești logic, adversarul tău își poate falsifica rugoasa să te sperie, de ce nu ai putut să o faci?
 • Imagine intitulată Luptă ca un om Pasul 2
  2
  Insultător. O luptă bună nu începe cu o lovitură în față, ci cu insulte. Dacă există o audiere (un grup de oameni care observă), puteți să o puneți pe partea dumneavoastră cu unele insulte. Acest lucru vă va motiva să câștigați și probabil vă va face ca țelul să se simtă foarte rău pentru el însuși. Gândiți-vă la câteva răspunsuri bune înainte de a vă lupta, dar asigurați-vă că este natural când le folosiți. Lasati totul sa curga.
 • Imagine intitulată Luptă ca un om Pasul 3
  3
  Împinge. După insulte, împingerea începe. O bună împingere va face ca adversarul să pară slab și, eventual, să-l facă să cadă la pământ, pierzându-și respirația. Cu toate acestea, o împingere mai puternică vă poate atrage la pământ, deci aveți grijă. La început, nu vrei să-ți faci adversarul să cadă, să-l lovești și să-l obosești. Fii atent! Tot ce faci poate (si probabil va) va intoarce la voi. Dacă te împing, încercați să nu vă mișcați sau să cădeți.
 • Imagine intitulată Luptă ca un om Pasul 4
  4
  Așteptați ca adversarul să vă lovească. Dacă arunci primul pumn, poți fi responsabil pentru tot. Nu vrei asta, nu-i așa? Cu toate acestea, dacă adversarul dvs. aruncă primul pumn, puteți pretinde că v-ați apărat și că nu ați vrut să începeți o luptă. Oponentul dvs. va aștepta, probabil, să-l lovească, așa că lupta poate dura ceva timp, dar nu renunță. Ați putea să plătiți o amendă grea sau să mergeți la închisoare.
 • Imagine intitulată Luptă ca un om Pasul 5


  5
  A lovit capul sau stomacul. Aceste locuri sunt cele mai dureroase și o lovitură bună a capului sau a stomacului vă poate respira respirația sau vă poate face să pierdeți conștiința. Chiar dacă nici una nu este aceeași, va afecta și ea foarte mult. O lovitură slabă vă poate face să arătați puțin slab, deci atacați cu cea mai puternică lovitură pe care o aveți. Oponentul dvs. probabil va proteja capul, așa că încercați să loviți stomacul dacă puteți.
 • Imagine intitulată Luptă ca un om Pasul 6
  6
  Salvează-te. Dacă primiți o bătaie, nu fugiți. Doar te protejezi în locul în care primești loviturile care blochează încercările oponentului tău. De fiecare dată când te-am lovit, vei fi cu siguranță obosit, deci nu poți să lupți pentru mult timp. Încercați să-l utilizați în avantajul dvs., loviți adversarul, pentru a nu vă atinge. De asemenea, dacă continuați să vă blocați loviturile, el va deveni obosit și nu veți reuși.
 • Imagine intitulată Luptă ca un om Pasul 7
  7
  Modificări. Dacă utilizați același model de lovitură și pumn, adversarul îl va descoperi și îl va folosi împotriva dvs. Pentru a evita acest lucru, schimbați modul de luptă și locul unde vă aruncați loviturile și loviturile. Chiar dacă știi punctul lui slab, dacă-l tot lovești în stomac, îl vei face să se protejeze. Cu toate acestea, dacă vă schimbați pumni, nu puteți să acoperiți fiecare parte a corpului și să atacați în același timp, nu?
 • Imagine intitulată Luptă ca un om Pasul 8
  8
  Rămâi ferm. Lupta se va termina numai dacă o persoană curajoasă o oprește sau dacă cineva cade la pământ. Nu încercați să fugiți, indiferent cât durează. Rularea departe te va face să arăți foarte slab și probabil te va face să te lovi mai mult. De asemenea, asigurați-vă că nu vă uitați obosit, ci cu energie pentru a rezista mult mai mult. Dacă cineva oprește în cele din urmă lupta, pleacă. Dacă pierzi, cel puțin poți spune că ai luptat până la sfârșit.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că aveți flexibilitate în stilul dvs. de luptă, astfel încât adversarul dvs. nu poate anticipa acest lucru. Acest lucru este foarte important dacă te lupți cu cineva cu mult talent, dar o persoană care nu se luptă foarte mult nu te va analiza în acest fel.
  • Cumpărați sau faceți un sac de nisip pentru a practica.
  • Dacă știți că nu puteți câștiga, lăsați-o. Dacă într-adevăr trebuie să lupți, începe să faci exerciții pentru a te face să te uiți intimidant. În ziua luptei, folosiți un inel care vă poate afecta ținta.
  • Luați niște prieteni care fac exerciții pentru a arăta mai fricoși.

  avertismente

  • Nu începeți o luptă fără motiv, veți arăta ca o persoană abuzivă.
  • Oponentul dvs. va lua probabil prietenii săi, așa că încercați să vă luați pe propriul dvs.
  • Nimic nu trădează mai mult decât ai fost lovit de vânătăi și de un ochi roșii. Fii atent
  • Nu exagerați, dacă ați câștigat, ați câștigat. Dacă luați prea departe (dacă te-a lovit de multe ori adversarul tău în timp ce culcat pe podea, fără a face nimic), nu vei primi doar un pat pe partea din spate a autorităților locale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a câștiga orice luptă Pokémon cu un nivel 1 RattataCum de a câștiga orice luptă Pokémon cu un nivel 1 Rattata
  Cum să câștigi mereu pe bastoane (jucați cu degetele)Cum să câștigi mereu pe bastoane (jucați cu degetele)
  Cum de a câștiga o luptă geroasăCum de a câștiga o luptă geroasă
  Cum să-ți sperii dușmanulCum să-ți sperii dușmanul
  Cum să vă apărați corect într-o luptăCum să vă apărați corect într-o luptă
  Cum să eviți rănirea într-o luptăCum să eviți rănirea într-o luptă
  Cum să lupți murdar și să câștigiCum să lupți murdar și să câștigi
  Cum să lupți cu cineva mai înalt decât tineCum să lupți cu cineva mai înalt decât tine
  Cum să te antrenezi pentru a te luptaCum să te antrenezi pentru a te lupta
  Cum de a evita loviturile în boxCum de a evita loviturile în box
  » » Cum sa lupti ca un barbat

  © 2011—2020 ertare.com