Cum se joacă golf (joc de cărți)

Golful nu este doar o chestiune de câmpuri și bile - este, de asemenea, un joc de cărți distractiv care poate fi jucat cu doi sau mai mulți oameni. Începeți cu două punți (care nu trebuie să fie la fel) și puteți adăuga mai mult dacă aveți mulți jucători. Urmați aceste instrucțiuni pentru a afla cum să jucați jocul de cărți de golf.

conținut

pași

Imagine intitulată Joacă golf (joc de cărți) Pasul 1
1
Începeți prin a nota numele fiecărui jucător într-o coloană separată pe o bucată de hârtie necompletată. Aceasta va fi foaia dvs. de scor. Apoi, amestecați cărțile pe care le utilizați. Dacă utilizați mai multe punți, puteți să le amestecați în grupuri separate și să le combinați mai târziu. Fă-ți cineva câte nouă cărți pentru fiecare jucător. nu Uită-te la scrisorile tale încă.
 • Imagine intitulată Joacă golf (joc de cărți) Pasul 2
  2
  Fiecare jucator trebuie sa isi organizeze cartile intr-o ordine de 3 x 3. Solicitați fiecărei persoane să-și răstoarcă trei cărți (nu contează care dintre ele alegeți - consultați secțiunea Sfaturi pentru mai multe detalii). Acum, întoarceți cartea de sus a pachetului care a fost lăsată și plasați-o lângă punte.
 • Imagine intitulată Joacă golf (joc de cărți) Pasul 3
  3
  Persoana din stânga dealerului începe. Scopul jocului este de a obține cel mai mic scor posibil. Asul este 1, apoi numerele urmează ordinea punctelor. Câmpul "J", jack sau Jack este 11, "Q", Regina sau Regina este de 12, "K", regele sau regele este de 13, iar cardul sălbatic sau Joker este -3 (extraordinar!). Runda se termină odată ce cineva își învârte toate cărțile. După aceasta, toți ceilalți au încă o rundă înainte de a-și întoarce propriile cărți. Apoi, se adaugă punctele.
 • Imagine intitulată Joacă golf (joc de cărți) Pasul 4
  4


  Jocul începe când prima persoană se uită la cartela cu fața în sus în grămada de aruncări. Dacă vă este benefică, puteți să o luați și să înlocuiți "orice" scrisoare pe care o aveți, inclusiv pe cele care sunt cu fața în jos. Persoana alege cartea pe care vrea să o înlocuiască, apoi pune cartela achiziționată în locul său și cartela scoasă din partea superioară a grămezii aruncate, cu fața în sus. Nu puteți vedea cărțile până ce nu se termină runda sau până când nu le înlocuiți. Apoi, următoarea persoană face același lucru și vă poate lua scrisoarea aruncată dacă doriți. A doua opțiune este aruncarea cărții de sus a pachetului care este cu fața în jos și uita-te la el. Dacă vă place această scrisoare, puteți să înlocuiți una dintre literele dvs. în același mod. Dacă nu, plasați-l în grămada de aruncări și continuați.
 • Imagine intitulată Joacă golf (joc de cărți) Pasul 5
  5
  Un alt obiectiv în acest joc este acela de a avea trei cărți în aceeași coloană. Nu contează ce carte este - dacă un jucător are o coloană întreagă, el stivează coloana și o plasează "în sus și în jos". Această coloană este acum egală cu zero. (Consultați sfaturile). Acesta este cel mai simplu mod de a reduce punctele.
 • Imagine intitulată Joacă golf (joc de cărți) Pasul 6
  6
  Odată ce o persoană a răsturnat ultima sa carte, toți ceilalți au încă o rotire, în care jocul continuă în mod normal. După ce toată lumea a avut rândul său, fiecare persoană își adaugă punctele folosind sistemul de numerotare indicat mai sus. "Dacă persoana care și-a schimbat ultima scrisoare în primul rând nu are cel mai mic scor, va suporta o pedeapsă de 15 puncte."
 • Joacă-Golf- (Card-Game) -Step-7.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine intitulată Joacă golf (joc de cărți) Pasul 7
  7
  Scorul este scris sub coloana fiecărui jucător și începe următoarea rundă, de obicei până când cineva atinge un total de 100 sau 200 de puncte. În acest moment, cel cu cel mai mic scor câștigă.
 • sfaturi

  • Nu este recomandabil să încercați să obțineți trei într-o coloană de jokeri sau sălbatice. De asemenea, dacă primiți un joker sau un wildcard de pe punte, nu îl plasați într-o coloană în care încercați să obțineți trei la rând.
  • Dacă începeți să afișați trei carduri extrem de mari, le puteți înlocui cu cărți mai mici, dacă doriți. De fapt, este recomandabil să schimbați întotdeauna toate cărțile mari cu cărți inferioare, cu excepția cazului în care doriți să obțineți trei într-o coloană.
  • Atunci când alegeți cele trei cărți pe care doriți să le răsturnați, este mai convenabil să răsuciți unul din fiecare coloană.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se joacă "capitalismul"Cum se joacă "capitalismul"
  Cum se joacă Big 2Cum se joacă Big 2
  Cum se joacă Golf SolitaireCum se joacă Golf Solitaire
  Cum se joacă Scrabble SlamCum se joacă Scrabble Slam
  Cum se joacă vechea servitoareCum se joacă vechea servitoare
  Cum se joacă linguri (joc de cărți)Cum se joacă linguri (joc de cărți)
  Cum se joacă `Coș de gunoi `(joc de cărți)Cum se joacă `Coș de gunoi `(joc de cărți)
  Cum se joacă ONUCum se joacă ONU
  Cum se joacă gin rummyCum se joacă gin rummy
  Cum se joacă jocul de cărți `speed`Cum se joacă jocul de cărți `speed`
  » » Cum se joacă golf (joc de cărți)

  © 2011—2020 ertare.com