Cum să joci opt nebun

Cel de-al optulea nebun este un joc în care jucătorii trebuie să scape de toate cardurile lor și este posibil să știți deja prin unele dintre numele lor neoficiale, cum ar fi "Nefericitul măgar". Indiferent de numele pe care îl știi acest joc, tot ce ai nevoie pentru a juca este un pachet standard de 52 de cărți pentru un grup de cinci persoane sau mai puțin, deși, dacă adăugați un al doilea pachet, aveți posibilitatea să includă un număr mai mare de jucători cu ușurință .

pași

Metoda 1
Intră pe deplin în joc

Imagine cu titlul Joaca Crazy Eights Pasul 1
1
punte și să trateze cărțile. Se amestecă foarte bine un pachet obișnuit de 52 de cărți. Apoi, le dați unul câte unul fiecăruia dintre jucători, începând cu cel din stânga. Trebuie să distribuiți opt scrisori fiecăruia.
 • În acest joc (și, de obicei, în majoritatea jocurilor de cărți), cardurile trebuie întotdeauna să fie distribuite mai întâi jucătorului din stânga dealerului.
 • Pentru a juca numai cu doi jucători, doar șapte cărți sunt împărțite în loc de opt. Pentru a juca cu mai mult de cinci jucători, două punți trebuie amestecate (după cum sa menționat mai sus).
 • 2
  Plasați restul cardurilor în centru. Odată ce toți jucătorii au opt cărți fiecare, trebuie să le așezați cu fața în jos în centrul locului în care are loc jocul pentru a forma grămada de la care vor fi luate cărțile. În cazul în care nu puteți juca una dintre cărțile dvs., trebuie să luați cărți din acest stack până când obțineți unul pe care îl puteți juca.
 • 3
  Răsturnați una din cărțile din această grămadă pentru a forma grămada de aruncări. După ce ați terminat distribuția, trebuie să întoarceți cartea de sus a stivei în care vor fi luate cardurile și să o plasați lângă ea. Aceasta va constitui grămada de aruncări. În cazul în care cartea de sus a primului stiva este 8, trebuie să reamalizați stivă și să răsturnați o altă carte pentru a începe.
 • 4
  Joacă cărți prin potrivirea costumelor sau clasificărilor. Dacă doriți să scape de o carte în mână, trebuie să se potrivească cu clasificarea (4, 10, K, A ...) sau costum (♣, ♦, ♥, ♠) de un alt card în stivă. Trebuie să plasați cartela pe partea superioară a grămadei de aruncări și apoi va fi rândul jucătorului din stânga.
 • Cea mai mare parte de jocuri de cărți standard (inclusiv optari nebun) afirmă că prima piesă o carte, după care acestea sunt tratate va fi jucătorul din stânga a persoanei care a ocupat.
 • În acest joc, cardurile cu numărul 8 sunt cărți sălbatice. Pentru a juca un 8, trebuie să declarați un nou costum. În unele versiuni ale acestui joc este interzis ca jucătorii să încheie jocul cu 8.
 • 5
  Luați cărți din stivă dacă nu aveți nici o mână pe care să o puteți juca. Dacă nu aveți în mână toate cărțile care pot fi potrivite cu decartare, trebuie să luați un teanc de cărți care sunt cu fața în jos până când veți obține un da poate juca. Apoi, trebuie să jucați cardul și jocul continuă ca de obicei.
 • În unele versiuni, puteți lua doar o singură carte pe rând. În general, preferințele jucătorilor stabilesc regulile privind recepționarea cardurilor.
 • 6
  Joacă câte o carte câte o dată, până când un jucător nu mai are cărți. După ce jucătorul din stânga celui care a împărțit cărțile joacă un singur carton, este rândul jucătorului din stânga sa. Jucătorii scapă de o singură carte la un moment dat (sau să ia cărți până când pot juca unul dintre ei) în acest fel. Jocul se termină atunci când un jucător a ieșit din cărți.
 • 7
  Numără punctele pentru a determina cine a câștigat în cazul în care stiva de cărți este epuizată cu fața în jos. Este posibil ca ultimul stack să se încheie înainte de terminarea jocului, ceea ce reprezintă una dintre condițiile de a câștiga jocul în opt nebuni. Jucătorul cu cel mai mic număr de puncte (deși nu neapărat cărți) va câștiga în mână.
 • Literele cu cifre (inclusiv așii) merită aceeași cu denominația lor, în timp ce cifrele (J, Q, K) sunt în valoare de 10 puncte fiecare și literele cu numărul 8 sunt într-adevăr "nebun", deoarece acestea sunt în valoare de 50 de puncte.
 • În această situație, scorul pe care jucătorul care îl câștigă va fi egal cu diferența dintre scorul cărților pe care le are în mână și scorul tuturor celorlalți jucători.
 • 8
  Calculați scorul jocului și urmați jocul. Dacă un jucător nu mai are cărți, jocul sa terminat. Toți jucătorii trebuie să calculeze scorul cărților pe care le au încă în mână. Jucătorul care a câștigat jocul adaugă totalul punctajului final al fiecărui jucător la scorul propriu.
 • Trebuie să rețineți că valoarea cărților cu numere (inclusiv așii) este echivalentă cu valoarea lor, în timp ce cifrele sunt în valoare de 10 puncte, iar cărțile cu numărul 8 sunt în valoare de 50 de puncte.
 • 9
  Amestecați cărțile și continuați jocul până când un jucător atinge obiectivul în ceea ce privește scorul sau îl depășește. Numărul de jucători va determina scopul scorului. După fiecare joc, cărțile sunt re-amestecate și jocul continuă până când un jucător atinge sau depășește unul dintre următoarele scoruri:
 • 100 de puncte (2 jucători)
 • 150 de puncte (3 jucători)
 • 200 de puncte (4 jucători)
 • 250 de puncte (5 jucători)
 • Etc.
 • Metoda 2
  Adăugați variante simple  Imagine cu denumirea Play Crazy Eights Pasul 10
  1
  Faceți mâna de pornire să includă un număr mai mare de cărți. Jocul va dura mai mult dacă jucătorii au mai multe cărți în mâna de pornire. Cu toate acestea, acest lucru va determina stiva în care cardurile pot fi reduse și, prin urmare, ar putea avea efectul opus, făcând jocul mai scurt. Din acest motiv, ar fi recomandabil să amestecați două punți pentru a juca.
  • Când adăugați alte cărți la pachet pentru a juca opt nebun, trebuie să alegeți cele ale cărora designul este același pentru a împiedica jucători să numere cărțile.
  • Pentru a include cel de-al doilea pachet la primul, punte Cardurile ca de obicei și să vă faceți timp, deoarece ar putea fi dificil să le amestecați din cauza numărului mai mare de cărți.
 • Imagine cu denumirea Play Crazy Eights Pasul 11
  2
  Stabiliți acțiuni nebune pentru anumite cărți. Adăugând acest lucru la joc, veți captura cu adevărat esența sa nebună și extravagantă. De exemplu, la începutul jocului, ai putea explica faptul că în cazul în care un jucător decarteaza un card cu numărul 3, trebuie să executați în jurul mesei de trei ori (deși imaginația ta este ceea ce va impune limite).
 • 3
  Întrebați-i pe jucători să le spună când nu mai rămâne decât un singur card. Aceasta este o regulă similară cu cea din unul, conform căruia jucătorii trebuie să anunțe când nu mai este decât o singură scrisoare. În acest fel, alți jucători pot dezvolta o strategie mai mare în ceea ce privește jocul lor.
 • Unii jucători pot considera acest lucru drept o regulă standard și, ocazional, poartă o penalizare: dacă un jucător nu anunță că are un singur carton, trebuie să ia două din stivă.
 • 4
  Determinați cardul (urile) ofensator. Acestea sunt literele pe care le puteți folosi "atac" jucătorul care te urmărește, forțându-ți să iei cărți din grămadă. De exemplu, jocul unui asul ar putea forța un jucător să ia o carte și să joace un 2 ar putea să-l forțeze să ia două cărți.
 • Puteți folosi aceste cărți ofensive, astfel încât jucătorii care au doar un singur card să fie obligați să ia mai mult din stivă, astfel încât să nu poată câștiga.
 • 5
  Stabiliți un card ca un bloc pentru cartele ofensive. Este posibil ca cartile ofensive sa scape de sub control, mai ales daca un jucator are mai mult de unul in mana. Pentru a se potrivi condițiilor, cardurile pot fi folosite ca blocare, care trebuie jucate imediat după ce un card ofensator își neutralizează efectul.
 • Cartile care functioneaza bine ca blocuri sunt cele 10 si jack-urile. Acest lucru face ca starea cu ei în mână să fie riscantă într-un fel, pentru că, dacă la sfârșitul jocului rămâneți cu unul dintre ei, veți adăuga 10 puncte împotriva dvs.
 • Metoda 3
  Încearcă opt nebuni din Zimbabwe

  Imagine cu denumirea Play Crazy Eights Pasul 15
  1
  Recunoașteți aspectele care diferă de această versiune a celor opt nebuni. În versiunea din Zimbabwe, se aplică aceleași reguli ca și în cazul celor opt nebuni, cu diferența principală fiind faptul că alte carduri, nu doar cele 8, au abilități speciale.
  • Abilitățile speciale ale cărților sunt împărțite în trei categorii: infracțiune, schimbare și apărare.
 • Imagine cu denumirea Play Crazy Eights Pasul 16
  2
  Explicați scrisorile ofensatoare jucătorilor. Acestea au ca obiectiv următorul jucător să ia o anumită cantitate de cărți din pachet, făcându-i mai greu să câștige. Redarea unui 2 determină următorul jucător să ia 2 cărți din stivă și să joace regina de pică, pentru ca următorul jucător să ia 5 cărți.
 • În unele cazuri, jucătorii permit obligația de a lua cărțile din stivă pentru a trece la următorul jucător atunci când este jucat un alt card ofensiv la primul. De exemplu, dacă se joacă un 2, următorul jucător poate juca încă 2, astfel încât jucătorul care îl urmează trebuie să ia 4 cărți din stivă.
 • Imagine cu denumirea Play Crazy Eights Pasul 17
  3
  Faceți o listă a literelor de schimbare și descrieți-le. Acestea sunt cele care schimbă ordinea în care se joacă cărțile. Cele trei carti principale de schimbare sunt cele 4, jack-urile si regi. 4 face jocul schimba direcția de la stânga la dreapta sau invers, în timp ce jotas face următorul jucător să-și piardă un viraj și regi vă dau un viraj în plus și vă permite să joace două cărți.
 • Direcția normală a jocului este întotdeauna spre stânga și, dacă un jucător aruncă un 4, direcția este inversată până când cineva joacă un 4.
 • În unele cazuri, dacă un jucător care trebuie să-și piardă rândul pentru că a fost jucat un jackpot are de asemenea un jack în mână, regulile îi permit să-l folosească. În acest fel, doi jucători (sau mai mulți, în funcție de numărul de jack-uri care se joacă) își pierd rândul.
 • Redarea unui rege vă permite să scăpați de două cărți în același rând. În unele cazuri, jucătorii cer ca a doua carte să fie de același cost ca și regele, în timp ce în altele este permis să joace orice carte după rege.
 • Imagine cu denumirea Play Crazy Eights Pasul 18
  4
  Ea stabilește importanța așilor pentru apărare. În versiunea din Zimbabwe a celor opt nebuni, singurele cărți defensive sunt ași. În cazul în care un jucător ofensiv decarteaza o carte, următoarele pot juca un as și, contracarând astfel efectul primului.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • pachetele standard de cărți
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a face o punte de Yu Gi OhCum de a face o punte de Yu Gi Oh
  Cum se joacă `merge la pescuit! `(Joc de cărți)Cum se joacă `merge la pescuit! `(Joc de cărți)
  Cum se joacă "jackpot"Cum se joacă "jackpot"
  Cum se joacă Big 2Cum se joacă Big 2
  Cum se joacă Golf SolitaireCum se joacă Golf Solitaire
  Cum se joacă Scrabble SlamCum se joacă Scrabble Slam
  Cum se joacă faza 10Cum se joacă faza 10
  Cum să joci șobolanul egipteanCum să joci șobolanul egiptean
  Cum se joacă vechea servitoareCum se joacă vechea servitoare
  Cum se joacă linguri (joc de cărți)Cum se joacă linguri (joc de cărți)
  » » Cum să joci opt nebun

  © 2011—2020 ertare.com