Cum se joacă gin rummy

Sucul pentru doi numit gin rummy, de asemenea, cunoscut sub numele de 500 Rum, este cea mai populară formă de rummy. Obiectivul jocului este de a obține mai multe perechi și a alerga în cărțile dvs., cu cardurile rămase de valoare mică.

pași

Imagine intitulată Play Gin Rummy Pasul 1
1
Alegeți un dealer. 10 cărți sunt distribuite fiecărui jucător, alternând între fiecare carte. Jucătorii trebuie să-și vadă și să-și găsească cărțile.
 • Imagine cu denumirea Play Gin Rummy Pasul 2
  2
  Răsturnați prima carte a pachetului. Aceasta formează grămada de aruncări. Restul bolțului se îndreaptă cu fața în jos în stâncă, formând rezervele. Prima intoarcere se duce la jucatorul care nu sa ocupat.
 • Imagine cu denumirea Play Gin Rummy Pasul 3
  3
  Cominza luând un card fie din partea superioară a punții, fie din prima în banca de aruncare și adăugați-o în mână. Dacă scoateți din pachet, nu arătați cardul celuilalt player.
 • Imagine cu denumirea Play Gin Rummy Pasul 4
  4
  Aruncați o scrisoare din mână. Nu trebuie să aruncați cardul pe care tocmai l-ați scos din grămada de aruncări - totuși, puteți să-l aruncați dacă l-ați scos din pachet.
 • Imagine intitulată Play Gin Rummy Pasul 5


  5
  Pentru a termina o mână, puneți o carte cu fața în jos pentru a vă face mișcările. Valoarea cardurilor dvs. neutilizate trebuie să fie de 10 puncte sau mai puțin. Puteți termina jocul pe orice rotire, inclusiv prima, dar nu trebuie să terminați mâna când aveți cerințele. Dacă vă puneți mâna fără carduri, aveți un bonus special pentru "face gin"
 • Imagine cu denumirea Play Gin Rummy Pasul 6
  6
  Celalalt trebuie sa isi puna mâna lui și a permis să pună cărțile lor să se extindă și se execută tercias sau pentru a adăuga o a patra literă la Tercia un adversar. Cu toate acestea, dacă un jucător face gin, adversarul nu-și poate pune cărțile.
 • Imagine cu titlu Play Gin Rummy Pasul 7
  7
  Înregistrați rezultatul mâinii. Dacă jucătorul care își scade cărțile are puncte mai mici, ei notează diferența dintre cele două mâini. Dacă numărul este același sau dacă jucătorul care și-a coborât cărțile are un scor mai mare, adversarul adaugă diferența dintre mâini plus un bonus de 10 puncte. Dacă un jucător face gin, câștigă 20 de puncte plus orice carte care nu este grupată de adversarul său. Dacă adversarul nu are carduri grupate, jucătorul face încă 20 de puncte.
 • Imagine cu denumirea Play Gin Rummy Pasul 8
  8
  Jocul se termină atunci când un jucător atinge 100 de puncte. Câștigătorul câștigă un bonus de 100 de puncte suplimentare pentru a câștiga, cu excepția cazului în care cel care a pierdut nu a făcut un punct, astfel că în acest caz, punctele suplimentare sunt 200. Ambii jucători câștigă 20 de puncte pentru fiecare mână pe care o câștigă, a jocului, nu la sfârșitul fiecărei mâini. Dacă joci pentru bani sau jetoane, cel care pierde plătește câștigătorului diferența în rezultate.
 • sfaturi

  • Cardurile de fete (J, Q, K) sunt în valoare de 10 puncte, asul merită un punct, iar cărțile cu un număr au acea valoare.
  • Asul este întotdeauna scăzut în gin rummy.
  • Un grup constă din 3 sau 4 cărți cu același număr sau cifră, în timp ce o rulare sau o alergare constă din trei sau mai multe cărți aranjate în ordine.
  • Dacă puntea este redusă la 2 cărți și nimeni nu termină mâna, mâna este anulată și același jucător este împărțit.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Pachetul de 52 de carduri.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face o scrisoare înapoi în partea de sus a pachetuluiCum se face o scrisoare înapoi în partea de sus a pachetului
  Cum se joacă `merge la pescuit! `(Joc de cărți)Cum se joacă `merge la pescuit! `(Joc de cărți)
  Cum se joacă 500Cum se joacă 500
  Cum se joacă Big 2Cum se joacă Big 2
  Cum se joacă BaccaratCum se joacă Baccarat
  Cum se joacă faza 10Cum se joacă faza 10
  Cum să jucați coșulCum să jucați coșul
  Cum se joacă vechea servitoareCum se joacă vechea servitoare
  Cum se joacă `Coș de gunoi `(joc de cărți)Cum se joacă `Coș de gunoi `(joc de cărți)
  Cum se joacă ONUCum se joacă ONU
  » » Cum se joacă gin rummy

  © 2011—2020 ertare.com