Cum se joacă `merge la pescuit! `(Joc de cărți)

Dacă sunteți nou cu jocuri de cărți, "Du-te de pescuit!" Este un joc minunat pentru a începe. Puteți juca acest joc clasic de cărți pentru copiii cu doi până la șase jucători și tot ce aveți nevoie este un pachet standard de cărți. Aflați regulile jocului și unele variante.

pași

Metoda 1
Aflați regulile

Imagine cu denumirea Play Go Fish Step 1
1
Trebuie să înțelegeți obiectivul. Scopul este să mergeți la pește! este să ai cele mai multe seturi de patru cărți de același număr pe care le poți. Persoana care are cele mai multe seturi la sfârșitul jocului este câștigătoarea.
 • Un exemplu de set poate fi să aveți cele patru regine în mână: regina inimilor, regina de pică, regina cluburilor și regina diamantelor.
 • Un set nu trebuie să fie alcătuit din figuri. Puteți avea, de asemenea, un set de nouă: nouă de inimi, nouă de cluburi, nouă de pică și nouă de diamante.
 • Imagine cu denumirea Play Go Fish Step 2
  2
  Trebuie să știi cum să faci un set. Jucătorii completează seturile în schimb, cerând cărțile de care au nevoie pentru a completa setul pentru alt jucător. De exemplu, dacă un jucător are două cluburi și două dintre inimi pot cere unui alt jucător dacă are doi. În acest fel, el va adăuga scrisori pentru a-și completa setul, de vreme ce jucătorul care va fi întrebat va fi forțat să-i dea toate cărțile cu acel index (cei doi în acest caz) pe care îi are în mână.
 • Imagine cu denumirea Play Go Fish Step 3
  3
  Trebuie să știți ce înseamnă "pește" în acest joc. Dacă un jucător este rugat să primească o carte pe care o are în mână, el este obligat să predea toate cărțile pe care le are de acea valoare. Dacă nu are scrisoarea, el spune: «mergeți la pescuit». Jucătorul care a solicitat cardul trebuie să ia acum o carte din teancul cărților care nu au fost distribuite. Acest lucru vă oferă o șansă mai mare pentru a finaliza setul pe care îl construiți.
 • Dacă un jucător primește scrisoarea pe care a solicitat-o ​​sau o primește din pachetul de cărți rămase, are un alt rând.
 • Dacă un jucător nu obține cartea pe care o caută, rândul său sa terminat.
 • Imagine intitulată Play Go Fish Step 4
  4
  Trebuie să știți când se termină jocul. Primul rând este pornit de jucătorul din stânga dăruitorului, dar odată ce jocul a început, următoarea rundă corespunde persoanei care a spus că merge la pescuit! Rotirile sunt în acest fel, cerând cărți, luând cărți din stivă și creând seturi, până când cineva nu are cărți în mână sau cartea rămasă nu se termină. Persoana care are mai multe seturi la sfârșitul jocului este câștigătoarea.
 • Metoda 2
  Se amestecă și se ocupă

  Imaginea intitulată Play Go Fish Step 5
  1
  Nominalizați un dealer. în "Du-te de pescuit!", o persoană trebuie să înceapă ca dealer, adică trebuie să distribuie toate cărțile și să înceapă jocul. De obicei, persoana care a avut ideea de a juca este cea care ocupă poziția de dealer. Ceilalți jucători trebuie plasați într-un cerc spre laturile comerciantului.
  • Unii oameni preferă să respecte anumite reguli pentru a determina cine ar trebui să fie distribuitorul. De exemplu, distribuitorul poate fi cea mai tânără sau cea mai veche persoană din grup sau persoana a cărei zi de naștere este cea mai apropiată.
  • Dacă ați terminat să jucați mai mult de o rundă de "Du-te de pescuit!", în mod normal, dealer-ul următorului joc este câștigătorul rundei anterioare.
 • Imagine cu denumirea Play Go Fish Step 6
  2
  Amestecați cărțile. Ori de câte ori intenționați să începeți un joc de cărți, amestecați-le în jocul anterior. Acest lucru asigură faptul că cardurile nu sunt organizate într-un model previzibil și arată ceilalți jucători pe care nimeni nu le inserează.
 • Imagine cu denumirea Play Go Fish Step 7
  3
  Acordați cinci cărți fiecărui jucător. Începeți cu pachetul de cărți în jos, astfel încât niciunul dintre jucători să nu le poată vedea. Dați cărții de sus primului jucător din partea stângă, alături de player la următorul site din cerc etc. Continuați să distribuiți cărțile, unul câte unul, până când toți jucătorii au cinci cărți.
 • Dacă vei juca doar cu doi jucători, dă șapte cărți fiecărui jucător în loc de cinci.
 • Imaginea intitulată Play Go Fish Step 8
  4
  Faceți un coș cu cărțile care nu au fost dezbătute. Trebuie să plasați cartele rămase în centrul cercului sau al mesei, astfel încât toată lumea să poată vedea unde sunt. Nu trebuie să fie îngrijite, ci să privească în jos. Acesta este stiva în care toată lumea trebuie să "pescuiască".


 • Metoda 3
  Începeți jocul

  Imagine cu denumirea Play Go Fish Step 9
  1
  Verifică-ți scrisorile. Țineți cardurile ca un ventilator, astfel încât ceilalți jucători să nu le poată vedea și să vadă ce ți-au dat. Dacă aveți două sau mai multe cărți cu aceeași valoare, va trebui să încercați să găsiți mai multe cărți cu aceeași valoare pentru a construi un set. Dacă toate cărțile dvs. au valori diferite, ar trebui să încercați să obțineți cărți de orice valoare pe care le aveți deja.
 • Imagine cu denumirea Play Go Fish Step 10
  2
  Porniți jocul cu playerul din stânga dealerului. Acest jucător trebuie să aleagă o altă persoană, indiferent cine, să-l întrebe dacă are sau nu un card de valoare specific. De exemplu, jucătorul poate spune: "Mario, ai trei?"
 • Dacă Mario are trei sau mai multe, el este forțat să le dea tuturor și jucătorul va avea o altă rundă.
 • Dacă Mario nu are nici trei, ar trebui să spună "du-te de pescuit". Jucătorul trebuie să ia acum o carte din mormanul cardurilor rămase. Dacă scrisoarea pe care ați făcut-o este scrisoarea pe care o cereți, veți avea o altă răsfoire, dacă nu, jocul continuă cu persoana care a spus că merge la pescuit!
 • Imaginea intitulată Play Go Fish Step 11
  3
  Finalizați seturile. Pe masura ce jocul se misca in jurul cercului, jucatorii trebuie sa adune cartile necesare pentru a termina seturile. Când finalizează un set, jucătorul trebuie să-l arate celorlalți jucători, apoi pune cărțile cu fața în jos.
 • Pe măsură ce jucătorii își întreabă cărțile, încearcă să-și amintească cărțile pe care le-au cerut. Când este rândul tău, vei avea avantajul de a ști ce este în mâinile tale. De exemplu, dacă auziți că un jucător întreabă un opt pentru un alt jucător și doriți să colectați un set de opt, nu uitați să întrebați opt pentru acel jucator data viitoare când este rândul tău.
 • Imagine cu denumirea Play Go Fish Step 12
  4
  Finalizați jocul. La un moment dat, teancul de cărți se va epuiza. Când se întâmplă acest lucru, fiecare jucător trebuie să-și numere seturile. Persoana care are cele mai multe seturi va fi câștigătoarea.
 • Metoda 4
  Variația jocului

  Imaginea intitulată Play Go Fish Step 13
  1
  Cereți anumite scrisori. În loc să cereți o scrisoare de aceeași valoare, cereți o scrisoare specifică. De exemplu, dacă aveți J de inimă, întrebați J de diamante către un alt jucător, în loc să cereți doar J. Această variantă face jocul mai dificil și tinde să fie mai lung.
 • Imaginea intitulată Play Go Fish Step 14
  2
  Joacă cu perechi în loc de seturi. Când formați o pereche de două cărți de aceeași culoare și valoare, arătați-le celorlalți jucători și plasați-o cu fața în jos. O variație mai ușoară este de a forma perechi de două cărți de aceeași valoare, chiar dacă nu au aceeași culoare.
 • Imagine intitulată Play Go Fish Step 15
  3
  Discutați jucătorii care nu mai au cărți. Într-un joc tipic de "Du-te de pescuit!", jocul se termină atunci când un jucător nu mai are cărți. Redați o variantă în care jocul continuă printre jucătorii care au cărți în continuare.
 • sfaturi

  • Nu utilizați J.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Puntea cărților
  • 2 până la 6 jucători
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înveți mâinile pokeruluiCum să înveți mâinile pokerului
  Cum sa faci o floare imperialaCum sa faci o floare imperiala
  Cum se joacă Big 2Cum se joacă Big 2
  Cum se joacă Golf SolitaireCum se joacă Golf Solitaire
  Cum se joacă Mao (joc de cărți)Cum se joacă Mao (joc de cărți)
  Cum se joacă faza 10Cum se joacă faza 10
  Cum să joci șobolanul egipteanCum să joci șobolanul egiptean
  Cum se joacă vechea servitoareCum se joacă vechea servitoare
  Cum se joacă săbii (cărți)Cum se joacă săbii (cărți)
  Cum să joci inimi (cărți)Cum să joci inimi (cărți)
  » » Cum se joacă `merge la pescuit! `(Joc de cărți)

  © 2011—2020 ertare.com