Cum se joacă jocul de cărți din palat

Palace, este un joc multiplayer foarte distractiv care necesită abilități și mult noroc pentru a juca. Este ușor de înțeles după câteva minute și este o modalitate excelentă de a vă petrece timpul cu prietenii sau familia.

pași

Metoda 1
organizație

Imaginea intitulată
1
3 cărți sunt împărțite fiecărui jucător și rămân învinse fără a fi dezvăluite până la sfârșitul jocului.
 • Imaginea intitulată
  2
  6 cărți suplimentare sunt distribuite fiecărui jucător. Acestea pot fi văzute imediat.
 • Imaginea intitulată
  3
  Fiecare jucător alege 3 dintre aceste carduri astfel încât numerele să fie vizibile și să se afle pe celelalte 3 cărți.
 • Imaginea intitulată
  4
  Odată ce toată lumea este gata, restul pachetului este plasat în mijlocul mesei, iar jucătorul din stânga jucătorului care a distribuit începe jocul.
 • Metoda 2
  norme

  Imaginea intitulată Redați jocul Card Palace Palace Pasul 5
  1


  La fiecare rotire, un jucător trebuie să plaseze o carte cu fața în sus în mijlocul mesei. Fiecare jucător trebuie să aibă cel puțin 3 cărți în mână în orice moment în timpul jocului. De aceea, dacă după ce ai jucat rândul tău și înainte ca următorul jucător să joace, nu ai 3 cărți în mâna ta, trebuie să o iei de la mijlocul pachetului sau de la fel de multe cărți pe care nu le poți termina până nu termini 3. Dacă nu e epuizat ciocanul
 • Imaginea intitulată
  2
  În timpul rândului dvs., cardul pe care îl jucați trebuie să fie egal sau să depășească cardul jucat de jucător de la turul anterior. Ordinea de cărți, de la cel mai mic la cel mai mare merge ca acest :. 3,4,5,6,7,8,9, J, Q, K și Ace este permis să joace aceleași cărți dintr-o dată, ați furnizat câștiga cardul anterior. În cazul în care cele 4 cărți ale unui număr sunt utilizate jucători simultan sau consecutiv diferite - chiar și atunci „arde“ întreaga stivă -aceasta înseamnă că cărțile sunt scoase din joc și nu reutilizate în întregul joc - iar ultimul care aruncă ultimul număr începe un nou set. Dacă nu puteți bate cardul curent, puteți vedea dacă cartea de sus din mijlocul pachetului bate cardul în joc. Dacă nu, trebuie să luați întregul pachet de cărți, precum și cardul pe care tocmai l-ați mișcat.
 • Imaginea intitulată
  3
  Numerele de carduri numărul 2 și numărul 10 sunt cărți speciale în joc. Numerele 2 sunt carduri de readaptare și numărul 10 sunt carduri gratuite. Dacă utilizați un 2, acest lucru vă oferă dreptul de a utiliza orice altă carte în mână (reajustare). Dacă utilizați un număr de 10, atunci toate cărțile din grămadă sunt plasate în teancul de carduri "arse" și nu pot fi văzute decât după terminarea jocului. Apoi, trebuie să jucați orice altă carte la alegere. Rețineți că cardurile speciale 2 și 10 pot fi jucate în orice moment al jocului, chiar dacă cardul din stivă este mai mare. Singura diferență este că, după carte 2, este rândul următor al jucătorului, în timp ce după carte 10, este de până la același jucător pentru a începe o nouă grămadă.
 • Imaginea intitulată
  4
  Odată ce pachetul este terminat și aveți cărți în mână, începeți să utilizați cele 3 cărți pe care le-ați plasat inițial cu fața în sus în fața dvs. Dacă nu puteți bate cardul de stivă, trebuie să adăugați una din cărți și să luați întreaga teanc cu tine, până când nu aveți cărți lasate cu fața în sus. Apoi, odată ce ai jucat aceste cărți, trebuie să utilizați primele 3 cărți în ordine aleatorie, în primul rând alege unul dintre ei, atunci ai pus pe partea de sus a stivei, dacă este mai mare, concediu, dacă mai puțin trebuie să ia întreaga stivă, inclusiv scrisoarea flipped
 • Imaginea intitulată
  5
  Dacă scapi de toate cărțile, câștigi.
 • sfaturi

  • Folosiți cu înțelepciune numărul 2 și numărul 10.
  • Când organizați jocul, alegeți cele mai înalte cărți pentru a le arăta.
  • Întotdeauna să scapi mai întâi de cele mai mici cărți
  • Încearcă să scapi de scrisorile repetate.
  • Puteți include în joc varietatea "mână mare, mână mică", recomandată pentru doi sau trei jucători. Aceasta constă în introducerea a două rânduri de cărți pe o parte ca și cum ar fi un alt jucător, dar cu fața în jos - mâna mare merge în sus - patru cărți - mâna mică coboară - trei cărți -. Când litera folosită este J sau jack-ul din Spania, trebuie să iei una din cărți din mâna mică sau mare. Dacă este cazul mâinii mici, înmulțiți numărul - cel al cărții - cu două și jucătorul opus va lua cât mai multe cărți din pachetul "ars" ca număr care rezultă. În cazul mîinii mari numărul nu este înmulțit, dar încă mai ia cărți de pe puntea arsă.
  • Introduceți propriile soiuri și faceți jocul chiar mai distractiv.

  Referncias

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se joacă `merge la pescuit! `(Joc de cărți)Cum se joacă `merge la pescuit! `(Joc de cărți)
  Cum se joacă "capitalismul"Cum se joacă "capitalismul"
  Cum se joacă "jackpot"Cum se joacă "jackpot"
  Cum se joacă BaccaratCum se joacă Baccarat
  Cum se joacă LCRCum se joacă LCR
  Cum se joacă vechea servitoareCum se joacă vechea servitoare
  Cum se joacă linguri (joc de cărți)Cum se joacă linguri (joc de cărți)
  Cum se joacă `Coș de gunoi `(joc de cărți)Cum se joacă `Coș de gunoi `(joc de cărți)
  Cum se joacă ONUCum se joacă ONU
  Cum se joacă gin rummyCum se joacă gin rummy
  » » Cum se joacă jocul de cărți din palat

  © 2011—2020 ertare.com