Cum să joci război (joc de cărți)

Norocul te însoțește mereu? În loc să vă asumați riscuri în sălile de jocuri de la Las Vegas, de ce nu jucați război? Războiul este un joc de noroc cunoscut în întreaga lume. Salvează-te, salvează-ți banii și stai jos cu unul sau doi prieteni pentru a începe războiul.

pași

Metoda 1
Pregătiți războiul

Imagine intitulată Războiul jocului (jocul de cărți) Pasul 1
1
Cunoaște obiectivul jocului. Scopul jocului este de a câștiga toate cărțile. De obicei, războiul se joacă între doi oameni, dar poate avea până la patru jucători. Ordinea cărților de la cea mai înaltă la cea mai joasă este A K Q J 10 9 8 7 6 5 4 3 2. Aceul bate toate cărțile și toate câștigă 2.
 • 2
  Amestecați cărțile. Utilizați o punte comună de 52 de carduri. Încercați să le amestecați cât puteți, mai ales dacă este o punte nouă.
 • 3
  Acordați cărțile. Aruncați cărțile succesiv între jucători până când ambele au același număr de cărți. Fiecare trebuie să aibă 26 și nimeni să nu-i vadă.
 • Dacă aveți 3 sau 4 jucători, urmați aceeași regulă. Distribuiți același număr de cărți fiecărui jucător. Dacă sunt trei jucători, fiecare trebuie să aibă 17 cărți - dacă sunt patru, fiecare are 13 cărți.
 • Metoda 2
  Joacă război

  Imagine cu titlul Război de joc (joc de cărți) Pasul 4
  1
  Plasați cărțile cu fața în jos pe masă. Jucătorii nu își pot vedea cărțile sau adversarii lor. Dacă doriți, puteți să le îndepărtați de la voi.
 • 2
  Numărați până la trei și întoarceți o scrisoare. Jucătorii trebuie să numere și să răstoarne o carte în același timp. Trebuie doar să întoarceți prima carte a pachetului.
 • 3
  Comparați cărțile pentru a vedea care este cea mai mare. Jucătorul cu cea mai mare carte câștigă runda și rămâne cu ambele scrisori pentru a le adăuga în mână.


 • 4
  Introduceți "război" atunci când cartele flipped au același număr. De exemplu, ambele flip cărțile și trageți un "6", este momentul să mergeți la război. Pentru a face acest lucru, fiecare jucător trebuie să plaseze trei cărți cu fața în jos pe masă și să răstoarne un al patrulea ca și când nu se află în "război". Jucătorul care atrage cea mai mare carte va fi cel care păstrează cele 10 cărți ale rundei. Dacă un jucător nu are cărți suficiente pentru a continua să joace război, trebuie să-și întoarcă ultima carte. Aceasta va fi scrisoarea care va fi folosită pentru război.
 • În cazul în care au 3 sau 4 jucători, dacă doi sau mai mulți jucători se leagă cu cea mai mare carte, fiecare jucător trebuie să plaseze cu fața în jos. Toată lumea joacă runda următoare ca și cum nu ar fi în război. Jucătorul cu cea mai mare carte câștigă. Dacă apare din nou o legătură între doi sau mai mulți jucători, războiul continuă.
 • 5
  Joacă până când o persoană câștigă toate cărțile din pachet. Aceasta poate dura ceva timp, deoarece este un joc de probabilități. Dar într-o zi de petrecere a timpului liber, este perfect pentru a vă menține ocupat.
 • Metoda 3
  Variante de război

  Imagine intitulată Războiul jocurilor (joc de cărți) Pasul 9
  1
  Include cei doi jokeri. Utilizați-le drept cele mai înalte cărți din pachet. Ei au bătut celelalte cărți și vor da o mână bună jucătorului care le are.
 • 2
  Joaca stilul romanesc. "Război" este versiunea românească a războiului. În "Război", numărul de cărți plasate cu fața în jos într-un "război" este determinat de numărul din cărțile care au început "războiul".
 • Exemplu: dacă ambii jucători au tras un 6, fiecare jucător trebuie să plaseze 5 cărți cu fața în jos și să alunece pe cel de-al șaselea în timpul războiului. Dacă cărțile ambelor au câte 10, atunci fiecare jucător trebuie să așeze cu susul în jos nouă cărți și să răstoarne a zecea în timpul războiului.
 • Imaginea intitulată Războiul jocului (jocul de cărți) Pasul 11
  3
  Joacă cu jumătate din pachet pentru o variantă mai scurtă de război. Luați două cărți din fiecare număr ca cele două esuri, doi regi, doi trei etc. și separați-le de cealaltă jumătate a punții. Alegeți-le și folosiți doar aceste 36 de cărți pentru a le juca. În acest fel, jocul va deveni mult mai rapid.
 • Imagine intitulată Războiul jocului (joc de cărți) Pasul 12
  4
  Aceasta indică reguli speciale pentru litere. De exemplu, atunci când începeți jocul, alegeți un card ca un card sălbatic.
 • Exemplu: indică faptul că 2 din inimi și 3 din diamante sunt cărți invincibile. Chiar și un as poate fi învins de cardul sălbatic.
 • Joacă-Război (Card-Joc) -Step-13.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu titlul Război de joc (joc de cărți) Pasul 13.jpg
  5
  Joacă război cu 52 de cărți. Formați un rând cu 36 de cărți cu fața în jos și aranja împotriva celor 36 de cărți ale adversarului. Examinați rândul și începeți să le răsturnați pe măsură ce adversarul dvs. face și el. Colectați perechile de cărți pe care le câștigați și repetați-le. Joacă până când un jucător câștigă toate cărțile.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a face o punte de Yu Gi OhCum de a face o punte de Yu Gi Oh
  Cum se joacă `merge la pescuit! `(Joc de cărți)Cum se joacă `merge la pescuit! `(Joc de cărți)
  Cum se joacă "jackpot"Cum se joacă "jackpot"
  Cum se joacă Big 2Cum se joacă Big 2
  Cum se joacă faza 10Cum se joacă faza 10
  Cum să joci șobolanul egipteanCum să joci șobolanul egiptean
  Cum se joacă vechea servitoareCum se joacă vechea servitoare
  Cum se joacă linguri (joc de cărți)Cum se joacă linguri (joc de cărți)
  Cum se joacă săbii (cărți)Cum se joacă săbii (cărți)
  Cum se joacă ONUCum se joacă ONU
  » » Cum să joci război (joc de cărți)

  © 2011—2020 ertare.com