Cum de a apela Statele Unite din Franța

Dacă sunteți un călător american în străinătate sau un francez care face afaceri cu un coleg american, trebuie să știți că apelarea Statelor Unite din Franța va fi redusă la același proces ca orice alt apel internațional: formarea codului de ieșire, a codului țării , codul zonei și apoi numărul de telefon.

conținut

pași

Imagine cu titlul Apelați Statele Unite din Franța Pasul 1
1
Brand 00 Acesta este codul de ieșire care vă spune telefonului dvs. că sunteți pe punctul de a efectua un apel internațional.
 • Nu toate țările au același cod de ieșire - cu toate acestea, 00 se aplică în majoritatea țărilor din Europa și, de asemenea, în multe alte țări. De exemplu, dacă apelați din Statele Unite, Canada sau din orice altă țară care participă la Planul de numerotare nord-american, codul de ieșire va fi 011.
 • Imagine cu titlul Apelați Statele Unite din Franța Pasul 2
  2
  Marcaj 1. Acesta este codul de țară al Statelor Unite. Acest număr este universal, ceea ce înseamnă că formați acest număr pentru a apela Statele Unite din orice altă țară din lume.
 • Codul țării 1 se aplică, de asemenea, oricărei țări din Planul de numerotare nord-american.


 • Image title Apelați Statele Unite din Franța Pasul 3
  3
  Formați codul de zonă format din trei cifre. Toate codurile zonale din Statele Unite au trei cifre și cel mai probabil vor fi incluse când vă vor arăta sau vă vor da numărul de telefon. Dacă nu vă dau codul zonal, va trebui să căutați codul poștal al persoanei pe care o apelați. Există multe resurse online care vă vor ajuta să calculați codurile de zonă posibile pentru fiecare cod poștal din Statele Unite.
 • Telefoanele mobile americane pot fi atribuite oricărui cod de zonă. În mod normal, un cod de zonă al unui telefon mobil indică zona în care serviciul a fost inițial stabilit. Cu toate acestea, atunci când o persoană se mișcă, ei pot păstra același număr de telefon mobil, inclusiv prefixul. Prin urmare, codul zonal al telefonului mobil nu se potrivește întotdeauna locației geografice a utilizatorului.
 • Dacă prefixul cu trei cifre este 800, 877, 866 sau 888, acest lucru va indica faptul că veți apela un număr gratuit. Telefonul care primește apelul gratuit poate fi oriunde în țară sau apelul poate fi chiar trimis la un call center din altă țară.
 • Imagine cu titlul Apelați Statele Unite din Franța Pasul 4
  4
  Marcați celelalte șapte cifre. În total, toate numerele de telefon din Statele Unite au exact zece cifre, inclusiv codul zonal.
 • Verificați timpii lumii pentru a vă asigura că persoana pe care o apelați în Statele Unite este disponibilă pentru a răspunde la apelul dvs.
 • sfaturi

  • Consultați furnizorul de telefonie local cu privire la costul efectuării unui apel internațional. Te-ar putea percepe o taxă sau ai putea fi facturat în fiecare minut.
  • Puteți cumpăra cartele telefonice care vă permit să efectuați apeluri internaționale la o rată fixă.
  • Toate cabinele publice de telefon din Franța au instrucțiuni care explică modul de a efectua un apel telefonic.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să sunați în MexicCum să sunați în Mexic
  Cum se formează numere internaționale din Statele UniteCum se formează numere internaționale din Statele Unite
  Cum se face un apel internaționalCum se face un apel internațional
  Cum să marcați pe plan internaționalCum să marcați pe plan internațional
  Cum să efectuați apeluri internaționale din Statele UniteCum să efectuați apeluri internaționale din Statele Unite
  Cum să sunați în JaponiaCum să sunați în Japonia
  Cum să sunați în AustraliaCum să sunați în Australia
  Cum să sunați în CanadaCum să sunați în Canada
  Cum de a apela Filipine din Statele UniteCum de a apela Filipine din Statele Unite
  Cum să sunați în Statele Unite din PortugaliaCum să sunați în Statele Unite din Portugalia
  » » Cum de a apela Statele Unite din Franța

  © 2011—2020 ertare.com