Cum să sunați în Statele Unite din Regatul Unit

Dacă sunteți un american și călătoriți în străinătate sau sunteți rezident în Marea Britanie încercând să intrați în legătură cu prietenii din Statele Unite, procedura folosită pentru a apela Statele Unite din Marea Britanie este la fel de simplă precum ridicarea telefonului și apelarea (dacă știți ce numere de a apela) Acești pași se aplică apelurilor efectuate oriunde în Regatul Unit, cum ar fi Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord, oriunde în Statele Unite.

conținut

pași

Imagine cu denumirea Dial00 Pasul 1
1
marca "00", care este codul de ieșire al Regatului Unit. Următorul număr care va veni va fi codul țării.
 • 2
  -marca "1", codul de țară al Statelor Unite.
 • Ține minte asta "1" nu numai codul de țară pentru teritoriile Statelor Unite, dar și alte țări din America de Nord sunt incluse în Planul de numerotare a Americii de Nord sau NANP.
  Imaginea intitulată Dial1 Pasul 2


 • 3
  Formați codul regional din trei cifre al orașului din Statele Unite la care sunați.
 • Dacă nu cunoașteți codul de zonă pe care trebuie să îl marcați, verificați codurile zonale pe o hartă furnizată de NANP la adresa nanpa.com/area_code_maps/ac_map_static.html. Faceți clic pe starea pe care doriți să o apelați. Rezultatul va fi o hartă a codurilor zonale care corespunde zonelor din stat.
  Imaginea intitulată DialAreaCode Pasul 3
 • Imaginea intitulată DialSevenDigitNumber Pasul 4
  4
  Formați numărul de 7 cifre pe care doriți să-l apelați. Așteptați online până la stabilirea conexiunii.
 • sfaturi

  • Nu uitați să verificați diferența de timp când sunați. Teritoriul Statelor Unite se extinde ocupând șase fusuri orare. Estul Statelor Unite funcționează în conformitate cu Ora de Est Orientată, care este timpul universal coordonat (UTC) -5. De la vest la est, restul zonelor de timp ale statelor central (UTC -6), Montana (UTC -7) Ora Pacificului (UTC -8), Alaska (UTC -9) și Hawaii (UTC -11).
  • Majoritatea zonelor din Statele Unite își schimbă timpul în timpul verii. Ceasurile merg mai departe o oră în a doua duminică din martie, și cad înapoi la ora normală, în prima duminică din luna noiembrie. Zonele care nu respectă ora de vară sunt Arizona, Puerto Rico, Hawaii, Samoa Americană și Insulele Virgine Americane
  • Nu aveți nevoie să formați un prefix special pentru a apela un telefon mobil din SUA - pur și simplu marcați-l ca și cum ați fi sunat la o linie fixă. Dar, dacă persoana cu care doriți să comunicați unui telefon mobil se deplasează într-o altă zonă fără a schimba furnizorul de servicii mobile, telefonul dvs. poate avea un cod de zonă diferit al zonei în care locuiți.
  • Apelurile telefonice la nivel internațional pot fi foarte scumpe, mai ales dacă apelați de pe un telefon mobil. Utilizați o cartelă telefonică pentru a reduce costul. Dacă sunteți de la un telefon mobil, puteți efectua comunicări prin mesaje text internaționale. Acestea sunt mult mai scumpe decât mesajele text naționale, dar sunt mai ieftine decât efectuarea unui apel vocal.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să sunați în MexicCum să sunați în Mexic
  Cum puteți apela păstrarea numărului dvs. privatCum puteți apela păstrarea numărului dvs. privat
  Cum se formează numere internaționale din Statele UniteCum se formează numere internaționale din Statele Unite
  Cum să marcați pe plan internaționalCum să marcați pe plan internațional
  Cum să efectuați apeluri internaționale din Statele UniteCum să efectuați apeluri internaționale din Statele Unite
  Cum să sunați în JaponiaCum să sunați în Japonia
  Cum să sunați în AustraliaCum să sunați în Australia
  Cum să sunați în CanadaCum să sunați în Canada
  Cum de a apela Filipine din Statele UniteCum de a apela Filipine din Statele Unite
  Cum să sunați în Statele Unite din PortugaliaCum să sunați în Statele Unite din Portugalia
  » » Cum să sunați în Statele Unite din Regatul Unit

  © 2011—2020 ertare.com