Cum să sunați în Australia

Încercați să contactați un prieten sau o rudă de departe? Nu-ți face griji Efectuarea unui apel către Australia de oriunde din lume este ușor și rapid, dacă cunoașteți sistemul de apel internațional. Citiți instrucțiunile de mai jos pentru a afla cum să sunați rapid în Australia.

pași

Partea 1
Obțineți numerele necesare

Imagine cu titlul Apelați Australia Pasul 1
1
Obțineți prefixul internațional sau ieșirea. Acest număr vă va permite să apelați un telefon în afara țării în care efectuați apelul și fiecare țară are un prefix diferit. De exemplu, dacă vă aflați în Statele Unite, prefixul de plecare va fi 011; dacă sunteți în Argentina, veți apela 00.
 • Puteți găsi prefixul de plecare al țării dvs. pur și simplu cu o căutare pe Internet: (numele țării dvs.) prefixul plecării.
 • Imagine cu numele Call Australia Step 2
  2
  Obțineți codul național sau de țară pe care doriți să-l apelați. Prefixul țării are de obicei 1 până la 3 cifre și identifică țara în care veți efectua apelul. Codul australian este 61.
 • Imaginea intitulată Cereți Australia Pasul 3
  3
  Obțineți zona sau codul orașului. Acest număr poate avea de la 1 la 3 cifre și va limita apelul din punct de vedere geografic în țara pe care o veți apela. Australia are 5 coduri regionale care reprezintă fiecare din regiunile sale. În general, nu va trebui să formați 0 înaintea numărului, ci pur și simplu acolo în mod implicit.
 • Cod pentru regiunea central-estică centrală din Australia: 02
 • Cod pentru regiunea sud-estică a Austriei: 03
 • Cod pentru regiunea nord-estică a Austriei: 07
 • Cod pentru regiunea centrală și de vest a Austriei: 08
 • Cod pentru telefoane mobile (pentru toată Australia): 04
 • Imagine cu numele Call Australia Step 4
  4


  Obțineți numărul de telefon local. Acesta este numărul de telefon direct al reședinței, companiei sau celulei pe care o veți contacta în Australia. În această țară toate numerele de telefon locale ale clienților au 8 cifre.
 • Partea 2
  Efectuați apelul

  Imagine cu titlu Call Australia Step 5
  1
  Verificați ora locală Australia are trei fusuri orare. În contextul internațional, acestea sunt denumite în mod obișnuit: Ora standard australiană standard (AWST), ora standard australiană (ACST) și ora standard australiană standard (AEST). ). Aceste fusuri orare sunt cu 13-15 ore înaintea Timpului de Est Est (EST) din Statele Unite, deci va fi important să faceți apelurile la momente convenabile pentru ambele părți.
 • Imagine cu titlu Call Australia Step 6
  2
  Formați numărul de telefon internațional complet. De îndată ce aveți numerele necesare, formați și așteptați ca soneria să stabilească o conexiune corectă. Următorul exemplu reprezintă secvența de apelare pentru a efectua un apel către Sydney, Australia din New York, SUA: (telefonul local a fost lăsat necompletat) 011612 ???????
 • Imagine cu titlul Apelați Australia Pasul 7
  3
  Luați în considerare prețul unui apel internațional. Acest tip de apeluri ar putea fi foarte scump. Trebuie să contactați furnizorul de servicii de telefonie pentru a vă informa despre planurile de apelare internațională sau pentru a utiliza o cartelă preplătită pentru a deduce costul.
 • sfaturi

  • Dacă urmați pașii menționați mai sus, dar apelul dvs. nu intră așa cum ați introdus, închideți apelul, apelați 00 și cereți operatorului internațional să vă ajute să efectuați apelul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să sunați în MexicCum să sunați în Mexic
  Cum să localizați locația unui apel telefonicCum să localizați locația unui apel telefonic
  Cum se formează numere internaționale din Statele UniteCum se formează numere internaționale din Statele Unite
  Cum se face un apel internaționalCum se face un apel internațional
  Cum să marcați pe plan internaționalCum să marcați pe plan internațional
  Cum să efectuați apeluri internaționale din Statele UniteCum să efectuați apeluri internaționale din Statele Unite
  Cum să sunați în JaponiaCum să sunați în Japonia
  Cum să sunați în CanadaCum să sunați în Canada
  Cum să sunați în Statele Unite din PortugaliaCum să sunați în Statele Unite din Portugalia
  Cum să sunați în Arabia SaudităCum să sunați în Arabia Saudită
  » » Cum să sunați în Australia

  © 2011—2020 ertare.com