Cum de a apela Statele Unite din Olanda

Dacă sunteți cetățean american care călătoresc în străinătate sau locuiți în Olanda și încercați să vă conectați cu prietenii din SUA, aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi urmați. Se aplică antilelor vechi olandeze, denumite acum Curaçao și Saint Maarten (teritoriul autonom al Regatului Țărilor de Jos) și Bonaire, Saba și St. Eustatius, care astăzi se află direct sub administrația Olandei.

conținut

pași

1
marca "00", codul de ieșire care indică faptul că sunteți pe cale să formați un număr internațional.
 • 2
  -marca "1", codul de țară al SUA
 • 3
  -Formați codul de zonă format din 3 cifre pentru persoana pe care o apelați. Dacă nu știți, puteți încerca oricare din următoarele opțiuni:
 • 4


  Faceți clic pe harta furnizată de Planul de numerotare nord-american (NANP) privind starea în care locuiește această persoană, nanpa.com / area_code_maps / ac_map_static.html. Rezultatul va fi o hartă care arată codurile zonelor din întreaga țară. Adăugați numele orașului la areacodelocations.info/city.html pentru a găsi codul de zonă corespunzător.
 • 5
  -Formați cele 7 cifre. Dacă nu cunoașteți numărul persoanei sau companiei pe care o apelați, puteți:
 • 6
  Găsiți numărul dintr-o agendă telefonică online. Rezultatele pot varia, însă, de obicei, proprietarii de afaceri încearcă să își aducă afacerea în directoarele telefonice ale orașelor și mulți oameni aleg să aibă numărul lor într-o listă. Căutați pe site-ul acelei persoane sau firme (dacă au unul) un număr de telefon de contact. Încercați însă să contactați persoana cu alte mijloace pentru a vă solicita numărul de telefon.
 • 7
  -Așteptați online până când este conectat apelul.
 • sfaturi

  • Statele Unite se întind pe mai multe fusuri orare. De la est la vest, zonele din Statele Unite sunt vremea, ora estică (UTC-5), centrală (UTC-6), munte (UTC-7), ora Pacificului (UTC-8) -9) și Hawaii (UTC-11).
  • Majoritatea zonelor din Statele Unite își schimbă programul în timpul verii, de la a doua duminică a lunii martie până la prima duminică din noiembrie. Acele locuri care nu includ: Arizona, Puerto Rico, Hawaii, Insulele Virgine SUA. și Samoa Americană.
  • Dacă formați un telefon mobil din SUA iar persoana pe care o apelați sa mutat din zona de acoperire a serviciului dvs., telefonul dvs. poate avea un cod de zonă diferit de locul în care locuiește. Puteți economisi bani utilizând o carte de vizită (dacă nu aveți o carte de vizită fizică, puteți cumpăra o cartelă de linie numai pentru apeluri) sau sunând în afara orelor de vârf.
  • Serviciile online cum ar fi pennyphone.nl/, teledump.nl/ și belpiraat.nl/ oferă tarife ieftine de apel internațional din Olanda, deși vi se pot percepe tarife suplimentare pentru apelurile către Accesați numere de pe un telefon mobil. Dacă aveți acces la o conexiune Internet foarte rapidă, puteți utiliza, de asemenea, un serviciu online, cum ar fi voipbuster.com/en/ sau Skype, pentru a efectua apelurile.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să sunați în MexicCum să sunați în Mexic
  Cum se formează numere internaționale din Statele UniteCum se formează numere internaționale din Statele Unite
  Cum se face un apel internaționalCum se face un apel internațional
  Cum să marcați pe plan internaționalCum să marcați pe plan internațional
  Cum să efectuați apeluri internaționale din Statele UniteCum să efectuați apeluri internaționale din Statele Unite
  Cum să sunați în JaponiaCum să sunați în Japonia
  Cum să sunați în AustraliaCum să sunați în Australia
  Cum să sunați în CanadaCum să sunați în Canada
  Cum să sunați în Statele Unite din PortugaliaCum să sunați în Statele Unite din Portugalia
  Cum să sunați la GermaniaCum să sunați la Germania
  » » Cum de a apela Statele Unite din Olanda

  © 2011—2020 ertare.com