Cum să sunați Irlanda din Statele Unite

Insula Irlandei, 32.000 de mile pătrate, este împărțită în două părți: 26 de județe din Republica Irlanda și 6 în Irlanda de Nord, care rămâne parte din Regatul Unit. Puteți apela cu ușurință oricare dintre județele din Irlanda din Statele Unite, dar codurile de apelare se schimbă în funcție de situația în care județul se află în republică sau în nord. Județele 6b din Irlanda de Nord sunt Fermanagh, Armagh, Down, Antrim, Londonderry și Tyrone.

conținut

pași

Call-Irlanda-din-SUA-Pas-1.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea titlului Sunați Irlanda de la US Step 1
1
Marca 011, codul de acces internațional care indică faptul că sunteți pe cale să apelați o altă țară.
 • Acest cod de ieșire este valabil în Statele Unite, Canada și în orice altă țară participantă la Planul de numerotare nord-american. Va trebui să formați un alt cod de ieșire dacă sunați din altă țară. De exemplu, majoritatea Europei utilizează codul de ieșire 00.
 • Call-Irlanda-de-US-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Cereți Irlanda de la US Step 2
  2
  Apelați 353 dacă doriți să sunați în Republica Irlanda. Pentru a apela Irlanda de Nord, formați 44.


 • Call-Irlanda-din-SUA-Pas-3.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Cereți Irlanda de la US Step 3
  3
  Formați codul de zonă (între 1 și 3 cifre) pentru orașul pe care îl apelați în Republica Irlanda, fără nici un zero anterior. Dacă apelați Irlanda de Nord, prefixul zonei va avea între 2 și 5 cifre.
 • Dacă prima cifră a codului zonal pentru republică este de 8, veți apela un telefon mobil. În Irlanda de Nord, telefoanele mobile încep de obicei cu 7.
 • Call-Irlanda-din-SUA-Pas-4.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Cereți Irlanda de la US Step 4
  4
  Marcați cifrele rămase ale numărului de telefon pe care îl apelați. Cele mai multe numere de telefon din Republica Irlanda au încă 7 cifre. Un număr mobil în Irlanda de Nord va avea un total de 10 cifre, iar o linie fixă ​​va avea între 9 și 10 cifre.
 • sfaturi

  • Aproape toată lumea din Irlanda și din Irlanda de Nord vorbește engleza, deci nu este probabil să vă faceți griji în legătură cu diferențele lingvistice.
  • Atât Republica, cât și Nordul observă schimbarea programului în timpul verii, dar puțin diferită de cea a Statelor Unite. În Irlanda, ceasurile sunt avansate o oră în ultima duminică din martie și sunt întârziate în ultima duminică din octombrie. În Statele Unite, ora de vară începe în cea de-a doua duminică din martie și se termină în prima duminică din noiembrie.
  • Atât Republica Irlanda, cât și Irlanda de Nord se află în fusul orar al Europei de Vest, care coincide cu GMT sau UTC (GMT înseamnă Mean Time Greenwich - UTC înseamnă Ora Coordonată Universal). Statele Unite continentale acoperă patru fusuri orare, de la EST (Ora Estului), care este GMT -5, până la PST (Pacific Time), care este GMT -8. Alaska este GMT -9, iar Hawaii este GMT -10.
  • Apelarea directă din Statele Unite către Irlanda poate fi foarte costisitoare, la fel ca orice apel internațional. Unele opțiuni pentru a economisi bani sunt: ​​contactați un furnizor de distanțe lungi pentru un plan de apel internațional redus sau o rată redusă la sfârșit de săptămână și la noapte - utilizați o carte de vizită - sau utilizați un serviciu Voice over Internet Protocol (VoIP) ca Skype pentru a efectua apelul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să sunați în MexicCum să sunați în Mexic
  Cum se formează numere internaționale din Statele UniteCum se formează numere internaționale din Statele Unite
  Cum să aveți un avort în Regatul UnitCum să aveți un avort în Regatul Unit
  Cum să marcați pe plan internaționalCum să marcați pe plan internațional
  Cum să efectuați apeluri internaționale din Statele UniteCum să efectuați apeluri internaționale din Statele Unite
  Cum să sunați în AustraliaCum să sunați în Australia
  Cum să sunați în CanadaCum să sunați în Canada
  Cum de a apela Filipine din Statele UniteCum de a apela Filipine din Statele Unite
  Cum să sunați în Statele Unite din PortugaliaCum să sunați în Statele Unite din Portugalia
  Cum să sunați în Arabia SaudităCum să sunați în Arabia Saudită
  » » Cum să sunați Irlanda din Statele Unite

  © 2011—2020 ertare.com