Cum să sunați în Canada

Vrei să-ți suni prietenul care se află în Canada? Urmați acești pași simpli pentru a apela Canada din orice altă țară din lume.

pași

Partea 1
Obțineți numerele necesare

Imaginea intitulată Call Canada Step 1
1
Aflați prefixul pentru apelurile internaționale. Acesta este numărul care vă permite să formați o altă țară din țara de la care sunați. Este important să rețineți că fiecare țară are un cod de ieșire diferit. De exemplu, dacă apelați din Mexic în altă țară, trebuie să folosiți 00 ca cod de ieșire, dar dacă apelați din Statele Unite, trebuie să utilizați 011.
 • Utilizați un motor de căutare online pentru a găsi codul de iesire pentru țara dvs. Este foarte simplu, doar tastați "prefixul apelurilor internaționale - numele țării dvs.".
 • Imaginea intitulată Call Canada Step 2
  2
  Aflați prefixul sau codul țării pe care intenționați să o apelați. În mod normal, acest cod este un număr de 1-3 cifre care identifică țara pe care o veți apela. Cel din Canada este 1.
 • Imaginea intitulată Call Canada Step 3
  3
  Aflați codul orașului. Acesta este un număr de 1-3 cifre pentru a apela un oraș specific. De exemplu, codul Ontario este 519 iar codul Quebec este 819. Codul zonal va depinde, de asemenea, de regiunea pe care doriți să o apelați.
 • Imaginea intitulată Call Canada Step 4
  4


  Aflați numărul de telefon al persoanei. Acesta este numărul direct al domiciliului, al afacerii sau al telefonului mobil al persoanei pe care doriți să o contactați în Canada. Canada utilizează numere de telefon de 7 cifre.
 • Partea 2
  Efectuați apelul

  Imaginea intitulată Call Canada Step 5
  1
  Verificați ora locală Canada este împărțită în 6 fusuri orare: Ora standardului Newfoundland, Ora standardului atlantic, Ora standard de Est, Ora standard a centrului, Ora standard de munte și Timpul standard al Pacificului. Este important să verificați ora locală înainte de a efectua apelul pentru a vă asigura că timpul este convenabil pentru persoana pe care o apelați.
 • Imaginea intitulată Call Canada Step 6
  2
  Formați numărul complet Odată ce aveți numerele de care aveți nevoie, verificați și așteptați până când auziți tonul. Următoarele sunt exemple de secvențe de etichetare pentru Ontario, Canada din orice oraș din Mexic. 00-1-519-555-5555
 • Imaginea intitulată Call Canada Step 7
  3
  Luați în considerare costul apelului internațional. Apelurile internaționale pot fi foarte scumpe. Trebuie să contactați furnizorul de servicii de telefonie pentru a verifica costul apelurilor internaționale sau să utilizați o cartelă preplătită.
 • sfaturi

  • Dacă urmați acești pași, dar apelul dvs. nu intră, închideți-vă și formați operatorul local pentru a vă ajuta.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să sunați în MexicCum să sunați în Mexic
  Cum se formează numere internaționale din Statele UniteCum se formează numere internaționale din Statele Unite
  Cum se face un apel internaționalCum se face un apel internațional
  Cum să marcați pe plan internaționalCum să marcați pe plan internațional
  Cum să efectuați apeluri internaționale din Statele UniteCum să efectuați apeluri internaționale din Statele Unite
  Cum să sunați în JaponiaCum să sunați în Japonia
  Cum să sunați în AustraliaCum să sunați în Australia
  Cum să sunați în Statele Unite din PortugaliaCum să sunați în Statele Unite din Portugalia
  Cum să sunați în ColumbiaCum să sunați în Columbia
  Cum să sunați în Arabia SaudităCum să sunați în Arabia Saudită
  » » Cum să sunați în Canada

  © 2011—2020 ertare.com