Cum să trimiteți un fax în Germania

Probabil doriți să trimiteți un fax în Germania pentru oricare din aceleași motive pe care le faceți la nivel local, cum ar fi tranzacțiile comerciale, cererile de locuri de muncă sau returnarea formularelor semnate. Din punct de vedere tehnic, trimiterea de faxuri internaționale funcționează exact la fel ca atunci când trimiteți un fax local. Faxul dvs. poate comunica cu orice alt fax din lume, singura diferență reală fiind modul în care este format un număr de fax internațional.

conținut

pași

Imaginea intitulată Fax în Germania Pasul 1
1
Formați codul de iesire din țara dvs. Aceasta indică faptul că sunteți pe cale să faceți un apel internațional. Codul de ieșire din Statele Unite și Canada este 011. În Mexic și în majoritatea țărilor europene codul de ieșire este 00.
 • Puteți găsi o listă cu alte coduri de iesire la howtocallabroad.com/codes.html.
 • În câteva țări, cum ar fi Brazilia, trebuie să formați un cod operator imediat după formarea codului de ieșire. Codul operatorului selectează ce operator pe distanțe lungi veți utiliza pentru a efectua apelul. Opțiunile variază în funcție de țară.
 • Imaginea intitulată Fax în Germania Pasul 2
  2
  Mark 49, care este codul de țară al Germaniei.
 • Imaginea intitulată Fax către Germania Pasul 3
  3


  Marcați codul orașului al orașului german de unde vă sunați. Codul orașului poate avea între 2 și 5 cifre. Dacă codul orașului începe cu 0, săriți-l și începeți să formați următoarea cifră.
 • Pentru o listă de coduri pentru orașele importante din Germania, accesați the-acr.com/codes/cntrycd.htm#g.
 • Imaginea intitulată Fax către Germania Pasul 4
  4
  Formați numărul de fax în Germania. Numărul real de fax poate fi de 3 până la 9 cifre.
 • Imaginea intitulată Fax în Germania Pasul 5
  5
  Așteptați ca faxul să se conecteze și, dacă este necesar, apăsați pe Trimite pentru a porni transmisia.
 • sfaturi

  • O altă opțiune de economisire a costurilor pentru trimiterea de faxuri internaționale este utilizarea unui fax pentru trimiterea prin e-mail sau fax la serviciul de e-mail. David Berger oferă o listă de comparare a serviciilor de fax și e-mail la a2.com/telecom/freefax.html.
  • Apelarea directă a unui număr internațional este una dintre cele mai scumpe metode de a apela. Opțiunile de economisire a costurilor includ apelurile în orele în afara orelor de vârf sau utilizarea unui card de apel internațional pentru a efectua apelul.
  • Dacă formați numărul de fax, dar nu răspunde, atunci acesta poate fi un număr de voce și fax. Încercați să apelați de la o linie vocală. Dacă cineva răspunde, cereți-i să activeze faxul. Când încercați să faceți acest lucru și scrieți mesajul, probabil că veți găsi o barieră în calea limbii, deoarece limba germană este încă limba oficială a Germaniei.
  • Germania se află în fusul orar al Europei Centrale, cunoscut și ca CET. Ora CET este UTC +1. Germania are vara de la sfârșitul lunii martie și se termină la sfârșitul lunii octombrie. Probabil, puteți trimite un fax de afaceri în orice moment al zilei sau al nopții, însă este posibil să doriți să luați în considerare diferența de timp și să încercați să nu trimiteți niciun fax personal în miezul nopții, deoarece sunetul ar putea perturba proprietar.
  • Dacă formați un număr de fax german din Germania, ia notă de codul orașului. Dacă vă aflați în același oraș, trebuie să formați numărul de telefon direct fără codul orașului. Dacă vă aflați într-un alt oraș, formați codul orașului și apoi numărul real de fax.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să sunați în MexicCum să sunați în Mexic
  Cum se formează numere internaționale din Statele UniteCum se formează numere internaționale din Statele Unite
  Cum se face un apel internaționalCum se face un apel internațional
  Cum să marcați pe plan internaționalCum să marcați pe plan internațional
  Cum se trimite un fax internaționalCum se trimite un fax internațional
  Cum să efectuați apeluri internaționale din Statele UniteCum să efectuați apeluri internaționale din Statele Unite
  Cum să sunați în JaponiaCum să sunați în Japonia
  Cum să sunați în CanadaCum să sunați în Canada
  Cum să sunați în Statele Unite din PortugaliaCum să sunați în Statele Unite din Portugalia
  Cum să sunați în Arabia SaudităCum să sunați în Arabia Saudită
  » » Cum să trimiteți un fax în Germania

  © 2011—2020 ertare.com