Cum să scrieți un anunț personale amuzant

Persoane singure din întreaga lume utilizează anunțuri personale pentru a-și găsi un partener. Mulți aleg să scrie un anunț amuzant personal pentru a se diferenția de ceilalți și pentru a-și accentua simțul umorului. Pentru a scrie un anunț personalizat amuzant, aveți nevoie de un titlu care atrage atenția, să fiți sincer cu privire la calitățile dvs. și cele ale persoanei pe care o căutați, să utilizați exemple neobișnuite, să alegeți cu atenție o fotografie și să verificați dacă anunțul dvs. este bine scris. Cu pașii următori veți învăța să scrieți un anunț amuzant personal.

pași

Scrieți anunțul dvs. personal

Imaginea intitulată Scrieți un anunț amuzant personalizat Pasul 1
1
Scrieți un titlu care atrage atenția.
 • Scrieți titlul în prima persoană, astfel încât să implicați imediat cititorul în conversație.
 • Utilizați o întrebare, astfel încât să vă implicați și pe cealaltă persoană mai mult decât orice alt tip de rugăciune pe care o utilizați.
 • Scrieți ceva care depășește un anunț publicitar tradițional. În loc să vă puneți sexul sau vârsta, puneți ceva anecdotic, neașteptat sau chiar șocant, cum ar fi: "Treizeci și ceva de femei cu căști de motocicletă caută un bărbat care are un Harley Davidson. Răspundeți la o fotografie a lui Harley Davidson. Cu un anunț personal care conține conținut neașteptat, puteți obține un zâmbet de la cititor.
 • Adresați cititorului o întrebare care vă cere să vă folosiți imaginația, cum ar fi: "Imaginați-vă pe noi doi pe aniversarea noastră de nuntă de aur, dansând cu bastoanele noastre". Vizualizarea vizuală, mai ales distracția, creează un anunț memorabil pe care cititorul dvs. îl amintește probabil mai mult decât un anunț plictisitor.
 • Imaginea intitulată Scrieți un anunț amuzant personalizat Pasul 2
  2
  Fii sincer cu privire la calitățile tale și la cele ale persoanei pe care o cauți.
 • Oamenii reali au ciudățenii, obiceiuri și defecte reale, dar mulți oameni nu sunt cinstiți despre asta. A fi sincer cu privire la calitățile dvs. mai puțin atractive ar putea fi distractiv și adorabil.
 • De asemenea, dacă credeți că ați putea fi intimidat de întâlniri cu un super model sau cu o stea rock, spuneți așa. Majoritatea oamenilor nu sunt atrăgătoare, sănătoase, reușite sau distractive în același timp, de aceea veți crea un efect distractiv dacă spuneți că doriți să cunoașteți calitățile mai puțin atractive ale unei persoane, cum ar fi: "Aș vrea să știu dacă îți ștergi dinții atunci când râzi".
 • Imaginea intitulată Scrieți un anunț personalizat amuzant Pasul 3


  3
  Utilizați exemple oneste sau neobișnuite pentru a obține un răspuns amuzant.
 • Anunțurile personale sunt de obicei prea generale. Folosind exemple destul de specifice ar putea fi o mulțime de distracție. De exemplu, dacă vă bucurați de mâncare bună și sunteți puțin supraponderală, puteți scrie ceva de genul "Iubitorul de alimente caută un bucătar rău pentru a pierde în greutate".
 • Imaginea intitulată Scrieți un anunț personale amuzant Pasul 4
  4
  Alegeți fotografia cu grijă. Este evident că, dacă sunteți foarte atractiv, puteți dori doar să utilizați o fotografie care arată cel mai bun unghi.
 • Pe de altă parte, alții ar putea dori să ia în considerare utilizarea unei fotografii care contrastează sau îmbunătățește mesajul anunțului lor personal. De exemplu, dacă spui că ești foarte grav în titlul tău, poți să creezi un efect amuzant dacă îți arăți o poza într-un costum de Halloween sau dacă îți spui că îți plac cărți, poți face o fotografie așezată în mijlocul unei grămezi de cărți.
 • Imaginea intitulată Scrieți un anunț amuzant personal Pasul 5
  5
  Asigurați-vă că anunțul dvs. este bine scris. Dacă nu aveți un scop specific pentru utilizarea unor fraze gramatice incorecte și cuvinte greșite, asigurați-vă că anunțul dvs. este bine scris. Verificați erorile de ortografie și gramatică și asigurați-vă că folosiți limbi clare și concise.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să finalizați un anunț eBay în avansCum să finalizați un anunț eBay în avans
  Cum să faci bani cu GoogleCum să faci bani cu Google
  Cum să faceți publicitate eficientă pe eBayCum să faceți publicitate eficientă pe eBay
  Cum se instalează și folosește Ad Aware pentru a elimina aplicația spywareCum se instalează și folosește Ad Aware pentru a elimina aplicația spyware
  Cum să integrați Google AdSense pe site-ul dvs. WebCum să integrați Google AdSense pe site-ul dvs. Web
  Cum puteți optimiza Google AdWordsCum puteți optimiza Google AdWords
  Cum de a scrie un anunț pentru a oferi un animal de companieCum de a scrie un anunț pentru a oferi un animal de companie
  Cum să creați un anunț de succesCum să creați un anunț de succes
  Cum să creați un anunț de locuri de muncăCum să creați un anunț de locuri de muncă
  Cum să scrieți un anunț pentru un loc de muncăCum să scrieți un anunț pentru un loc de muncă
  » » Cum să scrieți un anunț personale amuzant

  © 2011—2020 ertare.com