Cum să mergeți la cumpărături pentru încălțăminte cu copilul dumneavoastră

Este foarte important ca, ca mamă sau tată, să găsiți pantofii care se potrivesc bine copilului dumneavoastră. Din păcate, majoritatea părinților știu că nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Mulți părinți nu cunosc modul corect de adaptare a încălțămintei la copii sau care este cea mai bună opțiune pentru ei. Uneori părinții se vor destinde numai pentru pantofi care arată bine sau par să se potrivească în mod corespunzător. De obicei, părinții nu-și dau seama că acest lucru poate deveni o problemă pentru copil, deoarece poate dăuna piciorului copilului și provoacă disconfort și durere. De aceea este important să învățați cum să vă adaptați pantofii copilului dumneavoastră. Există câțiva pași simpli pe care părinții pot să le urmeze pentru a se asigura că copiii lor au pantofi care se potrivesc bine.

pași

Metoda 1
Evaluați modul în care a fost făcută încălțămintea

Este esențial să puteți privi dincolo de stilul și designul încălțămintei pentru a vă asigura că găsiți cea potrivită. Modul în care este făcută încălțămintea este cel mai important lucru pe care părinții ar trebui să îl caute atunci când cumpără pantofi pentru copii.

Imagine cu denumirea Fit Your Kid for Shoes Pasul 1
1
Verificați setarea pentru a vă asigura că totul este bine. Asigurați-vă că încălțămintea are lungimea și lățimea adecvate pentru piciorul copilului. În cazul în care încălțămintea este prea strânsă pe piciorul copilului, puteți cauza o suferință de condiții de picior, cum ar fi blistere și șuvițe. Rețineți că piciorul copilului va crește într-un ritm rapid și poate fi necesar să se ajusteze la fiecare câteva luni până la o nouă dimensiune. Prin urmare, dacă copilul își scoate încălțămintea, vă dați seama că pe picioarele lui sunt urme roșii, este posibil ca timpul să vină pentru a adăuga o dimensiune nouă și pentru a cumpăra un nou pantof.
 • 2
  Acordați o atenție deosebită modului în care au fost puse pantofii. Va trebui să vă asigurați că nivelul superior al încălțămintei este fabricat dintr-un material confortabil. Vrei ca materialul să fie flexibil și să respire bine, astfel încât piciorul copilului să nu transpire și partea superioară a pantofului nu apasă pe picioarele copilului tău. Unele materiale bune sunt piele și pânză. Există, de asemenea, unele pantofi care sunt fabricate dintr-un material din plasă, care pot ajuta picioarele copilului să respire mai bine. Asigurați-vă că încălțămintea este fabricată din material absorbant pentru a ajuta la absorbția transpirației și, de asemenea, asigurați-vă că încălțămintea are o bună prindere pe fund. Ar trebui să evitați să cumpărați copilul un pantof care îl face să alunece și să alunece. Siguranța trebuie să fie întotdeauna prioritatea numărul unu atunci când cumperi încălțăminte pentru copilul tău.
 • 3
  Asigurați-vă că cumpărați cele mai potrivite pantofi pentru vârsta dvs. și pentru utilizarea pe care o veți oferi. Dacă aveți de gând să cumpărați pantofi pentru un copil care se târăște doar, trebuie să cumpărați doar cizme anti-derapare sau șosete care sunt proiectate pentru a vă menține picioarele calde. Dacă aveți de gând să cumpărați pantofi pentru un copil care învață să meargă, va trebui să vă asigurați că copilul are pantofi care ajută la procesul de a începe mersul pe jos și asta nu-l împiedică. Va trebui să vă asigurați că încălțămintea este confortabilă și sigură. Alegeți pantofii care sunt ușori și nu transpirați picioarele copilului sau nu cauți disconfort.


 • Metoda 2
  Măsurați piciorul copilului

  Poate fi foarte dificil să-i dați copilului să stea suficient de lung pentru a măsura piciorul. Odată ce ați lăsat copilul să rămână într-un loc o perioadă lungă de timp, următorul pas este să vă asigurați că știți cum să măsurați corect piciorul.

  Imagine cu denumirea Fit Your Kid for Shoes Pasul 4
  1
  Utilizați o bucată de hârtie pentru a măsura piciorul.
  • Așezați hârtia pe o suprafață plată și liniați-o de-a lungul peretelui.
  • Desenați o linie pe foaia de hârtie.
  • Așezați călcâiul copilului pe hârtie astfel încât acesta să fie în contact cu peretele și apoi să aveți centrul de vârf și de călcâi mare cu linia pe care ați trasat-o.
  • Marcați hârtia în acest moment. Faceți-o pentru ambele picioare și comparați dimensiunile.
  • Puteți lua această hârtie la magazinul de încălțăminte și acest lucru va ajuta funcționarul magazin să vă asigurați că copilul dvs. are dimensiunea potrivită.
 • Imagine cu denumirea Fit Your Kid for Shoes Pasul 5
  2
  Rețineți că există momente ale zilei care sunt cele mai bune pentru a testa încălțămintea pentru copii. Piciorul copilului va crește pe tot parcursul zilei, astfel încât ceea ce se potrivește copilului dimineața s-ar putea să nu se potrivească bine noaptea.
 • Încercați să măsurați piciorul copilului aproape la sfârșitul zilei, când piciorul are cea mai mare dimensiune.
 • Asigurați-vă că utilizați șosetele pe care copilul le va folosi la mersul cu pantofii.
 • Asigurați-vă că aveți o pereche de șosete subțiri, astfel încât piciorul copilului să poată respira bine.
 • Cea mai bună modalitate de a măsura piciorul unui copil este de a face acest lucru atunci când stați cu o spate dreaptă în loc să stați sau să vă îndoiți. Dacă el sau ea nu este dreaptă, măsurarea poate fi incorectă.
 • Este important ca părinții să verifice dacă piciorul copilului are aceeași dimensiune la fiecare câteva luni.
 • sfaturi

  • Confortul și siguranța sunt prima prioritate atunci când vine vorba de adaptarea pantofilor copilului dvs. și apoi de cumpărarea de încălțăminte. Asigurați-vă că pantofii se potrivesc corect copilului și nu provoacă disconfort. De asemenea, asigurați-vă că încălțămintele pe care le alegeți nu împiedică copilul să meargă și să le alunece și să cadă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-i spuneți copilului că vă separațiCum să-i spuneți copilului că vă separați
  Cum să nu mai fii tată sau mama elicopteruluiCum să nu mai fii tată sau mama elicopterului
  Cum să disciplinați un copil încăpățânatCum să disciplinați un copil încăpățânat
  Cum să educăm copiii pentru a schimba o societate coruptăCum să educăm copiii pentru a schimba o societate coruptă
  Cum să-i înveți pe copil să adauge și să scadăCum să-i înveți pe copil să adauge și să scadă
  Cum să înveți un copil cu nevoi speciale să meargă la baieCum să înveți un copil cu nevoi speciale să meargă la baie
  Cum să înțelegem conflictele de formare a unei familii reconstituiteCum să înțelegem conflictele de formare a unei familii reconstituite
  Cum să evitați pierderea pantofilor pentru bebelușiCum să evitați pierderea pantofilor pentru bebeluși
  Cum să vorbești cu copilul despre alergii alimentareCum să vorbești cu copilul despre alergii alimentare
  Cum să vorbești cu un copil despre un părinte absentCum să vorbești cu un copil despre un părinte absent
  » » Cum să mergeți la cumpărături pentru încălțăminte cu copilul dumneavoastră

  © 2011—2020 ertare.com