Cum să evitați pierderea pantofilor pentru bebeluși

Pantofii pentru copii nu tind să fie necesari, dar sunt drăguți și dulci, iar oamenii le place să le aibă. Deoarece copilul nu are prea multă idee despre ceea ce sunt pantofii, este destul de ușor să le pierzi atunci când mergi la cumpărături sau vizitezi undeva. Acest articol oferă câteva idei pentru a păstra încălțămintea copilului, sperăm că perechea!

pași

Imaginea intitulată Decideți pasul 1 2
1
Decideți dacă vreți să faceți cu adevărat cheltuiala și efortul de a oferi copilului niște pantofi. Bebelușii nu au nevoie de pantofi, astfel încât să puteți pune deoparte acea îngrijorare. Dacă este necesar, ciorapii vor face mare lucru de a menține copilul cald și confortabil. Este bine dacă doriți încălțămintea din motive estetice, pentru căldură sau din alte motive, dar este o idee bună să cumpărați pantofi ieftine. Sau puteți să le coaseți singuri.
 • LookForShoesThatAreMoreLikelyToStayOn-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulata LookForShoesThatAreMoreLikelyToStayOn Pasul 2
  2
  Căutați pantofi că copilul nu poate ieși. Pantofii cu bucle Velcro sunt ideale pentru că pot fi montate pentru o ajustare, dar pot fi încă confortabile și este dificil pentru copil să le scoată. Aveți grijă dacă cumpărați pantofi care au bucăți libere sau agățate, deoarece, dacă bebelușul le ia sau dacă sunt aproape de gură, puteți încerca să le mestecați.
 • Imagine intitulată WriteYourCellPhoneNumber Pasul 3
  3


  Introduceți numărul dvs. de telefon mobil și numele de familie din interiorul lui fiecare pantof mic În acest fel, dacă unul sau ambele pantofi ies și nu-ți dai seama, există șanse mai mari ca cineva să facă efortul să-ți returneze.
 • Imagine cu titlul PutBellsOnTheShoe Pasul 4
  4
  Pune clopote pe pantofi. Asigurați-vă că bebelușul nu le poate mesteca sau le rupe. Dacă pantofii cad și auziți sunetul clopotului, veți ști că au căzut. Cu toate acestea, rețineți că sunetul poate fi pierdut dacă vă aflați într-un loc aglomerat și aglomerat sau dacă sunteți distras de altceva.
 • sfaturi

  • Partea pozitivă este că, dacă primiți ca cadou niște pantofi pentru bebeluși pe care nu le place, este întotdeauna ușor să spun că s-au "pierdut" undeva. Acest lucru vă permite să le depuneți în căsuța poștală a celei mai apropiate organizații de caritate.

  avertismente

  • Dacă bebelușul tău urăște pur și simplu să poarte pantofii și să le scoată întotdeauna, e mai bine să le acorzi atenție.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Marcator potrivit pentru scris pe căptușeala pantofului
  • Pantofi confortabili care pot fi legați
  • Clopote (opțional)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă lărgiți pantofii cu gheațăCum să vă lărgiți pantofii cu gheață
  Cum sa muceti o pereche de pantofi noiCum sa muceti o pereche de pantofi noi
  Cum să cumpărați încălțămintea pentru copiiCum să cumpărați încălțămintea pentru copii
  Cum sa dezinfectati pantofii folositiCum sa dezinfectati pantofii folositi
  Cum de a alege pantofi de alergatCum de a alege pantofi de alergat
  Cum să eliminați în miros rău pe pantofii dvs. cu bicarbonat de sodiuCum să eliminați în miros rău pe pantofii dvs. cu bicarbonat de sodiu
  Cum sa gasesti pantofii de nunta perfecteCum sa gasesti pantofii de nunta perfecte
  Cum să lărgi niște pantofi din pieleCum să lărgi niște pantofi din piele
  Cum sa alegi pantofi confortabiliCum sa alegi pantofi confortabili
  Cum sa alegi pantofi confortabili pentru drumetiiCum sa alegi pantofi confortabili pentru drumetii
  » » Cum să evitați pierderea pantofilor pentru bebeluși

  © 2011—2020 ertare.com