Cum să joci trei treisprezece ani

Trei treisprezece este un joc de cărți concepute pentru doi jucători cu un mecanism similar cu cel al lui pod

și pentru care sunt necesare două punți. Este, de asemenea, posibil să se joace cu mai mulți jucători, să privească variantele pentru a afla cum. Dacă nu aveți două platforme de poker englezești sau spaniole, puteți folosi unul și puteți purta pariurile din memorie sau din hârtie.

Numele vine deoarece numărul de mâini care câștigă un joc este de trei consecutive, deși dacă există un joc de egalitate treisprezece mâini în total.

pași

Partea 1
Distribuirea mesei, a punții și a distribuției

Pinochle_meld.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată Pinochle_meld
1
Stați în fața jucătorului advers și pregătiți jocul. Jucătorii se înfruntă unul pe altul. Puntea pentru numărarea mâinilor este plasată în partea dreaptă a donatorului în mijlocul mesei, astfel încât ambii jucători să poată lua cărți de pe punte fără efort. În mijlocul mesei și între ambii jucători, puntea de pariere este plasată fără clubul de cluburi (uitați-vă la acest articol deoarece procedura este aceeași, cu excepția faptului că înlăturați șuvoaiele). În total veți avea un pachet pentru pariuri în centrul mesei, un pachet fără costumul clubului de a juca și clubul de cluburi din acea punte spre dreapta pentru numărarea mâinilor.
 • 2
  Pregătiți puntea. Un pachet de poker fără clubul de cluburi pentru a juca și fără jokeri. Clubul de cluburi până la numărul zece (ordonat de la ace la zece) și trei cărți sălbatice ca ultimele trei cărți din dreapta donatorului. Un pachet așa cum este explicat în prima secțiune a primului pas pentru a plasa pariuri în mijlocul mesei.
 • 3
  Faceți o punte fără clubstick și fără jokeri pentru adversar și pentru tine. Trebuie să distribuiți la fiecare treisprezece litere. Celelalte sunt distribuite după cum urmează:
 • În stânga dăruirii (voi) și ca și cum ar fi o altă mână, el împarte șase cărți cu fața în jos. Șase cărți cu fața în jos, în partea superioară a celor anterioare, și cele rămase peste (de la vârsta de treisprezece ani) cu fața în jos, fără niciunul de dedesubt.
 • Trimiteți primele șase cărți fiecărui jucător (primul jucător care nu dăruiește), apoi șase cărți la mâna mortă din stânga donatorului (non-dealer-ul pune această mână înainte de a începe să se joace, acest lucru este decis în mod aleatoriu, cum ar fi decât dăruitorul), apoi încă șase la fiecare jucător, în timp ce cel care dăruiește pune mâna mortă (calea de plasare este una lângă alta cu fața în jos, primele șase), iar restul de șase la mâna mortă (cu fața în sus doar de mai sus anterior), care se încheie cu singura carte lăsat liber de a nu da, da, mâna moartă, deoarece acestea sunt treisprezece (rețineți că acesta din urmă, în mâna moartă nu acoperă nici o literă, deoarece treisprezece este un număr impar).
 • Partea 2
  Aflați regulile

  1
  Decideți ce va fi contractul. Începând cu jucătorii care nu dau, trebuie să parieze ca în pod să decidă numărul de trucuri pe care le presupun că le pot lua și stickul de triumf al acelei mâini după ce se uită la cărțile lor, astfel încât un jucător care începe licitația are mai multe opțiuni:
  • Pariuri prin alegerea unui număr de trucuri și un costum de trofeu.
  • Următorul jucător poate, la rândul său, să ridice pariul sau să treacă.
 • Pass. Dacă se întâmplă să fie primul jucător care a pariat rândul său, trece la următorul jucător, dar poate continua să parieze dacă îl dorește când celălalt jucător a făcut oferta. Dacă se întâmplă să fie ultimul care să parieze, adică, ca răspuns la o ofertă a unui alt jucător, jocul începe și ultimul care pariază câștigă licitația.
 • În cazul în care ambii jucători trec în prima ofertă (nici unul nu a făcut afacere), amestecate și re-distribuie, dar mâna trebuie să fie jucate, astfel că nu este luată în calcul în numărul total de mâini, astfel încât litera corespunzătoare mâna pachetului de numărare ar fi lăsat intact așteptând să vadă cine câștigă acea mână.
 • 2
  Jucătorul câștigător al licitației își deschide mâna. După ce unul dintre cei doi a pariat și a câștigat licitația, ei întorc șase cărți ale mâinii moarte. Jucătorul care a câștigat această fază va folosi cardurile acestei mâini în beneficiul său. Puntea de pariere poate fi retrasă înainte de a începe cu cartela, dar puneți-o în vedere astfel încât ambii să poată vedea contractul acelei mâini.
 • 3


  Începeți cu faza scrisă. Faza de corespondență este aceeași ca în pod:
 • Un jucator isi deschide mana cu un card (costum de deschidere) iar celalalt jucator trebuie sa participe (sa foloseasca costumul de pornire) sau sa foloseasca cardul pe care il doreste daca nu are costumul de pornire, avand in vedere ca costumul trupei câștigă mereu orice altă carte, cu excepția cazului în care este alt card al costumului principal de atu.
 • Ordinul de a folosi mâna mort în primul truc este: deschideți mai întâi cel care a câștigat pariul - atunci celălalt jucător urmează și în final mâna mortă pe care o joacă câștigătorul licitației. După primul truc, ordinea este normală a jocurilor, trucul celui anterior (fie mâna mortă, fie unul dintre jucători) deschide trucul. Ori de câte ori cartea utilizată a mâinii moarte are un altul de dedesubt, este invizibilă de către câștigătorul licitației pentru a putea să o folosească în mâna următoare, dacă o dorește.
 • 4
  Utilizați mânerul de numărare a mâinii.
 • Ori de câte ori unul dintre jucători își îndeplinește contractul, el va lua cardul de pe platforma de numărare care va corespunde mâinii jucate.
 • De exemplu, dacă mâna este prima, va lua asul de cluburi, dar dacă este al cincilea, acesta va fi cel de cluburi, această carte fiind plasată cu fața în sus lângă jucător.
 • Dacă vă pierdeți mâna, trebuie să întoarceți cardul corespunzător mâinii din partea dreaptă a pachetului, pe lângă toate cărțile pe care le aveți până la acel moment.
 • De exemplu, să presupunem că sunteți în mâna numărul șapte (șapte din cluburi) și până în acel moment ați obținut două mâini, a cincea și a șasea. Ei bine, dacă perdieses mâna a șaptea trebuie să vă întoarceți cartea a saptea si a pus-o lângă numărul de punte, iar a cincea și a șasea se va confrunta cu până lângă tine (jucatorul pentru tine, dacă orice bovine) trebuie să fie predat expunerea lor la partea ta, dar gura de mai jos.
 • În cazul în care pierdeți licitația, trebuie să răsturnați și cărțile din pachetul pe care le aveți lângă dvs., fără a le răsturna pe cea din runda actuală, așteptând ca aceasta să se încheie.
 • Partea 3
  Învață să câștigi

  1
  Câștigă trei mâini la rând înainte ca adversarul să câștige jocul. Dacă reușești să câștigi trei mâini într-un rând, câștigați jocul având în vedere că ori de câte ori e dor de licitație sau dor de o parte toate literele pe care le-ați câștigat mâinile trebuie să le flip peste și trebuie să înceapă de la zero, și anume, trebuie să câștigi întotdeauna trei mâini la rând pentru a câștiga.
 • 2
  Utilizați ultimele trei cărți ale pachetului de numărătoare (cărțile sălbatice) în cazul în care nimeni nu a atins scopul. Dacă, când ajungi la numărul 10, niciunul dintre dvs. nu a atins scopul (câștigă trei mâini la rând), jokerii vor fi utilizați pentru a juca ultimele trei mâini.
 • În acest caz, aceste trei mâini vor fi jucate pe deplin (toate trei) și fără triumf, adică, nici un costum de trump nu va câștiga un alt card, deoarece nu va mai fi nici un costum de trump.
 • Pentru a decide cine câștigă jocul și numai în scopul playoff-ului final, mâinile câștigate în prealabil (presupunând că vor fi transformate cu susul în jos de când au folosit cărțile sălbatice) vor fi dublate. Deci, dacă un jucător câștigă jocul de la sfârșitul a două jokeri având un total de cinci scrisori către partea lui s-ar fi intors: 2 (wildcard) + [5 (mâini) x 2 (duble)] = 12 puncte.
 • Partea 4
  variantele

  1
  Utilizați aceeași configurație pentru trei sau patru jucători. Cu excepția:
  • Pentru trei jucători adăugați clubul de cluburi.
  • Pentru patru jucători se adaugă clubul de cluburi și se joacă ca în pod (cu o mână mort), dar urmând regulile celor treisprezece.
  • Pentru fiecare număr de jucători mai mare de patru, adăugați un costum mai mult decât un alt pachet în conformitate cu regulile celor trei treisprezece.
  • Puteți juca în mod individual sau în echipe de câte două. În cazul în care echipele cu două mâini de câștig vor corespunde echipei, dacă un jucător din echipă câștigă unul, iar celălalt jucător al aceleiași echipe câștigă două la rând, acestea vor fi câștigat jocul.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Două seturi de cărți de poker englezești sau spaniole (sau mai multe pentru mai mult de patru jucători).
  • Hârtie și creion pentru a purta pariuri dacă nu aveți două punți.
  • Doi sau mai mulți jucători

  sfaturi

  • Pentru a ține evidența, care a fost câștigătorul ultimului truc și să vedem cine iese în următoarele este de dorit ca folosesc un mic semn sau obiect astfel încât atunci când sunteți ofertantul câștigător știu dacă ar trebui să lăsați mâna mâna moartă sau. Dacă veți câștiga trucul cu mâna mortului despre obiectul mâinii moarte, veți ști că în următorul truc va trebui să lăsați mâna mort mai întâi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să amestecați și să faceți cărți în "Texas Hold`em"Cum să amestecați și să faceți cărți în "Texas Hold`em"
  Cum să trișezi în jocuri de cărțiCum să trișezi în jocuri de cărți
  Cum se joacă BaccaratCum se joacă Baccarat
  Cum se joacă Care sunt șansele ...Cum se joacă Care sunt șansele ...
  Cum se joacă vechea servitoareCum se joacă vechea servitoare
  Cum se joacă linguri (joc de cărți)Cum se joacă linguri (joc de cărți)
  Cum se joacă jocul de cărți `speed`Cum se joacă jocul de cărți `speed`
  Cum să joci jocul de lupi lupi și cariocaCum să joci jocul de lupi lupi și carioca
  Cum se joacă jocul cu mii de cărțiCum se joacă jocul cu mii de cărți
  Cum se joacă jocul de cărți din palatCum se joacă jocul de cărți din palat
  » » Cum să joci trei treisprezece ani

  © 2011—2020 ertare.com