Cum se face bine într-un interviu cu o agenție de modelare

Dacă ați primit un interviu cu o agenție de modelare, felicitări! Dacă faceți bine în interviu, sunteți pe calea unei cariere reușite.

pași

Imagine cu titlul Fă bine într-un interviu cu o agenție de modelare Pasul 1
1
Asigurați-vă că aveți toate detaliile clare în mintea ta. Asigurați-vă că știți adresa agenției, ce trebuie să faceți atunci când ajungeți acolo. Asigurați-vă că știți ce trebuie să aduceți - un portofoliu este cel mai important - sau dacă trebuie să utilizați ceva specific.
 • Imaginea intitulată
  2
  Acordați o atenție deosebită aspectului dvs. Păstrați o rutină de îngrijire a pielii, părului, îngrijirii dieta și păstrați-vă unghiile curate.
 • Image cu titlul Fă bine într-un interviu cu o agenție de modelare Pasul 3
  3
  Practica modelarea ta! Probabil vă vor cere să mergeți și să vă arătați un pic în timpul interviurilor, așa că ar trebui să practici. Chiar dacă o faci perfectă, practicarea te va face să te simți mai sigur și încrederea te va ajuta. Una dintre cele mai bune căi de a practica este să observați un podium și să practicați în fața oglinzii.
 • Imaginea intitulată
  4
  În noaptea dinainte de interviu, puneți hainele împreună și asigurați-vă că sunt curate și îngrijite. Dacă nu vi sa dat nici o instrucțiune despre rochie, încercați să arătați bine. Este un interviu, ca să arăți bine. Picioarele sunt utile - multe fete găsesc mult mai ușor să modeleze în tocuri decât în ​​pantofi mici, dar dacă nu sunteți obișnuiți să purtați tocuri, încercați să folosiți tocuri joase.


 • Imaginea intitulată
  5
  Sosește la agenție puțin mai devreme decât se aștepta. Luați numărul de agent împreună cu dvs. pentru a apela dacă credeți că puteți întârzia.
 • Image cu titlul Face bine într-un interviu cu o agenție de modelare Pasul 6
  6
  Ascultați ce trebuie să spună agentul și citiți cu atenție totul.
 • Imagine cu titlul Fă bine într-un interviu cu o agenție de modelare Pasul 7
  7
  Interviurile durează, de regulă, aproximativ 20 de minute și, de 9 ori la domiciliu de 10 ori, vă vor spune dacă agentul este interesat de tine la sfârșit. Probabil obțineți 1 din 3 reacții:
 • Te vor accepta la agenție. În funcție de portofoliul dvs., puteți fi invitat la o sesiune foto pentru portofoliul dvs. De asemenea, vă vor cere să semnați un contract pe care ei îl vor trimite mai târziu sau ar putea să aibă deja unul pentru a semna. Amintiți-vă că este timpul să sărbătoriți.
 • Acestea vă vor cere să vă întoarceți la o altă dată după ce ați făcut un aranjament - cum ar fi tăierea părului, îmbunătățirea tehnicii de modelare sau scăderea în greutate. Aceasta nu este o respingere, așa că nu fi descurajată, dar va trebui să muncești din greu dacă vrei să semnezi cu agentul ăsta. Vă vor da o dată pentru un alt interviu sau vă vor spune că vor vorbi mai târziu.
 • Ei te vor respinge. Nu fi prea tare pe tine însuți - ai mers mai departe decât orice fată care sa gândit să-și trimită cererea, dar ea a regretat și chiar a mers mai departe decât fetele care au trimis unul, dar le-a respins înainte să aibă un interviu. De asemenea, aveți nevoie de un agent bun pentru a vă lansa cariera, astfel încât să puteți încerca pe altcineva.
 • sfaturi

  • Pe lângă trimiterea fotografiilor la agenții, trebuie să știți ce este în portofoliul dvs. Dacă imaginile dvs. nu sunt de bună calitate, este mai bine să nu aveți un portofoliu. Văzând fotografii rău sugerează agenților că nu veți arăta bine în fotografii, iar interviul dvs. va intra într-un șoricel. Dacă explicați agentului că nu ați modelat niciodată înainte și de aceea nu aveți fotografii, veți înțelege.
  • Căutați ajutorul prietenilor și al familiei pentru a practica modelarea.
  • Agențiile sunt locuri unde sunt foarte ocupați. Nu te vor chema la un interviu dacă nu intenționează să te angajeze. Relaxați-vă.
  • Fii natural Aflați din greșelile dvs., doresc o persoană reală, nu una perfectă.

  avertismente

  • Nu mergeți la o agenție de modelare fără un interviu. Agențiile de modelare au o mulțime de angajamente și nu vor înceta să facă ceea ce fac pentru a vă vedea. Singura excepție ar fi dacă agenția are un apel deschis și tot trebuie să verificați detaliile precise ale apelului, pe măsură ce unii vă cer să vă înregistrați înainte de a vă sosi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aplicați pentru o agenție de modelareCum să aplicați pentru o agenție de modelare
  Cum să devii un modelCum să devii un model
  Cum să devii un model de fotografieCum să devii un model de fotografie
  Cum să deveniți model dacă sunteți adolescentCum să deveniți model dacă sunteți adolescent
  Cum să lași cea mai bună impresie într-un interviu de angajareCum să lași cea mai bună impresie într-un interviu de angajare
  Cum să ieșiți după interviuCum să ieșiți după interviu
  Cum să vă confruntați cu un interviu pentru angajareCum să vă confruntați cu un interviu pentru angajare
  Cum să scrieți o notă de mulțumire pentru un interviuCum să scrieți o notă de mulțumire pentru un interviu
  Cum să vă evaluați oportunitățile în timpul unui interviu de angajareCum să vă evaluați oportunitățile în timpul unui interviu de angajare
  Cum să evitați greșelile în timpul unui interviu de angajareCum să evitați greșelile în timpul unui interviu de angajare
  » » Cum se face bine într-un interviu cu o agenție de modelare

  © 2011—2020 ertare.com