Cum să aplicați pentru o agenție de modelare

Deși este perfect posibil să fii un model de freelancer și să ai o carieră bună, semnarea cu o agenție deschide ușa spre multe posibilități.

pași

Imaginea intitulată Aplicați la agențiile de modelare Pasul 1
1
Cercetați agențiile din zona pe care doriți să o modelați. Puteți face acest lucru căutând pe internet sau într-o agendă telefonică.
 • Imaginea intitulată Aplicați la agențiile de modelare Pasul 2
  2
  Găsiți ce vrea fiecare agenție. Multe agenții au astăzi un site web. Vedeți fotografiile modelelor pe care le reprezintă. Respectați cerințele pe care le sugerează și fotografiile pe care le doresc.
 • Imaginea intitulată Aplicați la agențiile de modelare Pasul 3
  3
  Pregătiți o fotografie Cu excepția cazului în care vă spun altfel, agențiile vor să vadă o fotografie cu fața în față și o fotografie în întregul corp. Deși nu este necesar să le facem profesional, vor vorbi mai bine despre tine dacă sunt profesioniști. Dacă nu vă puteți permite, cereți unui prieten să vă ajute să faceți fotografiile.
 • Imaginea intitulată Aplicați la agențiile de modelare Pasul 4
  4
  Pregătiți scrisoarea de intenție și, dacă aveți experiență anterioară, un scurt curriculum. Scrisoarea de intenție ar trebui să aibă măsurătorile (înălțime, dimensiune rochie, bust, talie, șold, picioare și dimensiunea pantofului) și să explice pe scurt de ce doriți să fiți un model și de ce credeți că aveți ceea ce este necesar. CV-ul tău ar trebui să aibă lucruri cum ar fi locuri de muncă anterioare de modelare și orice antrenament de teatru / dans ai avut.


 • Imaginea intitulată Aplicați la agențiile de modelare Pasul 5
  5
  Trimiteți acest lucru agenției, dar asigurați-vă că faceți acest lucru în mod corect. Multe agenții acceptă acum e-mailuri, dar întotdeauna verificați întotdeauna înainte de a trimite orice. Luați în considerare trimiterea acestuia prin poștă obișnuită, deoarece multe agenții au recunoscut că au pierdut aplicații de modelare datorită faptului că primirea este extrem de plină.
 • Imaginea intitulată Aplicați la agențiile de modelare Pasul 6
  6
  Pregătiți-vă pentru interviu dacă vă dau una. Practicați-vă fața în fața oglinzii, plimbare și uitați-vă la revistele de modă pentru a vedea cum prezintă modelele.
 • Imaginea intitulată Aplicați la agențiile de modelare Pasul 7
  7
  Trebuie să știți să acceptați respingerea. Dacă ați așteptat mai mult de o lună și nu știți despre ele, atunci cererea dvs. nu a avut succes. Dacă nu v-au acceptat, repetați procesul. Majoritatea agențiilor nu le pasă dacă aplicați de mai multe ori, atâta timp cât vă așteptați o perioadă decentă între aplicare și aplicare. Citiți site-ul web al agenției pentru a vedea dacă nu se spune nimic despre reaplicarea acesteia. Dacă nu spuneți nimic, așteptați cel puțin 6 luni. Cu toate acestea, nu faceți din nou aceleași greșeli. Schimbați-vă aspectul, faceți-vă bine, faceți fotografii cu profesioniștii. Încercați să obțineți mai multe locuri de muncă independente pentru a obține experiență etc. Aplicați pentru diferite agenții și lucrați la scrisoarea dvs. de intenție. Trimiteți-l prin poștă obișnuită în loc de e-mail și faceți orice altceva despre care credeți că a eliminat șansele dvs. de a vorbi ultima oară.
 • sfaturi

  • Mai puțin este mai mult atunci când vine vorba de fotografie. Dacă trimiteți mai mult de 6, vă pierdeți timpul. Dacă vă luptați pentru a alege o fotografie, cereți ajutor de la familie și prieteni. Dacă un profesionist a făcut pozele, întrebați-l să aleagă cel mai bun.
  • Rămâi pozitiv. Pe lângă faptul că oamenii doresc să se afle în jurul unor persoane pozitive și fericite, ai nevoie doar de un agent bun care să-ți spună ce să faci pentru a-ți lansa cariera. Cu toate acestea, nu vă puteți lămuri cu faptele. Stabiliți o limită de timp (de exemplu, 18 luni sau 2 ani). Dacă în acel moment nu intri într-o agenție, atunci este mai bine să accepți că această carieră nu este pentru tine.
  • Nu faceți rău nimănui pentru că încercați. Dacă modelarea este ceva care te-a interesat mereu, trimite-ți fotografiile către mai multe agenții. Nu spuneți nimănui dacă nu funcționează, sau puteți fi surprins de rezultate.
  • Afișați interesul și entuziasmul pentru industrie, mai ales dacă încercați să fiți un model profesional sau comercial demonstrativ (două domenii ale industriei unde personalitatea este într-adevăr importantă).

  avertismente

  • Nu aplicați agențiilor care nu sunt pentru dvs. De exemplu, dacă o agenție spune că doar caută modele peste 5ft7 (173cm) și măsurați 5ft2 (158cm), nu puteți face prea multe. Veți pierde doar timpul.
  • Evitați includerea unor lucruri de genul rezultatelor dvs. la școală în curriculum. Dacă nu este relevant pentru modelare, nu o puneți.
  • Fiți atenți la orice agenție care vrea să vă semneze fără să vă cunoască, sunt fraude.
  • Nu fiți negativi cu privire la o industrie sau o muncă - nu știți niciodată cine vă poate asculta. Căutați bloguri de modelare pentru a afla mai multe despre industrie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ștergeți fotografiile din InstagramCum să ștergeți fotografiile din Instagram
  Modul de editare a fotografiilor prezentate pe FacebookModul de editare a fotografiilor prezentate pe Facebook
  Cum să ștergeți imagini din fotografii streamingCum să ștergeți imagini din fotografii streaming
  Cum să eliminați ochii roșii din fotografii utilizând aplicația Photoshop iPadCum să eliminați ochii roșii din fotografii utilizând aplicația Photoshop iPad
  Cum să începeți un blog de fotografieCum să începeți un blog de fotografie
  Cum să organizați fotografiile în care apar pe InstagramCum să organizați fotografiile în care apar pe Instagram
  Cum să devii un model petitCum să devii un model petit
  Cum să obțineți un agent de talentCum să obțineți un agent de talent
  Cum se face un portofoliu de modelareCum se face un portofoliu de modelare
  Cum să devii un modelCum să devii un model
  » » Cum să aplicați pentru o agenție de modelare

  © 2011—2020 ertare.com