Cum de a deveni un model de mâini

Ați fost vreodată spus că aveți mâini frumoase și elegante? Fiind un model de mâini poate fi atât de intens și de epuizant ca fiind un adevărat model, dar dacă aveți ceea ce este necesar, puteți fi gata să faceți primul pas al unei cariere incredibile. Dacă credeți că a fi un model de mâini este la îndemâna mâinilor perfect manichiurate, urmați acești pași.

pași

Partea 1
Respectă cerințele

Imaginea intitulată Deveniți un model de mână Pasul 1
1
Urmăriți-vă mâinile. Degetele tale sunt lungi, mâinile sunt înguste? Ai cuticule perfecte și cuie frumoase? Părți mici? Ele sunt caracteristici care arată că aveți mâini frumoase. Asigurați-vă că aveți o piele netedă și uniformă. Nu presupuneți că machiajul vă va acoperi imperfecțiunile. Semnele de naștere, pistrui, molare, degete strâmbe și unghii în formă neregulată vă limitează grav progresul ca model de mâini. Acordați o atenție specială degetului mare - joacă un rol cheie în multe fotografii ale mâinii, așa că ar trebui să arate bine. Iată și alte lucruri pe care trebuie să le țineți cont:
 • Verificați partea din spate a mâinii. Dacă sunteți femeie, trebuie să fiți aproape.
 • Deși mai multe femei decât bărbați sunt văzute ca modele de mâini, bărbații pot, de asemenea, să o facă. Dar asigurați-vă că nu aveți pene de păr.
 • Cu toate acestea, nu vă descurajați. Există un număr mare de profile care sunt folosite în modelarea mâinilor, cum ar fi mâinile frumoase, mâinile mamei, mâinile pentru a face publicitate produselor și mâinile persoanelor în vârstă.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model de mână Pasul 2
  2
  Aveți mâini ferme. Este la fel de important să ai mâini frumoase. Puteți ține un obiect pentru o perioadă lungă de timp fără a vă mișca mâinile și fără a vă agita? Orice mișcare se traduce în imagini neclare, așa că dacă descoperiți că nu vă puteți menține mâinile ferm, modelarea poate să nu fie cea mai bună utilizare pe care o puteți folosi de mâini.
 • Filmarea de reclame sau reclame pentru televiziune poate dura mai multe ore. O reclama de 30 de secunde poate dura pana la 12 ore de filmare si trebuie sa fiti gata in orice moment si gata sa repetati de multe ori fotografiile.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model de mână Pasul 3
  3
  Aveți răbdare Dacă vrei să fii un model de mâini, atunci trebuie să te pregătești să ai mâinile în aceeași poziție de ore întregi. Acest lucru înseamnă că trebuie să vă ocupați de plictiseală și trebuie să aveți mâini cu adevărat ferme. Dacă sunteți dependenți de cafeină sau ciocolată, trebuie să puneți o frână în ea, deoarece aceste lucruri vă fac doar mâinile să tremure mai mult. Puteți practica menținerea fermă a mâinilor pentru perioade lungi de timp, astfel încât să vă simțiți mai confortabil când trebuie să o faceți în fața camerelor.
 • Răbdarea și capacitatea de a plasa bine mâinile pot fi cele mai importante elemente ale modelării mâinilor. Odată ce aparatul foto și luminile sunt gata, trebuie să puteți plasa produsul în aceeași poziție de mai multe ori.
 • Partea 2
  Dă-i să te angajeze

  Imaginea intitulată Deveniți un model de mână Pasul 4
  1
  Creați un portofoliu Dacă aveți banii pentru a crea un portofoliu pentru mâini, căutați un fotograf de încredere pentru a începe. Dacă găsiți un fotograf care începe încă, poate că va lucra pentru un preț mai mic sau poate chiar nu vă va percepe, deoarece își va construi și portofoliul. Asigurați-vă că primiți o manichiură profesională înainte de a vă face fotografiile. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare pentru crearea portofoliului:
  • Aflați pozițiile de bază ale mâinilor. Studiați reclamele din reviste și reclame pentru a vedea pozițiile și mișcările mâinilor. Imită aceste poziții și mișcări pentru portofoliul dvs.
  • Includeți cel puțin o fotografie care să vă arate chipul în cazul în care are nevoie de o fotografie care include chipul, astfel vă vor lua în considerare (și vă vor recunoaște și când veți merge la interviu).
  • Include o fotografie directă a spatelui și palmele mâinilor.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model de mână Pasul 5
  2
  Trimiteți portofoliul dvs. agențiilor renumite de modelare. Spune-le că sunteți interesat în special de modelarea mâinilor și de a solicita un interviu. Unele agenții au chiar un departament separat de modelare a mâinilor sau există chiar agenții dedicate în mod specific modelării mâinilor. Spuneți-le că aveți un portofoliu și dacă vă întreabă dacă acesta este un portofoliu profesional, fiți sincer, dar specific că fotografiile simulează anunțuri profesionale. Fii politicos persistent până când vei primi un interviu.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model de mână Pasul 6
  3
  Semnarea cu un agent. Dacă un agent crede că mâinile tale au aspectul de care ai nevoie, felicitări! Tocmai ați terminat o călătorie dificilă în lumea modelării mâinilor. Cu toate acestea, odată ce primiți oferta agentului, trebuie să vă asigurați că este ceea ce aveți nevoie. Mai întâi de toate, agentul trebuie să fie legitim. Un agent legitim nu solicită imediat bani și primește plata numai dacă tu Te plătesc. Agenții obișnuiesc să primească un procent din plata dvs., astfel încât aceștia au o mare motivație să găsească o muncă. Asigurați-vă că vă întâlniți sau vorbiți cu agentul înainte de a lua o decizie.
 • Îmbracă-te bine pentru întâlnirea cu agentul. Deși aveți de gând să modelați mâinile, tot trebuie să oferiți o impresie profesională și asta înseamnă că arată bine. În cele din urmă vă vor cere să faceți apeluri sau vă vor trimite la interviuri și vor dori să le reprezentați bine. Dacă totul merge bine, vă vor trimite să faceți teste cu un fotograf local pentru a vedea dacă aveți ceea ce este necesar.
 • Când ați întâlnit cu agentul și au pozitivă a acestora văzută ca un test de legitimitate (pentru probele de lucru cu alți clienți de exemplu, numele și), studiind cu atenție contractul ei vă dau și semnați-l doar când sunteți gata.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model de mână Pasul 7
  4
  Mergeți la audiții pentru a obține un loc de muncă. Când ați semnat cu agentul, acesta vă va oferi mai multe locuri în care puteți merge să căutați un loc de muncă. Acolo va trebui să prezentați audiția, ca și în lumea modelării tradiționale. Trebuie să mergeți din loc în loc, arătând mâinile pentru a vedea dacă aveți ceea ce căutați. Agentul dvs. nu vă va spune, "vino, ți-am făcut o treabă spectaculoasă", el se poate apropia de muncă, dar tot trebuie să lucrați pentru ao obține.
 • Odată ce ați obținut un loc de muncă, îl puteți adăuga în CV-ul dvs. Și cu cât mai multă experiență pe care o dobândești, cu atât mai bine poți să faci în audiții viitoare.
 • Fii persistent. Poate ar trebui să mergi la un număr mare de audiții înainte de a-ți găsi o slujbă. Dar dacă agentul dvs. crede că aveți aspectul necesar, atunci puteți găsi în sfârșit o muncă.


 • Partea 3
  Realizați succesul în cariera dvs.

  Imaginea intitulată Deveniți un model de mână Pasul 8
  1
  Aveți grijă de mâinile voastre. Dacă credeți că mâinile dvs. au ceea ce este necesar, tratați-le ca și cum ar fi un bun. Trebuie să aveți grijă să nu faceți nimic care vă poate deteriora daunele, de la tăierea legumelor la manipularea unui buchet de trandafiri spinoși. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le faceți zilnic pentru a vă îngriji de mâini:
  • Vizitați un manicurist pentru a vă face să arătați bine mâinile. Dacă stați ca un model de mâini, veți primi manichiură gratuită înainte de a lua orice sesiune foto. În acest fel poți să investești banii pe care-i vei cheltui pe manichiură pentru ceea ce îți place. Sună grozav, nu-i așa?
  • Luați o dietă adecvată și beți suficientă apă pentru a vă menține pielea sănătoasă. În plus, unele dezechilibre ale vitaminei pot apărea ca pete albe nedorite pe unghii.
  • Umpleți-vă mâinile zilnic. Unele modele de mâini dorm chiar cu mănuși. Puteți aplica loțiune și apoi puteți folosi mănuși de latex pentru a vă face extrem de moale mâinile.
  • Păstrați-vă unghiile scurte și curate. În mod ideal, întotdeauna tăiați-le în loc să le tăiați.
  • Evitați zgârierea, arsurile sau crearea vreunui semn pe mâini.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model de mână Pasul 9
  2
  Păstrați-vă munca normală (cel puțin la început). Dacă sunteți un model de mâini de elită, bineînțeles veți câștiga destui bani pentru a duce o viață bună, dar majoritatea modelelor de mâini o fac pentru a vă suplimenta venitul sau chiar pentru a încerca o nouă experiență. Pregătiți-vă să aveți un venit mai mare în timp ce creșteți în cariera dvs. de modelare. Nu vă descurajați de cele de mai sus - este pur și simplu o realitate a acestei lucrări și a oricărei alte lucrări de modelare.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model de mână Pasul 10
  3
  Deplasați-vă într-un oraș cu un mare impact al mass-mediei. Nu trebuie să vă mutați în New York pentru a fi un model de mâini. Dar dacă sunteți cu adevărat serioși, atunci trebuie să vă mutați într-un oraș în care mass-media are un impact mare pentru a avea un avantaj. Nu ar trebui să lase totul în urmă și mute mii de kilometri departe de casă într-un oraș mare înainte de a putea crea chiar și portofoliul de fotografii, dar dacă ai făcut deja mai multe locuri de muncă și doresc mai multe oportunități de creștere în cariera ta, apoi ia în considerare opțiunea de a muta la oricare dintre următoarele orașe: New York, Los Angeles, Boston, Atlanta, San Francisco sau Chicago.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model de mână Pasul 11
  4
  Tratează orice obiect pe care trebuie să-l ții ca și cum ar fi făcut din sticlă. Chiar dacă dețineți o carte sau o tablă de tăiere, dacă doriți să reușiți, trebuie să o faceți ca și cum ar fi cel mai delicat obiect din lume. Trebuie să tratezi orice obiect cu grijă și cu cea mai mare atenție. Acest lucru va face obiectul să arate mai special și de dorit în fotografii și reclame. Dacă țineți ceva cu prea multă forță, atunci mâinile nu vor arăta atât de delicate.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model de mână Pasul 12
  5
  Pregătiți-vă să fiți un contortionist. Nu gândiți că pentru toate lucrările de modelare trebuie să vă mențineți o poză sau să țineți un obiect simplu. Poate ar trebui să țineți o carte deschisă de ore întregi sau chiar să stați pe spate, ținând o cameră pe o perioadă lungă de timp. Trebuie să fii flexibil și să fii pregătit să-ți ții mâinile în poziții netradiționale pentru câteva ore. Acest lucru poate fi obositor și trebuie să aveți forța fizică și mentală să o faceți, dar în acest fel veți obține fotografii uimitoare.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model de mână Pasul 13
  6
  Bucurați-vă de avantaje Dacă reușiți ca un model de mâini, atunci avantajele muncii vor fi nesfârșite. Poți să fii dublu de mâini pentru o celebritate, de exemplu - Julia Roberts a folosit o dublă de mâini în timpul benzii ei raportul pelicanului, pentru că nu avea timp să filmeze o scenă în care au apărut doar mâinile sale. Puteți să cunoașteți celebrități, regizori și alți oameni interesanți.
 • Kimbra Hickey, modelul de mâini care apare pe coperta lui amurg, a devenit faimos prin meritul său propriu. Călătorește la convențiile lui Twilight, recreează poza capacului pentru fanii și semnează mii de autografe. Deși este dificil să obțineți un fel de faimă, dacă aveți noroc și reușiți să ajungeți la acea poziție, bucurați-vă la maxim!
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că țineți mâinile curățite, depuse și curățate.
  • Fotografii întotdeauna caută idei noi pentru a fotografia, deci dacă aveți o idee pentru o fotografie, asigurați-vă că o împărțiți în sesiunea foto.
  • Nu umezi prea mult, face ca mâinile să pară grase și pot descuraja potențialii angajatori.
  • Dacă la final profilul dvs. nu se potrivește a fi un model de mâini, luați în considerare celelalte domenii de modelare. Învățarea a fi un model înseamnă a ști știind în ce zonă lucrezi cel mai bine.
  • Pentru a obține fotografii de înaltă calitate, încercați să contactați cea mai apropiată universitate pentru a vă oferi voluntari pentru studenții de fotografie în schimbul primirii de copii ale fotografiilor pe care le iau sau contactați un fotograf comercial care, de obicei, este pregătit să facă fotografii testate.

  avertismente

  • Nu vă descurajați dacă vă spun asta "nu se potrivesc standardelor".
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atragă mâini realeCum să atragă mâini reale
  Cum să aveți grijă de mâiniCum să aveți grijă de mâini
  Cum să aveți grijă de mâini și unghiiCum să aveți grijă de mâini și unghii
  Cum să scapi de mâini ciudateCum să scapi de mâini ciudate
  Cum să scapi de mirosul de lianță (albire) al mâinilor taleCum să scapi de mirosul de lianță (albire) al mâinilor tale
  Cum să eliminați mirosul de benzină de pe mâiniCum să eliminați mirosul de benzină de pe mâini
  Cum să-ți faci mâinile să arate mai tânărăCum să-ți faci mâinile să arate mai tânără
  Cum sa-ti faci unghiile sa creasca mai repede si sa-ti pastrezi mainile moaleCum sa-ti faci unghiile sa creasca mai repede si sa-ti pastrezi mainile moale
  Cum sa faci o manichiura pentru barbatiCum sa faci o manichiura pentru barbati
  Cum să obțineți un masaj pe mâiniCum să obțineți un masaj pe mâini
  » » Cum de a deveni un model de mâini

  © 2011—2020 ertare.com