Cum de a face pe alții să creadă că sunteți britanici

Chiar și britanicii înșiși ar fi de acord cu un motiv excelent pentru a falsifica o identitate britanică: să joace frământări asupra americanilor și francezilor. Gândindu-te la o parte, o încercare sinceră de a învăța despre cultura britanică va câștiga mai mult respect decât jonglarea ceainicilor și șurubelnițelor sonice. Continuați să citiți dacă doriți să răspândiți obiceiurile britanice în partea dvs. din lume sau să păstrați semnul "asáltenme, sunt turist" în călătoria dvs. în Irlanda.

pași

Partea 1
Învățați despre cultura britanică

Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 1
1
Cunoașteți termenii. "Britanicii" locuiesc oriunde în Regatul Unit, o națiune care include Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Dacă utilizați "engleză" și "britanic" interschimbabil, lăsați acest obicei imediat.
 • "Marea Britanie" se referă la cea mai mare insulă din Regatul Unit: numai Anglia, Scoția și Țara Galilor.
 • Republica Irlanda este o națiune independentă pe aceeași insulă ca Irlanda de Nord.
 • Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 2
  2
  Apreciați mâncarea britanică. Oamenii glumesc despre mâncarea britanică, dar mulți cred că această reputație este nedreaptă în epoca modernă. Există multe opțiuni de mâncare bune, în special în orașele mari. Acestea sunt câteva feluri de mâncare preferate, care sunt în special britanice:
 • Indian curry, mai presus de toate puiul tikka masala
 • Coranul empanadas tipic și plăcinte de carne
 • Ceai englezesc (atât băutura cât și mâncarea)
 • Specialitățile regionale abundă de la Pâine irlandeză de coacere până la Devonshire smântână.
 • Dacă nu sunteți în Marea Britanie, vizitați piețele internaționale de produse alimentare pentru a căuta produse importate. Brânza britanică, biscuiții și ciocolata se găsesc în întreaga lume.
 • Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 3
  3
  Uitați-vă la mass-media britanică și căutați câteva modele. vedere Sherlock Holmes, Inbetweeners, Downton Abbey, Misfits, IT Crowd, Coronation Street și alte filme și serii. Aceasta este una dintre cele mai interesante modalități de a obține o viziune rapidă asupra culturii britanice, inclusiv a simțului umorului.
 • Televiziunea britanică (în special BBC) este disponibilă în multe țări, deși, în general, doar ca o selecție mai mică și mai veche. Monty Python sunt fantastice, dar încercați să găsiți și seria acestui deceniu.
 • Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 4
  4
  Aflați elementele de bază ale politicii britanice. Regatul Unit este guvernat de un sistem parlamentar, cu cele mai multe locuri ocupate de Partidul Conservator și Laburist, cu o creștere recentă a Partidului Național Scottish. Dacă nu ați auzit niciodată de aceștia înainte, încercați să urmăriți perioada de întrebări adresată premierului, știrilor politice britanice sau comediilor britanici politici.
 • Dacă nu ați auzit niciodată despre aceste jocuri, aflați doar elementele de bază ale pozițiilor lor. Pretinzând o opinie este dificilă și puțin ofensatoare.
 • Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 5
  5
  Urmăriți sporturile britanice. Fotbalul este o obsesie națională, pe care probabil o cunoșteați dacă nu sunteți din una dintre puținele țări în care nu este. Învață să o joci și urmați o echipă de la distanță dacă doriți sport. Rugby și cricket sunt, de asemenea, populare.
 • Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 6
  6
  Reduceți focalizarea Acum aveți un gust puțin al culturii britanice. Dar cu ce simți o legătură specială? Slangul și dietele se pot schimba pe distanțe extraordinar de scurte și prin clase sociale. Încercați să investiga Edinburgh, Liverpool, Cardiff sau Belfast.
 • Partea 2
  Integrați în Marea Britanie

  Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 7
  1
  Planifică-ți dulapul. Oamenii din Marea Britanie tind să se imbrace mai ușor decât europenii continentali, dar mai formal decât îmbrăcămintea obișnuită în SUA. Jeans, tricouri și pulovere sunt comune, dar ele sunt, în general, în stare bună și arată bine. Combinațiile puternice de culori și modele sunt comune în unele zone, dar negrul este o opțiune sigură până când nu reușiți să modelați moda locală.
  • Dacă vă îndoiți, mergeți la cumpărături în Marea Britanie. Căutați magazine care sunt pline de magazine în cea mai mare parte, inclusiv unele care sunt similare cu cele demografice.
  • Îmbrăcămintea obișnuită tinde să fie modestă și făcută la comandă, dar este mai bine să se consulte cu gazda evenimentului.
  • Adulții și adolescenții mai tineri tind să urmeze tendințele modei care se schimbă mai repede, astfel încât este posibil ca tinerii localnici să le spargă "norme".
 • Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 8
  2
  Evitați stereotipurile turiștilor. Există unele haine sau accesorii care sunt folosite în cea mai mare parte de către turiști. Stai departe de următoarele, dacă vrei să ai vreo speranță de a te vedea ca un britanic:
 • Saci de talie
 • Camere și hărți
 • Haine de drumeție în oraș (inclusiv cizme de drumeție)
 • Tricouri care sunt vândute turiștilor, adesea cu pavilionul Regatului Unit sau cu sloganul lui "Păstrați calma, continuați" ("Fii calm, continuă")
 • Scurturile și adidații nu sunt nemaiauziți, dar vor atrage mai multă atenție decât în ​​alte părți ale lumii.
 • Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 9
  3
  Gândiți-vă la straturi. Adesea este rece în Anglia, așa că femeile au învățat să poarte eșarfe, cizme și, bineînțeles, ciorapi. Chiar și cizmele de ploaie au locul lor! O rochie de petreceri sau o bucată cu ochiuri, un blazer și adidași nu ar fi nemaiauzită. Barbatii au asteptari mai putin la moda, dar ar trebui sa le aduca cu siguranta haine calde, rezistente la ploaie.
 • Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 10
  4
  Aflați binevoitoarele salutări. Când salutați pe cineva, oferiți o strângere de mână scurtă și fermă fără nici un contact suplimentar. Nu vă surprindeți dacă cineva vă oferă o îmbrățișare sau o sărutare pe obraz, dar nu o porniți singur decât dacă persoana a făcut-o înainte. Oricare dintre următoarele felicitări este o modalitate bună de a începe conversația:
 • "Bună dimineața". "bună după-amiază". "bună seară" ("Bună dimineața". "bună după-amiază". "noapte bună")
 • "Bună, ce mai faci?" ("Bună, ce mai faci?")
 • (Informal) "dimineață". "după amiază". "seară" ("Bună dimineața". "bună după-amiază". "noapte bună")
 • (Foarte informal) "În regulă?" / "Bine, prietene?" ("Ce se întâmplă?". "Ce mai faci, prietene?")
 • Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 11
  5
  Urmați alte reguli ale etichetei. Turiștii tind să comită gafe în orice țară. Acestea sunt câteva reguli fundamentale pe care trebuie să le urmați în eticheta britanică:
 • Când sunteți invitați undeva, ajungeți exact la timp. Dacă veți ajunge mai târziu de câteva minute, sunați și cereți-mi scuze.
 • Dacă nu sunteți într-un bar, stați într-o singură linie și așteptați cu răbdare rândul tău. (Într-un bar, mergeți la bar și așteptați cu răbdare acolo).
 • Acordați atenție semnelor de disconfort dintr-o conversație. În funcție de locul în care vă aflați, este posibil să trebuiască să învățați să dați altora mai mult spațiu, să reduceți contactul prelungit cu ochii și să minimalizați contactul fizic. Cei mai mulți britanici nu își vor exprima disconfortul cu voce tare.
 • Vă așteptați doar să vă sfătuim în anumite situații, cum ar fi în taxiuri și saloane de înfrumusețare. Sfaturile din restaurante sunt opționale și, în general, în jur de 10%. La bar, el oferă în schimb să cumpere o băutură de la barman.


 • Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 12
  6
  Înțelegeți umorul britanic. Umorul este unul dintre cele mai dificile elemente culturale de tradus, chiar dacă veniți dintr-o țară vorbitor de limbă engleză. Mulți britanici au un umor plin de vrăjitorie și mângâiere, cu o atingere de auto-pedeapsă. Pregătiți-vă pentru sarcasm, insulte, jurăminte și gloanțe pe care nu le înțelegeți, toate spun cu o față serioasă și cu speranța că vă răsuciți ochii și continuați. Realizarea propriei contribuții este foarte dificilă pentru un străin, dar este una dintre cele mai bune modalități de a dovedi că aparțineți culturii britanice, cel puțin puțin.
 • Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 13
  7
  Așteaptă câteva surprize. Nici o cultură nu poate fi redusă la câteva pagini și nu trebuie să presupuiți că toată lumea din Marea Britanie se comportă așa cum este descris mai sus. La urma urmei, Marea Britanie conține patru țări, zeci de regiuni cu identități locale puternice și o istorie imigrațională continuă, toate cu un loc mândru în societatea britanică.
 • Partea 3
  Sună ca britanicii

  Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 14
  1
  Fii realist Accentul dvs. este probabil cel mai mare obstacol în calea dvs. de a vă deghiza ca un Brit. Cu toate acestea, schimbarea poate fi foarte dificilă. O glumă cu un american este un lucru, dar menținând o fațadă pe termen lung este aproape imposibil, și aveți mai bine o mulțime de practică înainte de a încerca-l în Marea Britanie.
 • Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 15
  2
  Alegeți un accent. Există multe accente britanice și foarte puține dintre ele sună ca cele ale unei comedii romantice romantice. Dacă intenționați să jucați într-o piesă, aflați unde se află personajul dvs. și la ce clasă socială aparține. Dacă veți învăța accentul doar pentru distracție, căutați unul care este similar cu accentul dvs. nativ.
 • Pentru aproape toți vorbitorii de engleză din SUA este mai ușor pentru ei să învețe accentele englezilor din sud. Engleză nordică (cum ar fi Tyneside sau "Geordie" și engleza de la Liverpool), scoțianul, irlandezul și galeza au sunete mai puțin cunoscute.
 • Dacă engleza nu este limba dvs. maternă, încercați să aflați dacă Marea Britanie are o populație de imigranți de la persoane din țara dvs. Londra are în special mai multe dialecte care iau elemente de alte accente, de la jamaican la polonez.
 • Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 16
  3
  Acesta captează sintaxa și gramatica. Toate țările vorbitoare de limbă engleză au diferențe în structura propozițiilor și a gramaticii, deși în general există doar mici diferențe. Acestea sunt câteva exemple care ar putea părea ciudate în funcție de locul în care veniți:
 • Ca răspuns la o întrebare cu un verb auxiliar și un verb principal în limba engleză, britanicii răspund "Poți să faci spalatul pentru mine?" ("Poți să speli vasele pentru mine?") cu "ar putea face" ("ar putea") sau "va face" ("O voi face").
 • "Ai ...?" în loc de "Ai ...?", care fac doar diferența în limba engleză, deoarece în spaniolă ambele înseamnă "Ai ...?".
 • Britanicii folosesc preteria perfectă ("Am mâncat") frecvent în care alții ar putea folosi trecutul simplu ("Am mâncat").
 • Britanicii omit uneori articolul definitiv: "la / în spital" ("în spital") în loc de "la spital" ("în spital").
 • Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 17
  4
  Studiați forma gurii. Cu toții vorbim cu anumite forme ale gurii și mișcări ale limbii în mod inconștient. Exaggerarea lor necesită multă practică concentrată în fața unei oglinzi. Cele mai cunoscute, de exemplu, (politicieni și șoferi vorbind BBC știri) accent britanic depinde de buze și picătură maxilarului deschis mai mult pe verticală, pe orizontală. Căutați videoclipuri online pentru accentul pe care îl alegeți sau pentru un partener de conversație din regiunea respectivă.
 • Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 18
  5
  Învățați vocabular. Cu toate acestea, dacă vorbiți deja engleza, limba este aceeași, s-ar putea să vă fie foarte diferită dacă ați învățat dialectul american, australian, sud-african sau orice alt dialect englez. Dicționarele online de jargon și alte diferențe vă vor oferi un avantaj, precum și vorbind cu britanici nativi în forumuri online pentru a învăța limbi străine. Iată câteva exemple de diferențe între limba engleză și cea britanică:
 • Mănânci "dulciuri" și "biscuiți", nr "bomboane" și "fursecuri" ("cofetărie" și "fursecuri"). Cartofi prăjiți sunt "chipsuri", cartofii prajiti in fulgi sunt "cipsuri" și britanicii iubesc aceste patru lucruri.
 • Pantalonii sunt "pantaloni".
 • Baia este "Loo" sau "toaletă".
 • Fii atent cu cuvinte precum "Fanny" care au sensuri diferite și jignitoare.
 • "asiatic" ("asiatic") este în general corelată cu Asia de sud-vest: indieni, pakistanezi etc. Oamenii din China, Japonia și restul Asiei de Sud-Est sunt deseori numiți "oriental" și "Far Eastern".
 • Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 19
  6
  Faceți-l să sune natural. Ele pot fi dominat vocabularul și accentul, dar nu va fi pe deplin convingătoare pentru un britanic nativ, dacă nu stăpâni și argou cuvinte injurioase. Limbajul este mult mai mult decât modul în care să colaționați o propoziție! Rețineți că folosirea incorectă a jargonului este mai rău decât să nu-l utilizați deloc.
 • Interjecțiile sunt decisive în capacitatea dvs. de a atinge un accent englezesc. Fără capacitatea de a reflecta și de a reacționa într-un mod natural, sunteți prăjit. De exemplu: "Buna ziua!". "ah". "oh". "hmm". "bine". "huh", etc.
 • di "Îmi pare rău" în loc de "Vreau" și "Sunt spulberat" în loc de "Sunt obosit". Acestea sunt doar câteva exemple ale unei liste practic infinite.
 • Utilizați expresia "În regulă?" sau "Sunteți în regulă?", care este adesea folosit în loc de "Bună, ce mai faci?" ("Bună, ce mai faci?"). Aceasta nu este o întrebare. V-ați răspunde la fel "În regulă?" sau "Sunt bine, mulțumesc" ("Sunt bine, mulțumesc") indiferent de modul în care vă simțiți.
 • Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 20
  7
  Scrieți cuvintele în stil britanic. Există câteva elemente de ortografie britanică care nu sunt folosite în engleză în SUA. și uneori nici măcar în restul Comunității. De exemplu, "culoare" ("culoare") "critica" ("critica") "aluminiu" ("aluminiu") și "învățat" ("Am învățat") sunt toate modalitățile de a scrie corect în limba engleză britanică.
 • Există, de asemenea, câteva diferențe de punctuație. "dl" ("Dl.") nu se termină la un moment dat și citările scurte tind să se încheie cu scorul final în afara citatelor (ca în limba spaniolă).
 • Imaginea intitulată Make the People Believe You`re British Step 21
  8
  Jur ca un englez. Nu vom pune terminologia aici, dar nu este dificil să găsești exemple online. Fiți conștienți de faptul că acele câteva cuvinte pe care este probabil să le reveniți pot avea conotații complet diferite în limba engleză (mai casual, mai ofensivă sau pur și simplu nu folosită). În schimb, învățați diferențele dintre un britanic nativ (și nu alegeți Hagrid din saga Harry Potter).
 • sfaturi

  • Oamenii britanici nu au întotdeauna accente proprii și elegante. Mulți britanici, în special englezii, vor omite sunetul T în cuvinte. "britanic", sau "britanic" în engleză, uneori ar fi pronunțat ca "bri-ish".
  • Află ce fel de lucruri îți plac britanicii tăi.

  avertismente

  • Nu amestecați accentele. Nimeni nu vă va crede dacă sunați ca și cum ați fi din Cornwall o secundă și din Irlanda în următorul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se formează numere internaționale din Statele UniteCum se formează numere internaționale din Statele Unite
  Cum să obțineți internetul pe Wii dacă țara dvs. de reședință nu are suport pentru Wiiconnect 24Cum să obțineți internetul pe Wii dacă țara dvs. de reședință nu are suport pentru Wiiconnect 24
  Cum să frigească budinca neagrăCum să frigească budinca neagră
  Cum să trimiteți un animal de companie în Regatul UnitCum să trimiteți un animal de companie în Regatul Unit
  Cum să aveți un avort în Regatul UnitCum să aveți un avort în Regatul Unit
  Cum să mergeți în vacanță în IrlandaCum să mergeți în vacanță în Irlanda
  Cum să marcați pe plan internaționalCum să marcați pe plan internațional
  Cum se obține cetățenia britanicăCum se obține cetățenia britanică
  Cum de a converti sterlină la dolari americaniCum de a converti sterlină la dolari americani
  Cum să trimiteți o scrisoare AnglieiCum să trimiteți o scrisoare Angliei
  » » Cum de a face pe alții să creadă că sunteți britanici

  © 2011—2020 ertare.com