Cum de a învăța pronunția standard a limbii engleze

Standard English (Primit Pronunție sau RP) este accentul stereotipă engleza britanică, de asemenea, cunoscut sub numele de „Reginei engleză“, „Oxford English“ sau „BBC engleză“, chiar dacă, în realitate, Regina are un accent unic și instituții britanice, cum ar fi Oxford sau BBC acceptă acum o mare cantitate de dialecte regionale. Engleza standard este considerat cel mai elegant dialect, fiind cel al claselor superioare britanice. Ceea ce este mai important, RP nu este limitat să fie o anumită regiune, și, prin urmare, nici o problemă atunci când se studiază gramatica, care este în întregime convențional, sau studiază vocabularul, deoarece nu este asociat cu o regiune în special. Dacă învățați această pronunție, orice vorbitor de limba engleză vă poate înțelege cu ușurință.

pași

Metoda 1
Înțelegeți caracteristicile limbii engleze standard

Imaginea intitulată
1
Aflați cele 44 de sunete ale limbii engleze. Deși alfabetul englez are 26 de litere, în oralitate sunt recunoscute 44 de sunete diferite. Aflați caracterele folosite pentru a reprezenta aceste sunete, astfel încât să înțelegeți transcrierile fonetice. Studiați din dicționarele care scriu transcrierea fonetică a fiecărui cuvânt.
 • Deoarece transcripțiile fonetice ale cuvintelor se bazează pe engleza standard, prin învățarea acestei variații veți avea un avantaj față de cei care învață alte dialecte englezești. Caracterele (numite phoneme) vor "clarifica" felul în care pronunți cuvântul pe care încerci să-l înveți.
 • Imaginea intitulată Învățați cuvântul de pronunțat pronunțat Pasul 2
  2
  Învață să recunoști modul în care limba ta maternă diferă de limba engleză standard. Identificați modul în care sunetele, accentuarea și intonația pronunțării standard diferă în ceea ce privește pronunțarea limbii dvs. materne. Odată ce recunoașteți aceste diferențe, veți ști care elemente RP vor necesita studii suplimentare pentru dvs. Învățarea cuvintelor noi nu va fi decât o chestiune de adăugare a vocabularului, dar în alte cazuri va trebui să vă reînnoiți cum să pronunțiți un anumit cuvânt, literă sau silabă.
 • Imaginea intitulată
  3
  Identificați cele mai importante caracteristici ale pronunției standard. Puțin se poate spune despre RP, dar caracteristicile sale cele mai distinctive sunt articularea puternică a consoanelor și prelungirea vocalelor. Faptul că accentul standard este denumit "cut-glass" vine de la modul marcat de pronunțare a consoanelor. Recunoașterea acestor trăsături de bază vă va ajuta să distingeți rapid engleza standard de accentele regionale sau de la Estuarul din ce în ce mai modern, odată asociat cu clasa muncitoare din sud-estul Marii Britanii.
 • Metoda 2
  Practica singur

  Imaginea intitulată Învățați cuvântul primite de pronunție Pasul 4
  1
  Ascultați engleza standard. Cu cât ascultați mai mult oamenii care vorbesc acest accent, cu atât va fi mai natural să o reproduceți. BBC World Service are resurse foarte utile pentru studenții englezi RP. Chiar dacă standardul englezesc de astăzi nu mai este la fel de "standard" cum a fost, ascultarea discursurilor reginei în buletinele de știri BBC vă poate oferi câteva exemple utile. Puteți găsi mai multe exemple de limbă engleză standard în:
  • Drame britanice precum "Downton Abbey" (printre personajele care trăiesc mai sus).
  • Discursuri ale membrilor familiei regale britanice. Ducesa de la Cambridge este deosebit de renumită pentru accentul ei oficial.
  • Programe istorice (rețineți că uneori pot folosi termeni arhaici).
 • Imagine intitulată Learn Step Pronunciation
  2
  Extindeți vocalele. Cuvintele englezești precum "bath" (pronunțate baz, cu limba dintre dinți pentru a pronunța "lea"), „Grass“ (GRAS) și „dans“ (dans) sunt pronunțate cu o scurtă „a“ în multe accente limba engleză, cum ar fi SUA, dar pronunția standard „o“ este lung. „Baie“, apoi rimeze cu „tată“ (fader), și „dans“ rima cu „palma“ (trebuie să pronunț „o“ și „aah“).
 • Imagine intitulată Learn Step Pronunciation
  3
  Împachetați-vă buzele, deschideți gâtul și aruncați-vă fălcile. Veți putea pronunța atît vocalele lungi, cît și alte sunete obișnuite de engleza standard, dacă vă mișcați mai degrabă fălcile în jos decât în ​​lateral. În general, cu cât mișcați mai puțin buzele, cu atât mai bine.
 • Imagine intitulată Learn Step Pronunciation
  4


  Articolul clar. Articularea este la fel de importantă ca și pronunțarea când vine vorba de învățarea unui accent. Vorbitorii standard vorbitori de limba engleză pronunță consoanele foarte puternic. În cele mai multe accente, vorbitorii omit unul sau mai multe consoane cu multe cuvinte, astfel încât "februarie" ("febriori "), de exemplu, pronunță" Feb-u-ar-y ", dar în RP" februarie "se pronunță" Feb-ru-ar-y ". Când sunteți îndoieli, pronunțați în mod evident fiecare consoană.
 • Faceți spațiu în jurul "r". Majoritatea vorbitorilor englezi fuzionează cuvintele care se termină în "r" cu cuvintele care o urmează, de exemplu: "Mama și fiica" ("fabricat și doter). Cu toate acestea, în limba engleză standard "r" trebuie articulat astfel încât primul sunet al cuvântului următor să fie pronunțat în mod independent. "
 • Pronunță cuvintele care se termină în "și" ca "eh" în loc de "ee". Cu toate că, în multe accente „în cele din urmă“ este pronunțat ca „Fainal-ii“ în pronunția standard se spune „Fainal-EH“, pentru ceea ce este necesar pentru a închide gura la sfârșitul cuvântului.
 • Imagine intitulată Learn Step Pronunciation
  5
  Acordați o atenție deosebită intonării. Încearcă să perceapă variația înălțimii tonale, adică ea identifică în ce momente se înalță și în ce momente vocea vorbitorilor coboară atunci când pronunță un discurs. Una dintre caracteristicile cele mai comune ale vorbitorilor non-nativi este că aceștia nu reușesc să spună corect cuvintele. De aceea, învățarea de a face acest lucru va îmbunătăți în mod semnificativ calitatea accentului dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Învățați pronunțarea cuvântului de pronunție Pasul 9
  6
  Studiați accentuarea cuvintelor. Verificați transcrierile fonetice care apar în dicționare și notați semnele de accent ale diferitelor cuvinte, astfel încât să puteți accentua silabilele corecte atunci când vorbiți. Pe lângă faptul că scandați corect, încorporarea acestora va întări autenticitatea accentului dvs.
 • Imaginea intitulată
  7
  Înregistrați-vă vorbind engleza standard. Ascultându-vă, puteți identifica care părți ale accentului dvs. au nevoie de mai multă practică (și care părți ale accentului s-au îmbunătățit!)
 • Imagine intitulată Learn Step Pronunciation (Pronunție)
  8
  Practicați în mod regulat. Dacă scopul dvs. este de a vă face accentul să sune natural, este important să petreceți multe ore de perfecționare. Utilizați minutele libere ale zilei pentru a practica.
 • Luați în considerare descărcarea unei aplicații pe telefonul dvs. mobil, care are jocuri, teste și exerciții pentru a practica excursia la locul de muncă sau în timp ce așteptați la rând.
 • Metoda 3
  Practică cu alți oameni

  Imaginea intitulată Aflați primite cuvântul de pronunție Pasul 12
  1
  Găsiți parteneri pentru a practica. Încercați să găsiți prieteni care sunt, de asemenea, interesați să învețe RP și să practice cu ei. Pe lângă vorbire, pot critica accentul celuilalt. Având o pereche suplimentară de urechi vă va ajuta să recunoașteți nu numai elementele accentului pe care trebuie să le îmbunătățiți, ci și să vă încurajeze pe măsură ce RP vă îmbunătățește.
 • Imaginea intitulată
  2
  Alăturați-vă unui grup de conversație. Unele instituții de învățământ din apropierea dvs. pot oferi grupuri de conversație pentru cursanții englezi. Este una dintre cele mai bune moduri de a exersa abilitățile pentru că atunci când interacționează în mod regulat se va realiza deprindă-te pentru a auzi limba engleză standard, vorbită de voci diferite, plus puteți rămâne de alertă și se aplică accentul în situații de viața reală.
 • Imaginea intitulată Learn Step Pronunciation (Pronunție)
  3
  Înscrieți-vă pentru un program de conversație online. Există multe site-uri de internet pentru a învăța limba engleză care oferă posibilitatea de a interacționa cu difuzoarele RP. Unele sunt gratuite, altele necesită un abonament. Central Rumano caută locuri, cum ar fi, de exemplu, în cazul în care puteți încărca videoclipuri vorbitor de limbă engleză și apoi a primi un răspuns cu privire la pronunția dvs., sau RhinoSpike, în cazul în care puteți încărca texte diferite pentru a fi înregistrate de către vorbitori nativi.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să predați limba engleză ca o limbă străină și să călătoriți în lumeCum să predați limba engleză ca o limbă străină și să călătoriți în lume
  Cum să înveți limba englezăCum să înveți limba engleză
  Cum să învățați engleza vecheCum să învățați engleza veche
  Cum să înveți limba engleză vizionând filmeCum să înveți limba engleză vizionând filme
  Cum să înveți engleza de bazăCum să înveți engleza de bază
  Cum de a învăța limba engleză rapidCum de a învăța limba engleză rapid
  Cum să numărați până la 10 în englezăCum să numărați până la 10 în engleză
  Cum să numărăți între 10 și 20 în englezăCum să numărăți între 10 și 20 în engleză
  Cum să dezvolți fluența în limba englezăCum să dezvolți fluența în limba engleză
  Cum să stăpânești cuvintele în limba englezăCum să stăpânești cuvintele în limba engleză
  » » Cum de a învăța pronunția standard a limbii engleze

  © 2011—2020 ertare.com