Cum se vorbește cu un accent britanic de pronunție pronunțată (accent britanic standard)

Vorbind în termeni generali, nu te poți gândi la un singur "Accent britanic", deoarece există o mare varietate de accente pentru a vorbi engleza în Marea Britanie și toate acestea pot fi considerate accente britanice. Cele mai populare sau cel mai bine cunoscut, cu toate acestea, este accentul a fost numit Pronunția primite Engleză (RP pentru acronimul original), de asemenea, numit Oxford English, a reginei engleză sau BBC engleză, care reprezintă modalități de se referă la accentul standard pentru a vorbi engleza britanică în Anglia. Deși nu există nimic deosebit în a învăța să vorbești folosind accentul britanic RP, este adesea considerat un semn distinctiv al societății înalte.

pași

Imaginea intitulată Speak the English accent RP Pasul 1
1
Familiarizați-vă cu alfabetul internațional fonetic (AFI). Pentru a afla cum se pronunță fiecare cuvânt cu accent RP, trebuie să se consulte un dicționar care vă spune, și va face acest lucru prin convenția de semne fonetice convenite de AFI.
 • 2
  Amintiți-vă că accentul pe RP are următoarele caracteristici:
 • Pronunția pronunției englezești a adoptat separarea separatoarelor de fructe , ceea ce înseamnă că fructe și fructe Struturile sunt pronunțate diferit. "Fructul" este pronunțat / froot /, în timp ce trebuie spus "strut" / strʌt /, astfel încât este un sunet puțin marcat a, similar cu cel din u în noroi (pentru a putea distinge aceste subtilități fonetice, exprimate prin semne speciale, că este util să înveți folosirea Alfabetului Fonetic Internațional).
  Imaginea intitulată Speak the English accent Step 2Bullet1
 • Accentul englezesc a fost pronunția completă a lui A, ceea ce înseamnă că sunetul un in baie și în șansa nu este pronunțată amestecată ușor cu e ca / ae /, dar acesta este un sunet profund a. Cu alte cuvinte, pronunți să vă deschideți gura pe verticală, cu fălcile extinse, în loc să vă lărgiți buzele așa cum se întâmplă cu pronunția sunetului / ae /.
  Imagine cu titlul Vorbește RP Engleză Accent Step 2Bullet2
 • RP englezesc are a accent non-rotic, ceea ce înseamnă că sunetul r nu este pronunțat decât dacă este urmat de un verb sau chiar de la începutul cuvântului. De exemplu, cuvintele tată și mai departe va avea o pronunție foarte asemănătoare, deoarece sunetul r in mai departe este omisă.
  Imaginea intitulată Speak the RP English Accent Step 2Bullet3
 • Accentul pe RP nu utilizează funcția silențioasă "h", astfel încât sunetul de h in cap sau înăuntru Calul este pronunțat clar.

  Imaginea intitulată Speak the RP English Accent Step 2Bullet4
 • Engleză RP nu a adoptat fuziunea vocalelor slabe , astfel încât cuvintele Lenin și Lennon se pronunță diferit.
  Imaginea intitulată Speak the RP English Accent Step 2Bullet5
 • În accentul RP, Mary și căsătoriile sunt pronunțate diferit. Sunetul un in Maria este pronunțată ca uh, în timp ce un in Marry se pronunță subliniind silaboul care conține a, sau cu un sunet complet de A. Cu alte cuvinte, Mary pronunță / meri /, și în schimb, căsătoria este pronunțată / mari /.
  Imaginea intitulată Speak the RP English Accent Step 2Bullet6
 • În accentul RP, pătuț și prins sunt pronunțate în mod diferit. Cotul ar trebui să sune așa / koht /, în timp ce captura este pronunțată / kawht /. Trebuie să-ți dai un buzunar puțin prins.
 • Engleză RP nu a adoptat omiterea sunetului palatal aproximativ, ceea ce înseamnă că sunetul u în cuvinte ca ton, noi și noi entuziasmul este pronunțat ca în loc să utilizați sunetul oo care este comună în accentele americane.
 • Imaginea intitulată Speak the English Accent Pasul 3
  3
  Concentrați-vă pe mișcarea buzelor. Pentru a vorbi cu accentul pronunției primite, concentrați-vă pe partea din față a gurii, mai ales pe buze, atunci când pronunți sunetele. Când încerci să imite pe cineva care vorbește cu un accent britanic RP, vei observa că exersezi o presiune specială pe buzele tale asupra vocalizării cuvintelor.
 • sfaturi

  • Încercați să vizionați reporterii BBC pentru a vedea cum folosesc accentul. Toate programele difuzate de BBC folosesc accentul britanic standard, motiv pentru care accentul de pronunție a primit este de asemenea cunoscut sub numele de accent BBC.
  • Nu este nici o coincidență faptul că este cunoscut ca accentul reginei care caracterizează acest standard britanic englez. Vedeți cum vorbește regina Elisabeta a II-a pentru a obține o idee despre pronunțarea corectă a acestui accent. O idee bună este să vă ascultați discursul la ceremonia de deschidere a Parlamentului, unde vorbiți întotdeauna o perioadă îndelungată și aveți posibilitatea de a observa cu atenție folosirea accentului. Puteți vedea discursul său din 2010 în https://youtube.com/embed/DMHseSSRxgQ

  avertismente

  • Nu exagerați accentul sau veți suna ridicol. Doar vorbiți-l în modul cel mai natural pe care îl puteți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înveți engleza de bazăCum să înveți engleza de bază
  Cum de a învăța pronunția standard a limbii englezeCum de a învăța pronunția standard a limbii engleze
  Cum să numărați până la 10 în englezăCum să numărați până la 10 în engleză
  Cum să numărăți între 10 și 20 în englezăCum să numărăți între 10 și 20 în engleză
  Cum să spun `fată drăguță` în englezăCum să spun `fată drăguță` în engleză
  Cum să spun "Te iubesc" în irlandezăCum să spun "Te iubesc" în irlandeză
  Cum să scapi de un accent sudicCum să scapi de un accent sudic
  Cum să înțelegi un canadian canadianCum să înțelegi un canadian canadian
  Cum să studiezi limba englezăCum să studiezi limba engleză
  Cum să falsifici un accent francez convingătorCum să falsifici un accent francez convingător
  » » Cum se vorbește cu un accent britanic de pronunție pronunțată (accent britanic standard)

  © 2011—2020 ertare.com