Cum să înveți limba engleză

Învățarea limbii engleze ca a doua limbă este excelentă, fie pentru afaceri, pentru călătorii sau pentru motive personale. Învățarea oricărei limbi noi, inclusiv a limbii engleze, necesită studii grele, angajament și dorință de a face greșeli. Mergeți la pasul 1 de mai jos pentru a afla sfaturi utile pentru îmbunătățirea nivelului de limba engleză.

pași

Partea 1
Îmbunătățiți-vă limba engleză vorbită

Imagine intitulată Learn English Step 07
1
Vorbește puțin engleză în fiecare zi. Cel mai bun mod de a învăța orice limbă este să-l vorbești. Nu contează dacă cunoașteți doar cinci cuvinte în limba engleză sau dacă aveți deja o fluență puternică, vorbind engleza cu o altă persoană va fi cea mai rapidă și mai eficientă metodă de îmbunătățire.
 • Nu așteptați până când „se simt mai confortabil“ vorbind în limba engleză, pentru că nu poate ajunge la acel nivel pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât Push-te din zona ta de confort și încep să vorbească limba engleză de azi. Veți fi surprinși cât de repede se va îmbunătăți nivelul dvs.
 • Găsiți un vorbitor nativ englez care este dispus să vorbească cu dvs. Ați putea oferi un schimb lingvistic, unde veți petrece 30 de minute vorbind limba engleză cu dvs. și veți petrece 30 de minute vorbind în limba maternă.
 • Dacă locuiți într-o țară vorbită în limba engleză, puteți practica discuții simple cu persoane pe care le cunoașteți, fie că spui "salut "unui comerciant sau adresați-i o adresă unui străin.
 • Imagine intitulată Learn English Step 02
  2
  Dedicați-vă pentru a vă îmbunătăți pronunția. Chiar dacă aveți o înțelegere acceptabilă a limbii, un nivel bun de gramatică și vocabular extins, vorbitori nativi de limba engleză ar putea costa mult, dacă nu înțelegi te dedici pentru a îmbunătăți pronunția ta.
 • Exact, o pronunție corectă va fi esențială dacă într-adevăr doriți să vă îmbunătățiți nivelul. Ascultați cu atenție modul în care vorbitorii nativi pronunță anumite cuvinte, sunete și dați-i pe cei mai buni din voi să le reproducă.
 • Acordați o atenție deosebită oricărui sunet care nu vă este cunoscut sau nu există în limba maternă. De exemplu, unii au dificultăți în pronunțarea sunetului "r", deoarece nu există în limba lor, în timp ce alții au dificultăți cu anumite grupuri de consoane, cum ar fi sunetul "a".
 • Rețineți că pronunția anumitor cuvinte în limba engleză variază enorm, în funcție de aria geografică în care vorbiți. De exemplu, engleza americană este foarte diferită de cea britanică. Dacă aveți de gând să călătoriți sau să trăiți într-o țară vorbită în limba engleză, ar trebui să luați în considerare acest punct atunci când învățați să pronunți anumite cuvinte.
 • Imagine intitulată Learn English Step 06
  3
  Îmbogățiți vocabularul și folosiți expresii idiomatice. Cu cât vocabularul este mai extins și cu cât învățați mai multe fraze în engleză, cu atât mai ușor va fi vorba de engleză.
 • Reamintește că petrecerea timpului cu vorbitori nativi de limba engleză vă va ajuta să învățați în mod natural vocabularul și frazele obișnuite. Deși lectura, vizionarea televiziunii în limba engleză și ascultarea știrilor vor fi de asemenea de mare folos.
 • Când ați învățat deja un cuvânt sau o expresie nouă, ar trebui să faceți efortul de ao folosi într-o propoziție. Acesta va fi cel mai bun mod de a înregistra în memorie.
 • O altă modalitate simplă de asimilare a cuvintelor noi este de a face etichete de articole de uz casnic pentru utilizare zilnică și de a le lipi în întreaga casă sau apartament. De fiecare dată când folosiți fierbătorul sau vă vedeți în oglindă, veți vedea cuvântul englezesc pentru elementul respectiv.
 • De asemenea, ar trebui să scrieți frazele idiomatice pe care vorbitorii de engleză le folosesc tot timpul într-un notebook special. De exemplu: "ploua pisici si caini "(ploua pisici), fiind in"nor nor "(fie foarte fericit) sau spune ceva este"o bucată de tort "(ceva foarte ușor). Includerea acestor tipuri de fraze în conversație va face ca nivelul dvs. să urce mai mulți pași.
 • Imaginea intitulată Aflați limba engleză Pasul 12
  4
  Participați la cursuri sau un grup de conversație în limba engleză. O altă recomandare va fi aceea că discutați mai multe în limba engleză săptămânal, pentru a face acest lucru va trebui să vă înscrieți pentru un grup de conversație sau clasă.
 • Participarea la cursuri va fi excelentă pentru a vă concentra pe aspectele mai formale ale limbii engleze vorbite. Într-o clasă veți învăța forma corectă de gramatică de a vorbi, adică structura corectă a propoziției, conjugarea verbelor, dar, în general, va fi o abordare foarte structurată a învățării limbilor.
 • Participați la un grup de conversie va fi un mod mai informal și relaxat pentru a învăța limba engleză, pentru că accentul va fi mai mult pe relațiile de comunicare și de construcție care vorbesc limba engleză „corect“. Practica în acest mediu vă va ajuta să vă simțiți mai confortabil vorbind cu alți oameni.
 • Ambele medii de învățare au avantajele și dezavantajele lor, așadar este mai bine să faceți ambele, dacă puteți.
 • Imaginea intitulată Învățați limba engleză Pasul 10
  5
  Luați un dicționar. Asigurați-vă un dicționar cu tine tot timpul (fie pe hârtie, fie pe o aplicație de pe telefonul mobil), ar putea fi foarte util.
 • Având un dicționar înseamnă că nu vei fi niciodată blocat pentru un cuvânt. Aceasta vă va mântui multă stânjenire dacă vreți să vorbiți cu un vorbitor nativ și să uitați un cuvânt în mijlocul propoziției, veți avea nevoie doar de o secundă pentru ao căuta în dicționar!
 • În afară de a vă salva momente incomode, găsiți cuvântul de care aveți nevoie în dicționar și folosiți-l imediat într-o propoziție vă va ajuta să înregistrați acest cuvânt nou în memorie.
 • De asemenea, va fi util să aveți un dicționar care să îl citească pe parcursul zilei, când sunteți singur, de exemplu atunci când vă aflați în tren, așteptați să traversați strada sau să beți o ceașcă de cafea. Până în prezent, puteți învăța 20-30 cuvinte suplimentare pe zi!
 • Ca începător, ar trebui să începeți cu un dicționar care oferă definiții în limba dvs. maternă. Cu toate acestea, atunci când nivelul dvs. sa îmbunătățit, ar trebui să utilizați un dicționar englez-englez, în care definițiile cuvintelor vor fi în limba engleză.
 • Partea 2
  Îmbunătățiți-vă nivelul de scriere, cititul de înțelegere și oral

  Imagine intitulată Learn English Step 03
  1
  Ascultați radiourile sau podcasturile în limba engleză. Una dintre cele mai bune modalități de îmbunătățire a înțelegerii ascultării este să descărcați podcast-uri sau aplicații radio în limba engleză pe telefonul mobil sau pe MP3 player.
  • Ar trebui să faceți efortul de a asculta podcast-uri sau emisiuni radio cel puțin 30 de minute zilnic. Fă-o în timp ce te afli în sală, transferi la serviciu sau în timp ce te afli la calculator.
  • Faceți un mare efort pentru a "înțelege" ceea ce auziți, nu lăsați doar limba să vă inunde. Chiar dacă credeți că este prea rapid, încercați să recunoașteți cuvintele-cheie și frazele pentru a obține o idee generală despre subiectul conversației.
  • Dacă puteți, scrieți cuvintele sau frazele pe care nu le înțelegeți și apoi căutați traducerea. Apoi, ascultați din nou programul podcast sau radio pentru a auzi cuvintele sau expresiile noi în context.
 • Imaginea intitulată Learn English Step 05
  2
  Vizionați filme și emisiuni TV în limba engleză. Un alt mod distractiv de a vă îmbunătăți înțelegerea ascultării este de a viziona filme și emisiuni TV în limba engleză.
 • Încercați să alegeți filmele și programele de televiziune pe care le veți bucura, astfel încât exercițiul nu va părea la fel de mult ca o sarcină. Dacă este posibil, alegeți filme și programe cu care vă cunoașteți deja, cum ar fi desene animate sau filme blockbuster. Dacă deja cunoașteți complotul de bază, veți vedea că va fi mult mai ușor să înveți limba.
 • Cu toate acestea, ar trebui să evite vizionarea de filme și programe de televiziune cu subtitrare în limba maternă, dar vă va distrage atenția și nu se concentrează pe înțelegerea limbii, scopul întregului exercițiu.
 • Imagine intitulată Learn English Step 04
  3
  Citiți o carte, un ziar sau o revistă în limba engleză. Cititul este o parte esențială a învățării unei limbi noi, așa că nu uitați să vă exersați!
 • Găsiți ceva care vă interesează cu adevărat, fie că este vorba despre un roman renumit, The New York Times sau o revistă de modă și începeți să o citiți. Dacă conținutul pare plictisitor, veți avea mai puțină dispoziție de a persevera.
 • Reiterăm, facem un efort real pentru a înțelege cu adevărat ceea ce citiți, nu îl citiți în trecut. Evidențiați orice cuvinte sau fraze pe care nu le cunoașteți, apoi căutați-le în dicționar.
 • Dacă sunteți singuri, ați putea citi, de asemenea, cu voce tare, astfel încât să vă îmbunătățiți atât înțelegerea de citire cât și pronunțarea voastră.


 • Image title Învățați limba engleză Pasul 11
  4
  Păstrați un jurnal în limba engleză. În afară de lectura și înțelegerea orală, trebuie să vă dedicați și îmbunătățirii abilităților dvs. de scriere.
 • Acesta ar putea fi unul dintre cele mai dificile aspecte ale învățării, însă va fi important. Scrierea în limba engleză vă va ajuta să vă îmbunătățiți cunoștințele despre structurile de teză, gramatică și ortografie.
 • Încercați să păstrați un jurnal în limba engleză, unde scrieți câteva fraze în fiecare zi. Nu trebuie să fie ceva foarte intim, puteți scrie despre vreme, despre ce ați mâncat la cină sau despre planurile dvs. pentru acea zi.
 • Dacă te simți confortabil, întreabă un vorbitor nativ pentru a-ți revizui scrisul și pentru a marca orice eroare. În acest fel, nu veți face aceleași greșeli mereu.
 • Imaginea intitulată Aflați limba engleză Pasul 14
  5
  Găsiți un prieten de stilou care vorbește engleza. Când nivelul dvs. de scriere sa îmbunătățit, vă recomandăm să căutați un prieten!
 • Având un prieten de engleză de corespondență vor combina practica scrisă a limbii cu entuziasmul de a primi o scrisoare sau e-mail!
 • Prietenul tău de corespondență ar putea fi, de asemenea, un student în limba engleză sau ar putea fi un vorbitor nativ care vrea să practice nivelul tău de limbă străină scriind în limba ta maternă.
 • Având un prieten stilou dintr-o țară vorbitoare de limba engleză (Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Canada, Irlanda, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, de exemplu) va face, de asemenea, să aflați mai multe despre cultura și modul lor de viață în acea parte a lumii.
 • Partea 3
  Angajați-vă să continuați să vă exersați limba nouă

  Imaginea intitulată Aflați limba engleză Pasul 13
  1
  Rămâi motivați. Când veți învăța o nouă limbă, va fi important să rămâneți motivați și să nu renunțați niciodată pentru a vorbi fluent.
  • Mențineți angajamentul dvs. de a vă atinge obiectivul, reamintindu-vă cât doriți să îl atingeți. Gândiți-vă la toate experiențele și oportunitățile minunate care se vor deschide atunci când ați învățat limba.
  • Puteți conversa cu vorbitori de limba engleza de oameni din întreaga lume, datorită vă puteți crea relații noi și interesante, veți face parte din cultura anglofonă ca niciodată înainte și cel mai probabil repotencies cariera ta.
 • Imagine intitulată Learn English Step 16
  2
  Practicați-vă în fiecare zi Dacă doriți să fiți mai fluent mai repede, va trebui să vă angajați să practici în fiecare zi
 • Veți învăța o nouă limbă se bazează pe repetiție, așa că, dacă lasati sa stea prea mult timp între fiecare sesiune de studiu, ati uitat tot ce ai învățat anterior, va trebui să înceapă peste și va pierde timp prețios.
 • Cu toate acestea, nu ar trebui să studieze atât de mult, astfel încât Hasties te limba engleză, mai degrabă încearcă să facă totul interesant și efectuează un exercițiu diferit în fiecare zi: citește o zi, practica ascultarea ta de altă parte, practica scrisul, o altă zi studiind gramatica, etc.
 • Cu toate acestea, nu trebuie să pierdeți niciodată ocazia vorbi în engleză pentru a practica, pentru că este cel mai important exercițiu pentru tine de a avea mai multă fluență.
 • Imaginea intitulată Aflați limba engleză Pasul 15
  3
  Antrenează-te să gândești în engleză. O modalitate de a merge de la a fi "foarte bună" la a avea "fluență" va fi să vă antrenați creierul așa că cred în engleză.
 • Traducerea din punct de vedere mental din limba maternă în limba engleză și viceversa va consuma mult timp și energie. Fiecare limbă are propriile nuanțe și particularități, ceea ce face imposibilă traducerea corectă dintr-o limbă în alta în anumite cazuri.
 • Prin urmare, nivelul dvs. de engleză vorbit și scris va curge mai natural dacă vă antrenați creierul pentru a gândi și în limba engleză. Imaginați-vă că este ca un comutator: când este timpul să comunicați în limba engleză, va trebui să porniți creierul dvs. englez și să vă întoarceți creierul în limba maternă!
 • Imagine intitulată Learn English Step 08
  4
  Faceți prieteni cu vorbitori de engleză. Una dintre cele mai mari teste pentru a masura fluiditatea a doua limbă a unei persoane va fi pus într-o cameră cu un grup de vorbitori nativi și a vedea dacă acestea pot înțelege ceea ce spui și să contribuie la conversație.
 • Cea mai bună modalitate de a atinge acest nivel de fluență va fi să-i faceți pe niște prieteni care vorbesc limba engleză și să iasă împreună cu ei într-o cafenea sau bar.
 • În acest fel, veți avea obligația de a vorbi în limba engleză dacă doriți să interacționați cu colegii de clasă, dar nu vă va simți ca un loc de muncă sau de studiu, deoarece veți avea o mulțime de distracție!
 • Imagine intitulată Learn English Step 09
  5
  Nu vă fie teamă să faceți greșeli. Cel mai mare obstacol în calea învățării unei noi limbi este teama de a fi greșit.
 • Această teamă este inutilă, este doar un impediment care nu vă va permite să vă atingeți obiectivul de a vorbi fluent.
 • Ține minte asta Cu toții greșim să învățăm o limbă nouă, este dreptul de cale. Veți fi aproape sigur că trebuie să treceți prin multe momente jenante sau inconfortabile (când spui ceva nepoliticos sau incorect accidental), dar va fi o parte din distracție.
 • De asemenea, rețineți că, atunci când învățați limba engleză, obiectivul dvs. nu va fi să fie perfect, ci să progresați. Efectuarea de greșeli face parte din procesul de învățare, deoarece vă va ajuta să fiți mai buni și mai buni, astfel încât să profitați de el!
 • sfaturi

  • Dictarea este o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți abilitățile de ascultare. Adresați-vă unui prieten să vă citească câteva paragrafe dintr-o carte sau ziar. Scrieți ceea ce credeți că ați auzit. Comparați ce scrieți cu textul real.
  • Aflați alfabetul fonetic (simboluri de pronunție). Făcând acest lucru vă va ajuta să pronunțați corect, va fi necesar să vorbiți și cu tonul corect dacă doriți să vă faceți prieteni cu persoane care vorbesc limba engleză ca limba maternă. Va fi deosebit de important pentru cursanții englezi.
  • Aflați mai multe despre culturile țărilor vorbite în limba engleză.
  • Luați clasele ESL (Limba engleză ca a doua limbă, limba engleză ca a doua limbă) în centrul de învățământ superior din comunitatea dvs. (dacă locuiți în SUA) Cursurile sunt gratuite!
  • Găsiți o persoană care nu doar vorbește engleza ca limba maternă, ci poate și să o învețe. Învățați gramatica și vocabularul cu metode vizuale, auditive și vorbite. Rotiți ciclul și încercați să îl faceți interesant.
  • Dacă aveți ochii pe Statele Unite și are drept obiectiv dedicat predării programelor de citire în zona dumneavoastră, în mod frecvent oferite gratuit, să învețe o meserie și să încercați să obțineți prieteni care vorbesc engleza ca limbă maternă. Americanii ar dori oameni care au o atitudine „pozitivă“. În Marea Britanie cheia este o abilitate utilă și un pic de modestie.

  avertismente

  • Multe serii vechi de comedie britanică folosesc accente și dialecte puternice (și uneori ambigue).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să predați limba engleză ca o limbă străină și să călătoriți în lumeCum să predați limba engleză ca o limbă străină și să călătoriți în lume
  Cum să învățați engleza vecheCum să învățați engleza veche
  Cum să înveți limba engleză vizionând filmeCum să înveți limba engleză vizionând filme
  Cum să înveți engleza de bazăCum să înveți engleza de bază
  Cum de a învăța limba engleză rapidCum de a învăța limba engleză rapid
  Cum să înveți engleza cu ușurințăCum să înveți engleza cu ușurință
  Cum să numărați până la 10 în englezăCum să numărați până la 10 în engleză
  Cum să numărăți între 10 și 20 în englezăCum să numărăți între 10 și 20 în engleză
  Cum să spun lunile calendaristice în limba englezăCum să spun lunile calendaristice în limba engleză
  Cum să dezvolți fluența în limba englezăCum să dezvolți fluența în limba engleză
  » » Cum să înveți limba engleză

  © 2011—2020 ertare.com