Cum să-i înveți pe copil să meargă

Dacă bebelușul dvs. a început deja să se târască și să arunce totul în jurul sau se uită sub covor și este deja suficient de matur să meargă și încă nu o face, și sunteți disperată, să facem ceva! Continuați să citiți sugestiile pe care le oferim pentru a vă ajuta pe micuța dvs. plimbare.

pași

Imaginea intitulată Învățați-vă copilul să meargă pasul 1
1
Încurajează-l. Găsiți una dintre jucăriile dvs. preferate, puneți-o în fața copilului dvs. la o distanță care nu poate ajunge la ea să se miște și să meargă înapoi să-l urmeze. Fă-o într-un loc în care copilul are o cale de a se menține astfel încât să se oprească dacă cade.
 • Imaginea intitulată Învățați-vă copilul să meargă la pasul 2
  2
  Protejați-l Găsiți o cameră în care copilul dvs. nu are lucruri cu muchii ascuțite sau obiecte care pot să se răstoarne și să rămână în cap, deoarece pot răni și ar putea ajunge în departamentul de urgență al spitalului. De aceea, podeaua nu trebuie să fie greu, cum ar fi lemnul, metalul sau plăcile (în secțiunea Avertismente, explicăm de ce).
 • Puteți pune 3 păstăi și le aranjați pe podea, astfel încât bebelușul să meargă pe ele, așa că, dacă cade, este puțin probabil să fie rănit. Aveți grijă să nu lăsați nimic sub mănunchiuri, și care nu sunt aproape de obiectele pe care bebelușul le poate sparge sau se poate lipi de ele.


 • Imaginea intitulată Învățați-vă copilul să meargă pasul 3
  3
  Ajută-l Dacă copilul dvs. este atras de mai multe jucării, puneți-le pe toate în jurul camerei, la o înălțime adecvată, astfel încât să le puteți atinge atunci când umblați spre ele. Căutați jucării mari ca ursuleții de pluș, nu niște mici, cum ar fi cele din plastic, deoarece nu vă oferă un sprijin atunci când le luați și puteți cădea și să vă lipiți de ceva. O plimbare poate fi utilă pentru ca bebelușul tău să stea și să meargă sprijinit de ceva.
 • Imaginea intitulată Învățați-vă copilul să meargă pasul 4
  4
  O altă sugestie Puteți plasa copilul într-o mașină din plastic, pentru a vă putea deplasa fără să vă răniți. Găsiți o mașină mică care să susțină greutatea copilului dvs. și că nu există posibilitatea ca bebelușul dvs. să cadă înapoi sau înainte.
 • avertismente

  • Dacă podeaua casei în care urmează să vă plimbați copilul este făcută din pământ sau metal, țineți-o în mână și nu lăsați-o, rămâneți aproape, puneți cearceafurile deasupra pliurilor, de asemenea, în cazul în care bebelușul dvs. este rănit.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ai grijă de copiiCum să ai grijă de copii
  Cum să-i înveți pe copil să meargă la baie într-un mod distractivCum să-i înveți pe copil să meargă la baie într-un mod distractiv
  Cum să înveți un copil să se târascăCum să înveți un copil să se târască
  Cum să înveți un copil să se plimbe cu bicicletaCum să înveți un copil să se plimbe cu bicicleta
  Cum să înveți un copil cu nevoi speciale să meargă la baieCum să înveți un copil cu nevoi speciale să meargă la baie
  Cum să vă stimulați copilul să se simtăCum să vă stimulați copilul să se simtă
  Cum să stimulezi creierul copiluluiCum să stimulezi creierul copilului
  Cum să stimulezi abilitățile motorii grosiere la sugariCum să stimulezi abilitățile motorii grosiere la sugari
  Cum să-i faci copilului să folosească un copilCum să-i faci copilului să folosească un copil
  Cum sa faci un copil sa nu mai plangaCum sa faci un copil sa nu mai planga
  » » Cum să-i înveți pe copil să meargă

  © 2011—2020 ertare.com