Cum să-i faci copilului să folosească un copil

Deși pietonii nu sunt fundamentali pentru ai învăța să meargă, mulți părinți le place ideea de a le folosi. Paturii pentru copii ajută copilul să-l susțină astfel încât să nu cadă în timp ce încearcă să învețe cum să meargă și îi permite să se odihnească confortabil într-o poziție verticală. În plus, multe dintre pietoni sunt împodobite cu jucării, care pot fi folosite ca surse de divertisment în timp ce tatăl este absorbit.

pași

Partea 1
Luați măsuri de precauție

Imagine cu numele
1
Determinați dacă bebelușul dvs. este gata să utilizeze un pedestru. Există opinii diferite cu privire la momentul când un copil este gata să folosească un pasager. Nu există o vârstă stabilă pentru utilizare, deoarece copiii cresc în ritmul lor. Cu toate acestea, există anumite semne care indică atunci când un copil este gata să utilizeze un walker:
 • Pentru a folosi un pedestru, trebuie să fie capabil să stea singur și să se poată accesa cu crawlere. Capacitatea de a sta jos este necesară deoarece copilul trebuie să stea în plimbare. În plus, abilitatea de a accesa cu crawlere este importantă deoarece copilul trebuie să aibă controlul mișcării picioarelor pentru a mobiliza walker-ul.
 • Unii părinți așteaptă să folosească un copil pentru a merge până când acesta începe să stea cu mobila. Acest lucru se poate baza pe ideea că bebelușul va împiedica bebelușul să-și lovească capul sau să se rănească în vreun fel, dacă cade pe pământ.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să folosească un copil Walker Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că locuința este la fel de favorabilă pentru cel care merge pe jos. Datorită faptului că bebelușii trebuie să fie mobilizați, multe puncte trebuie luate în considerare atunci când un copil o folosește:
 • Podeaua trebuie să fie netedă, nu trebuie să aibă covoare înfundate care să se blocheze în roți sau să fie grupate sub walker. Se recomandă să vă asigurați că există o zonă deschisă, astfel încât walker-ul să nu se blocheze.
 • Tatăl ar trebui să verifice zona, astfel încât nu este nimic periculos sau fragil în apropierea copilului.
 • Scările ar trebui să fie închise cu o ușă robustă sau cu intrare pentru copil pentru a împiedica copilul să intre în întâmplare. Puteți folosi biletele pentru copii pentru a bloca camerele pe care doriți să nu le pătrundă copilul.
 • Asigurați-vă că nu există muchii ascuțite la care bebelușul dvs. poate să se strecoare. Scoateți sau acoperiți muchiile ascuțite care se află la nivelul capului copilului.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să folosească un copil Walker Pasul 3
  3
  Urmăriți bebelușul când se află în plimbare. Un pedestru nu ar trebui să înlocuiască niciodată supravegherea părinților. În realitate, părinții ar trebui să rămână în cameră cu copilul folosind un walker pentru a împiedica blocarea sau rănirea. Mobilitatea walker-ului îi permite copilului să intre în locuri și să ajungă la obiecte care nu erau accesibile atunci când se târăște.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să folosească un copil Walker Pasul 4
  4
  Puneți pantofii pe bebelușul dvs. dacă utilizați walker-ul afară. Copilul trebuie să poarte pantofi în aer liber deoarece suprafețele sunt mai rugoase. În plus, trotuarele înguste nu sunt recomandate deoarece walker-ul poate călca peste o margine și poate provoca căderea copilului și rănirea acestuia.
 • Partea 2
  Prezentați pedestra la copilul dumneavoastră

  Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să folosească un copil Walker Pasul 5
  1
  Utilizați walker-ul cu copilul pentru al ajuta să se simtă confortabil cu el. Majoritatea copiilor nu au dificultăți și sunt dispuși să le pună în walker, dar unii alții ar putea rezista să facă acest lucru. Acești copii ar putea avea o zi proastă și nu ar fi interesați să exploreze ceva nou sau să se teamă de asta.
  • Dacă copilul are o atitudine foarte încăpățânată să nu folosească walker-ul, tatăl poate să stea pe podea în apropierea walker-ului și să-l țină pe copil în poală, astfel încât să îl poată vedea și atinge.
  • Dacă jucătorul are jucării, tatăl poate folosi o voce emoțională în timp ce se joacă cu jucăriile pentru ca copilul să fie interesat de ea.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să folosească un copil Walker Pasul 6
  2
  Asigurați-vă că picioarele copilului sunt acolo unde ar trebui să fie. Când copilul se simte confortabil cu walker-ul, fie la început, fie după ce sa obișnuit cu acesta, tatăl trebuie să ridice ușor copilul și să-l coboare pe lateralul walker-ului.
 • Este important ca fiecare dintre picioarele copilului să intre în găurile separate pentru picioare și ca degetele picioarelor să nu se blocheze.
 • Când partea inferioară a bebelușului se află în partea de sus a scaunului pasagerului, tatăl trebuie să-și pună banda de fixare, deoarece va împiedica alunecarea copilului pe scaun.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să folosească un copil Walker Pasul 7
  3
  Încurajați copilul să stea. Este posibil ca bebelușul să nu fi observat noua sa capacitate de a sta fără a cădea, dacă el doar stă în walker. O modalitate de a încuraja copilul să se oprească este ca tatăl să-l țină lângă talie, să-l oprească și să-și îndepărteze mâinile.
 • O altă modalitate de a încuraja copilul să se oprească este ca tatăl să-i permită copilului să-și folosească mâinile pentru a se ridica. După mai multe încercări, bebelușul va înțelege ideea că este în siguranță în timp ce se află în plimbare.
 • Bebelușii care nu încearcă să se oprească singuri pot necesita puțin mai multă răbdare și încurajare din partea părinților lor.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să folosească un copil Walker Pasul 8
  4


  Învățați copilul cum să mobilizeze walker-ul. Învățând să stai în timp ce mergeți în walker este doar jumătate din ecuație. Pentru ca acest lucru să fie intenționat, copilul trebuie să învețe să mobilizeze walker-ul.
 • Mișcarea inițială este accidentală pentru majoritatea copiilor. Emoția determină lovirea picioarelor, ceea ce determină mișcarea să apară. Cu toate acestea, alți copii pot avea nevoie de puțin ajutor pentru a face mișcarea walker.
 • Uneori, ținând o mâncare sau o jucărie preferată în fața copilului în walker va fi suficientă încurajare pentru a lovi și a muta pedestrul. Alți părinți pot observa că trebuie să înceapă încet și să tragă cu grijă walker-ul în timp ce copilul stă pe el.
 • Atunci când faceți acest lucru, este important ca tatăl să urmărească picioarele bebelușului pentru a se asigura că picioarele sale nu se târăște sau se răsucesc.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să folosească un copil Walker Pasul 9
  5
  Fii răbdător Deoarece acest lucru este complet nou pentru copil, mișcările sale inițiale în walker vor fi bruște și neregulate. Această mișcare ar putea surprinde unii copii, însă liniștirea și încurajarea acestora ar trebui să le mențină pe cei care se plimbau.
 • În mod normal, este nevoie de ceva timp ca un copil să se miște într-o anumită direcție sau să țină pasagerul în mișcare pentru o vreme.
 • Tatăl ar trebui să înlăture copilul de la walker și să-l lase să facă o activitate dacă pare să devină obosit sau frustrat.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să folosească un copil Walker Pasul 10
  6
  Încercați să folosiți walker-ul timp de cincisprezece minute pe zi. Deși walker-ul poate fi un instrument excelent pentru a ajuta copilul să meargă, prea mult timp în acest lucru poate avea consecințe negative.
 • De exemplu, așezarea în walker nu doar întărește mușchii din partea inferioară a picioarelor copilului, ci și forța în partea superioară a mușchilor picioarelor.
 • Este important ca practica copilului să se târască, deoarece aceasta ajută la dezvoltarea puterii brațelor și a picioarelor, pe lângă promovarea coordonării. Un copil care stă într-o plimbare toată ziua va învăța târziu să se târască.
 • Deși Walkerul dă încredere copilului să stea singur, mișcarea de mers pe jos este diferită. Într-un plimbător, bebelușul mișcă doar vârful picioarelor, în timp ce mersul adecvat necesită așezarea pe tălpile picioarelor.
 • Partea 3
  Fiți conștienți de dezavantajele

  Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să folosească un copil Walker Pasul 11
  1
  Rețineți că unii oameni se opun plimbărilor. Există mulți medici care se opun utilizării pietonilor și recomandă părinților să nu le folosească cu copiii lor.
  • Majoritatea opoziției se datorează riscului de rănire a copilului și dezavantajelor în dezvoltarea lor fizică.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să folosească un copil Walker Pasul 12
  2
  Rețineți că bebelușul dvs. poate deveni dependent de walker ca instrument de sprijin. Un dezavantaj al folosirii unui pedestru este posibilitatea ca bebelușul să devină dependent de suportul pe care îl oferă când începe să cadă. În consecință, bebelușul nu se poate simți foarte sigur să stea și să meargă când nu se află în plimbare.
 • Acest lucru poate întârzia capacitatea copilului de a merge independent. De fapt, folosirea patului copilului poate cauza picioarele bebelușului să se consolideze mai lent, deoarece nu trebuie să-și susțină greutatea maximă când se află în walker.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să folosească un copil Walker Pasul 13
  3
  Mișcați picioarele copilului de pe traseul walker-ului. Există posibilitatea ca walker-ul să treacă peste picioarele copilului. Acestea se blochează în diferite părți ale walker-ului. Acest lucru poate duce la lovituri, zgârieturi și unele fracturi, în cazul în care Walker continuă să se miște în timp ce picioarele sunt blocate.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să folosească un copil Walker Pasul 14
  4
  Rețineți că există o șansă ca bebelușul dvs. să se poticnească. Roțile blocate pot provoca vătămări, ceea ce va duce la oprirea mișcării. Walker-ul ar putea să se răzbune și ar putea să-i facă rău copilului dacă copilul încearcă să-i forțeze pe pedestru să se miște.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să folosească un copil Walker Pasul 15
  5
  Deplasați walker-ul departe de scări. Unul dintre cele mai grave incidente posibile care s-ar putea întâmpla este că walker-ul este folosit în apropierea scărilor sau a altor suprafețe înclinate. Bebelușii din walkers sunt foarte rapizi și pot cădea dintr-o clipă pe scări sau pe suprafețe înclinate. Acest lucru poate cauza vătămări foarte grave.
 • sfaturi

  • Închideți ușile deschise. Pragul ușilor poate fi periculos, deoarece provoacă bebelușilor în călătorii să se deplaseze și să se rănească.
  • Nu folosiți fețe de masă pe mese. Bebelușii sunt predispuși să-i tragă, ceea ce îi poate determina să tragă ce se află pe mese și să cadă pe capul lor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ajuți un copil să se adapteze la grădinițăCum să ajuți un copil să se adapteze la grădiniță
  Cum să-i predați copilului siguranța în căruciorCum să-i predați copilului siguranța în cărucior
  Cum să-i înveți pe copil să meargăCum să-i înveți pe copil să meargă
  Cum să-i înveți pe copil să meargă la baie într-un mod distractivCum să-i înveți pe copil să meargă la baie într-un mod distractiv
  Cum să înveți un copil să se târascăCum să înveți un copil să se târască
  Cum să înveți un copil să se plimbe cu bicicletaCum să înveți un copil să se plimbe cu bicicleta
  Cum să înveți un copil cu nevoi speciale să meargă la baieCum să înveți un copil cu nevoi speciale să meargă la baie
  Cum să înfășurați bebelușiiCum să înfășurați bebelușii
  Cum să înfășeri un copilCum să înfășeri un copil
  Cum să alegi jocuri de tehnologie educațională pentru copiii tăiCum să alegi jocuri de tehnologie educațională pentru copiii tăi
  » » Cum să-i faci copilului să folosească un copil

  © 2011—2020 ertare.com