Cum să crească un copac de floare de cireș

Arborele de floare de cireș este frumos și vivacious și există în diferite soiuri. Numele ei vine din florile moi și frumoase pe care le produce. Culoarea sa variază de la roz intens la alb crem. Dacă doriți să vă dezvoltați propriul copac de cireșe, alegeți o zonă protejată cu soare complet până la pământ parțial și bogat și adânc. Plantați copacul, apoi îl hrăniți, îl udați și îl asigurați cu tutori, înainte de a înconjura zona de rădăcină cu așchii de lemn.

pași

Partea 1
Alegeți un copac și un loc de plantare

Imagine cu denumirea Cresterea unui copac de cirese Pasul 1
1
Alegeți tipul de arbore pe care doriți să-l plantați. Există o varietate de arbori de flori de cireș, fiecare cu caracteristici diferite. Ciresul Yoshino creste repede si are ramuri extinse, in timp ce ciresul Okame are o forma rotunjita si este putin mai mic.
 • Cireșul Kwanzan este un copac înalt care oferă suficient spațiu pentru a merge sub el și pentru a-și aprecia buchetele.
 • Există, de asemenea, mai multe tipuri de copaci cireși plâns și puteți alege unul în funcție de mărimea dvs., dacă doriți să umpleți un anumit loc.
 • Imagine cu denumirea Cresterea unui copac de cirese Pasul 2
  2
  Alegeți o zonă cu soare complet până la umbra parțială. Pentru ca floarea cireșului să înflorească, trebuie să primească multă lumină solară, deci alegeți o zonă expusă la lumina directă a soarelui cel puțin 4 ore pe zi. Dacă este posibil, optați pentru o zonă mai mare decât restul gazonului sau grădinii pentru a împiedica deplasarea aerului rece în jurul copacului.
 • Cireșii de cireșe sunt cel mai bine dezvoltați în zonele de duritate 5 până la 8 ale USDA (Departamentul Agriculturii din Statele Unite).
 • Imagine cu denumirea Cresterea unui copac de cirese Pasul 3
  3
  Alegeți un spațiu cu sol fertil și profund. Terenul de sub cireș trebuie să fie bogat și adânc. Este important ca solul să fie umed, dar în același timp cu un drenaj bun. Deși cireșul se poate adapta la diferite tipuri de pământ, mediile acide fac mai bine decât cele alcaline.
 • Image cu titlul Creste un copac de cirese Pasul 4
  4
  Căutați un copac între 1 și 2 ani. Pepinierele vând material de plantare de cireșe ca arbori tineri, în loc de semințe. Alegeți un copac de la 1 la 2 ani care este de tipul selectat și care a crescut într-un mediu similar cu cel pe care intenționați să îl mutați (de exemplu, luați în considerare expunerea la soare și tipul de teren).
 • Partea 2
  Plantați copacul

  1
  Plantați copacul de cireș după ultimul îngheț. Pentru a garanta creșterea noului copac, plantați-o odată ce ultimul îngheț al sezonului a trecut. Căutați pe Internet datele privind înghețurile medii în funcție de locul în care locuiți.
 • Image cu titlul Creste un copac de cirese Pasul 6
  2
  Pregătiți o gaură pentru copac. Asigurați-o o dimensiune de 60 cm x 60 cm (2 ft x 2 ft) cu o adâncime de 30 cm (1 ft) în locația aleasă. Așezați niște materii organice în partea inferioară a găurii.
 • 3
  Pune-l în gaură. Introduceți cu atenție copacul tineresc în gaură. Pământul înconjurător trebuie să fie la același nivel cu vârful rădăcinilor. Dacă este necesar, adăugați sau îndepărtați solul din partea inferioară a orificiului.
 • Image cu titlul Creste un copac de cirese Pasul 8
  4
  Umpleți gaura cu murdărie. Se amestecă materia organică cu solul pe care l-ați scos din gaură și umpleți zona din jurul copacului de cireș. Ridicați pământul cu zona înconjurătoare și apăsați-l bine.
 • 5
  Asigurați copacul plasând tutori. Pentru a minimiza mișcările datorate vânturilor puternice, țineți arborele la doi tutori folosind cleme de copac. Plasați tutorii în direcția opusă unul altuia, de la 60 până la 75 cm de trunchiul arborelui. Puneți o brevet de la fiecare copac la trunchi, la o înălțime de o treime din ea.
 • 6
  Apă bine. Apă zona din jurul copacului abundent până la umiditate pentru a fixa solul în locul său. Lăsați-o să se scurgă bine, deoarece arborii de cireș nu se dezvoltă bine dacă se așează în zone înfioșate.


 • 7
  Fertilizați-o după o udare. Aruncați un îngrășământ pentru a fi folosit în jurul rădăcinilor copacului. Alegeți unul din tipul de granulat, în loc de unul lichid, deoarece va elibera substanțele nutritive puțin câte puțin în solul din jurul rădăcinilor.
 • 8
  Așezați coaja sau așchii de lemn în jurul zonei radiculare. Acoperiți această zonă cu coaja, așchii de lemn sau compost de grădină pentru a vă proteja rădăcinile. Aruncați 5 până la 7,5 cm (2 până la 3 inci) din materialul ales într-un cerc larg de 60 cm (2 picioare) în jurul trunchiului.
 • Partea 3
  Ai grijă de copac

  Image cu titlul Creste un copac de cirese Pasul 13
  1
  Apă numai atunci când există secetă. Arborele de flori de cireș nu are nevoie de multă grijă după plantare. Din moment ce veți primi suficientă apă din mediul natural, nu trebuie să o udați decât în ​​perioadele uscate de vară. Dacă vedeți că frunzele se usucă sau când solul începe să se spargă, dați copacului o bună udare.
 • 2
  Evitați tăierea copacului. În mod normal, nu există niciun motiv să-l prune, dar dacă considerați că este foarte necesar, faceți-o din mai până în august, deoarece este perioada în care aceasta crește în mod activ.
 • 3
  Fertilizați-l în primăvară. Aplicați un îngrășământ granular general pe copac o dată pe an, în primăvară. Pulverizați granulele în jurul bazei, astfel încât sistemul de rădăcină să poată absorbi substanțele nutritive.
 • Imagine cu denumirea Cresterea unui copac de cirese Pasul 16
  4
  Bucurați-vă de frumoasele dvs. flori de cireșe. Ciresii cu flori cresc cu o rată de 30 până la 60 de cm pe an. Chiar și copacii tineri înfloresc și încep imediat ce apar primele semne ale primăverii, de obicei în aprilie, în funcție de locul în care locuiți.
 • Partea 4
  Controlați dăunători și boli

  Imagine cu denumirea Cresterea unui copac de cirese Pasul 17
  1
  Căutați prezența afidelor. Dacă nu puteți vedea aceste bug-uri mici, căutați frunze curbate. Afidele negre ale cireșului lasă secreții care infectează ramurile și frunzele copacului de cireș. Trateaza copacul cu un insecticid pentru a le elimina.
 • Imagine cu denumirea Cresterea unui copac de cirese Pasul 18
  2
  Verificați îmbinările și ramurile copacului. Dacă observați mici bucăți în articulații sau ramuri (maro deschis), este probabil ca arborele să sufere de ciuperca nodului negru. Îndepărtați ramurile afectate pentru a împiedica răspândirea bolii la restul arborelui.
 • 3
  Examinați frunzele. Acordați atenție aspectului gri sau argint al frunzelor copacului. Această argintare a frunzelor apare atunci când ramurile încep să moară, așa că tăiați imediat ramurile afectate.
 • sfaturi

  • Dacă plantați copacul de cireș în partea laterală a unui drum, florile de primăvară umezite vor cădea pe suprafață și vor crea o ploaie de petale delicate.

  avertismente

  • Fiți atenți la mușchi. Utilizați un furtun de grădină sau mâinile pentru a elimina mușchiul din ramuri care pot împiedica creșterea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să desenezi un copac în detaliuCum să desenezi un copac în detaliu
  Cum se face un arbore de sticleCum se face un arbore de sticle
  Cum de a face un copac baniCum de a face un copac bani
  Cum să faci un nod cu o tulpină de cireșeCum să faci un nod cu o tulpină de cireșe
  Cum se creează paturi de flori în jurul copacilorCum se creează paturi de flori în jurul copacilor
  Cum să ai grijă de un copac viu de CrăciunCum să ai grijă de un copac viu de Crăciun
  Cum să cresc nuciiCum să cresc nucii
  Cum să crească citriceCum să crească citrice
  Cum să crești un copac de avocadoCum să crești un copac de avocado
  Cum să crești un copac de mangoCum să crești un copac de mango
  » » Cum să crească un copac de floare de cireș

  © 2011—2020 ertare.com