Cum să-ți crești propriul pom de Crăciun

Un pom de Crăciun poate dura mult timp să crească (adesea mai mult de un deceniu). Este o lucrare care necesită multă iubire și care va servi la unirea familiei, precum și o experiență înălțătoare. Chiar i-ai da un nume.

pași

Imagine intitulată Creșteți-vă propriul Crăciun Pasul 1
1
Alegeți un complot. Un loc protejat de vânturi puternice și deschis la lumina soarelui este ideal. Trebuie să aibă sol puțin compact și nici o lut pentru a permite un drenaj adecvat. Fertilitatea solului nu este foarte importantă în acest stadiu, deși nu se recomandă un sol cu ​​o alcalinitate ridicată. Puteți cumpăra kituri de măsurare pH la cele mai multe magazine de aprovizionare cu grădină. Dacă considerați necesar, puteți umple parcela cu compost de înaltă calitate (deși pinii sunt de obicei foarte rezistenți).
 • Imagine intitulată Creșteți-vă propriul pom de Crăciun Pasul 2
  2
  Pregătiți pământul. Fără îndoială, acesta este cel mai important pas. Un copac tipic de Crăciun va avea nevoie de un spațiu de aproximativ 1,52 x 1,52 m (5 x 5 picioare) pentru a crește. Trebuie să curățați complotul pentru a elimina toată peria sau iarba.
 • Imagine intitulată Creșteți-vă propriul Crăciun Pomul de Pasul 3
  3
  Alegeți răsadurile. Brosurile din Douglas, pinii și brazile albastre sunt soiurile cele mai folosite ca pomi de Crăciun. Puteți cumpăra răsadurile la un preț moderat în cele mai multe pepiniere
 • Imagine intitulată Creșteți-vă propriul Crăciun Pomul de Pasul 4
  4
  Plantați semințele. Primăvara (septembrie-decembrie) este cel mai bun moment pentru însămânțare. Săturați o gaură suficient de mare pentru răsaduri și asigurați-vă că o lăsați în poziție verticală. Compactați solul ferm în jurul bazei pentru a elimina buzunarele de aer din jurul rădăcinilor (acest lucru poate determina rădăcinile să se usuce și copacul să moară).


 • Imagine intitulată Creșteți-vă propriul pom de Crăciun Step 5
  5
  Faceți-vă copacul pentru a testa animalele sălbatice folosind o plasă de sârmă. Cerbul, șoarecii și iepurii se hrănesc cu copaci și copaci tineri sunt foarte vulnerabili.
 • Imagine intitulată
  6
  Desmaleza copacul tău. Asigurați-vă că nici o vegetație nu crește în jurul copacului dvs. pentru câțiva ani de la plantare. Buruienile pot fi controlate prin aplicarea erbicidelor prin pulverizare în jurul copacului în timpul căderii și primăverii.
 • Imaginea intitulată
  7
  După al treilea an, puteți începe să vă tăiați copacul o dată pe an pentru a vă asigura că crește cu forma conică tradițională. Arborele ar fi trebuit să aibă grijă de el însuși în acest moment.
 • Imagine intitulată Creșteți-vă propriul pom de Crăciun Step 8
  8
  Când copacul a crescut suficient (conform criteriilor dvs.), eliminați-l. Pentru a face acest lucru, va trebui să îl răsturnați și să-l plantați într-o oală sau să-l tăiați. După câțiva ani de îngrijire, este posibil ca dvs. să fiți atașați de copacul dvs. și, prin urmare, tăiați-l cu un topor pentru a utiliza ca divertisment timp de 3 săptămâni de asigurare nu va fi o opțiune. Pentru informații despre modul de reconstituire, consultați "Cum să plantezi un copac viu de Crăciun".
 • avertismente

  • Verificați copacul din când în când pentru a căuta infestări cu insecte. Utilizați pesticide dacă este necesar.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena un pom de CraciunCum de a desena un pom de Craciun
  Cum de a desena un peisaj de CrăciunCum de a desena un peisaj de Crăciun
  Cum de a desena un cadou de CrăciunCum de a desena un cadou de Crăciun
  Cum să fotografiezi luminile de CrăciunCum să fotografiezi luminile de Crăciun
  Cum să vorbim cu SantaCum să vorbim cu Santa
  Cum sa faci un pom de Craciun pentru parCum sa faci un pom de Craciun pentru par
  Cum sa faci un origami Mos Craciun (versiune de 2 ori)Cum sa faci un origami Mos Craciun (versiune de 2 ori)
  Cum să ai grijă de un copac viu de CrăciunCum să ai grijă de un copac viu de Crăciun
  Cum să crești un copac de mangoCum să crești un copac de mango
  Cum să faci o grădinițăCum să faci o grădiniță
  » » Cum să-ți crești propriul pom de Crăciun

  © 2011—2020 ertare.com