Cum să cumperi un pom de Crăciun

Când se apropie Crăciunul, trebuie să aveți copacul de Crăciun perfect. În mod normal, un pin sau un brad.

pași

Imaginea intitulată Alegeți un Pom de Crăciun Pasul 1
1
Măsurați înălțimea acoperișului. Dacă copacul este prea înalt, nu puteți plasa o stea sau un înger pe vârful pomului, decât dacă îl tăiați. Nu uitați să țineți cont de înălțimea și de zona unde vă planificați să plasați copacul.
 • Imaginea intitulată Alegeți un Pom de Crăciun Pasul 2
  2
  Alegeți un copac cu o formă atrăgătoare care se potrivește cu locul. Mulți oameni preferă copaci mici dar robusti, alții preferă cele lungi și cele subțiri. Există și cei care îi preferă cu o formă perfectă de con. Cele mai prefera copacii robusti sau "perfect". Vânzătorii știu acest lucru, așa că vinde mai mult acest tip de copaci mai scump. Deci, asigurați-vă că știți cât de mult puteți plăti înainte de ao cumpăra.
 • Imaginea intitulată Alegeți un Pom de Crăciun Pasul 3
  3
  Verificați dacă arborele este proaspăt tăiat, pentru aceasta puteți utiliza oricare din următoarele metode:
 • Atunci când un copac este tăiat și depozitat, acesta suferă multă stres. Este normal să vă pierdeți acele (frunze de pin). Majoritatea vânzătorilor vor zdruncina copacii, astfel încât acele desprinse să iasă, dar vor exista unele care nu fac asta. Da, pierderea acelor poate fi un semn al unui copac vechi, dar nici nu este o metodă sigură de a afla.
  Imagine cu denumirea Alegeți un Pom de Crăciun Step 3Bullet1
 • Pentru brazile Frasier și Douglas, cel mai bun mod de a verifica prospețimea unui copac este să scoateți un ac înrădăcinat și să îl aruncați în jumătate. Acul unui copac proaspăt ar trebui să se rupă. Un ac care nu se rupe indică faptul că pomul a fost tăiat de ceva timp.
  Imagine cu titlul Alegeți un pom de Crăciun Step 3Bullet2
 • O metodă și mai bună de verificare a prospețimii este în funcție de greutate. După tăierea unui copac, nu mai produce înțelept. Arborele continuă să o folosească până când rămâne foarte puțin. Este nevoie de ceva timp pentru a învăța să distingem acest lucru. Deoarece majoritatea angajaților din grădiniță nu lucrează la comision, dacă le oferiți un sfat, vă vor ajuta să alegeți un copac de lungă durată (el sau ea ar putea să vă spună ce copaci au primit cel mai recent). Un alt mod de a ști dacă arborele este încă înțelept este că, atunci când pomul este recent, acesta are, de obicei, salvie rămasă pe trunchi. Dacă nu vă este rușine să îmbrățișați copacul pentru o clipă, veți putea verifica dacă este încă proaspătă dacă, separându-l de ea, ați fost pășiți cu haine înțelepte.
  Imaginea intitulată Alegeți un copac de Crăciun Step 3Bullet3
 • În brazi și în unele tipuri de pini, ramurile unui copac proaspăt trebuie să fie flexibile. Deși nu este întotdeauna cazul pentru toate tipurile de copaci. Cu toate acestea, copacii care nu trec această verificare vor fi, probabil, vechi și nu vor fi vânduți într-o pepinieră foarte recomandată. Aveți grijă, această metodă este puțin riscantă și vă poate deteriora copacul.
 • Imaginea intitulată Alegeți un Pom de Crăciun Pasul 4
  4


  Faceți o tăietură curată de cel puțin un centimetru pe trunchi. Încercați să acoperiți sau să protejați arborele înainte de al lua acasă.
 • Imaginea intitulată Alegeți un Pom de Crăciun Pasul 5
  5
  Puneți copacul în apă cât mai curând posibil după tăierea curată. În caz contrar, tăietura va fi distrusă, împiedicând arborele să poată absorbi apa.
 • Imagine cu denumirea Alegeți un Pom de Crăciun Pasul 6
  6
  Acordați copacului cu apă cât de mare are nevoie. Asigurați-vă că în vas se află întotdeauna apă. Unii aditivi pentru apa de copac (cum ar fi zahăr, oțet sau chiar aditivi special concepuți) nu sunt eficienți.
 • Imaginea intitulată Alegeți un Pom de Crăciun Pasul 7
  7
  Păstrați copacul departe de lumina directă a soarelui și de curenții de aer. Acest lucru îl va face să-și piardă culoarea și să-și scurteze viața.
 • sfaturi

  74047126_a0f1a52753.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată 74047126_a0f1a52753
  Dacă copacul pe care tocmai l-ați cumpărat are o latură goală, puneți acea parte într-un colț sau priviți la perete. Acești copaci pot avea un preț semnificativ mai mic decât un copac aflat în stare perfectă și, de asemenea, nu veți vedea niciodată acest defect deoarece se află în fața peretelui.
 • De asemenea, este posibil să cumpărați un copac din plastic în cazul în care există cineva alergic la polenul de copac acasă.
 • Asigurați-vă că arborele este bine hidratat. Verificați oala cel puțin de două ori pe zi.
 • avertismente

  • Asigurați-vă că păstrați copacul bine hidratat atâta timp cât îl aveți. Dacă nu, se va usca și va deveni inflamabil, devenind un pericol.
  • Metodele de verificare a prospețimii unui copac nu sunt foarte rezistente. Unii copaci vor începe să se usuce înaintea altora, la fel cum unii oameni în vârstă mai devreme decât alții.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena un copacCum de a desena un copac
  Cum de a desena un pom de CraciunCum de a desena un pom de Craciun
  Cum să faci copaci cu bastoane de scorțișoarăCum să faci copaci cu bastoane de scorțișoară
  Cum se face un copac de hârtie pentru copiiCum se face un copac de hârtie pentru copii
  Cum de a desena un arbore genealogicCum de a desena un arbore genealogic
  Cum sa taie un copacCum sa taie un copac
  Cum să ai grijă de un copac viu de CrăciunCum să ai grijă de un copac viu de Crăciun
  Cum se determină vârsta unui copacCum se determină vârsta unui copac
  Cum să identificați un biciCum să identificați un bici
  Cum de a identifica un copacCum de a identifica un copac
  » » Cum să cumperi un pom de Crăciun

  © 2011—2020 ertare.com