Cum de a crea o cameră foarte adolescentă pariziană

Când vine vorba de a crea o cameră elegantă și splendidă, nu există inspirație de design ca Parisul. Cunoscută ca "Orașul Luminii", este reprezentarea glamour, romance și feminitate. Deși casa dvs. ar putea fi departe de Franța, puteți lua puțin din ea în camera dvs. cu niște decorațiuni bune.

pași

Partea 1
Alegeți elementele de bază

Imagine cu titlul Creați un Paris Chic Teen dormitor Pasul 1
1
Alegeți o culoare pastel pentru pereți. Când vine vorba de crearea unei camere în stil parizian, tot ce este necesar este de a contrasta culorile mai deschise cu negru. Prin urmare, optați pentru o culoare de perete mai ușoară, care va contrasta cu obiecte decorative și mobilier negru. O culoare ușoară, cum ar fi roz sau albastru, este o alegere bună.
 • Puteți crea același contrast prin pictarea zidurilor în negru cu așternuturi și obiecte de decor colorate, dar continuați cu grijă. Pereții negri fac o cameră să arate întunecată, mică și sumbră, așa că trebuie să se facă foarte bine!
 • Imagine cu titlul Creați un Paris Chic Teen dormitor Pasul 2
  2
  Adăugați decalcomanii pe pereți. Acest lucru este util dacă nu puteți picta pereții, cum ar fi într-o cămin colegiu sau un apartament închiriat. Faceți o căutare Google pentru a găsi cu ușurință desene sau modele detașabile pentru perete. Amazon este o resursă bună. Alegeți ceva asemănător Turnului Eiffel iconic, o scenă dintr-o cafenea franceză, texte în franceză sau toate cele de mai sus. Există sute de opțiuni și din fericire nu sunt foarte scumpe!
 • Panourile agățate pot, de asemenea, să adauge distracție pereților netede.
 • Imagine cu titlul Creați un Paris Chic Teen dormitor Pasul 3
  3
  Așezați covoarele. Puteți fi creativ cu acestea. Un covor de blană fals poate adăuga un pic de strălucire în camera dumneavoastră, în timp ce un covor cu model poate adăuga un element haute haute couture. Un covor solid color va permite elementelor de decor parizian să iasă în evidență, dar un covor floral poate adăuga o atingere moale, romantică în camera dumneavoastră. Fii creativ și alege un covor care se potrivește cu vibrația specifică pariziană pe care o alegi!
 • Aceste covoare vor ajuta, de asemenea, să vă facă camera mai confortabilă, mai ales dacă aveți podele dure.
 • Partea 2
  Furnizați camera voastră pariziană

  Imagine cu titlul Creați un Paris Chic Teen dormitor Pasul 4
  1
  Cumpărați un cadru de pat adorabil și sofisticat. Aceasta va fi atracția principală a camerei, deci este important să găsiți unul care vă place foarte mult. Căptușelile tapițate arată feminin și romantic, în timp ce paturile din fier forjat arată delicat și șic. Dacă nu puteți să cumpărați un pat nou, nu vă faceți griji - așternutul perfect poate transforma orice pat într-o piesă confortabilă de mobilier din Paris.
  • În cazul în care pereții sunt vopsite într-o culoare pastel adorabilă, acoperiți patul cu o pilotă albă și neagră cu model sau pur și simplu alb. Acest lucru va crea un contrast frumos.
  • Dacă pereții sunt complet albi sau negri, alegeți o pilă colorată. Asigurați-vă că, într-un fel, așternutul și pereții creează un contrast frumos între solide neutre și culori.
 • Imagine cu titlul Creați un Paris Chic Teen dormitor pas 5
  2
  Așezați o noptieră lângă pat. Cu siguranță, puteți fi creativ. Dacă aveți o masă de noapte simplă din lemn, vopsiți-o în aceeași culoare ca și pereții pentru a obține o atingere de culoare care leagă încăperea. O masă de noapte delicată din fier forjat poate imita stilul unei mese de cafea pariziene și ar arăta foarte sofisticată în camera dvs. pariziană.
 • Dacă nu doriți să cumpărați o nouă masă de noapte inspirată de Paris și nu reușiți să reprogramați pe cea pe care o aveți, luați în considerare așezarea unei mese frumoase pe masa de noapte, ca o față de masă. Voila! O masă de noapte pariziană perfectă.
 • Imagine cu titlul Creați un Paris Chic Teen dormitor Pasul 6


  3
  Adăugați un dresser Toaletele sunt pline de farmec și sofisticate și sunt perfect legate de o cameră pariziană. Le puteți găsi online la magazine precum Pottery Barn și Crate and Barrel, dar nu vă fie frică să explorați caritate, vânzări de garaj și magazine de antichități. Cu un strat de vopsea și un pic de dragoste și îngrijire, puteți restabili o masă de toaletă ieftine și rahitism.
 • Plasați machiajul și sticlele de parfum pe vestiar. În acest fel, dresserul îndeplinește o funcție și vă oferă un loc pentru a vă pregăti, iar în același timp se pare elegant și parizian!
 • Partea 3
  Adăugați obiecte de decorare pariziene

  Imagine cu titlul Creați un Paris Chic Teen dormitor Pasul 7
  1
  Puneți niște flori în jurul camerei. Florile adevărate pot face ca mirosul tău să fie delicios, dar florile false arată foarte bine și durează pentru totdeauna. Trandafiri sunt găsite în întreaga Paris în primăvară și va face camera ta arata la modă și elegant. Bujorii, narcisele, crini și lalele sunt, de asemenea, flori pariziene și ar arăta grozav într-o cameră tematică la Paris.
 • Imagine cu titlul Creați un Paris Chic Teen dormitor Pasul 8
  2
  Permiteți perdele. Nu subestimați cât de mult o cameră poate transforma perdelele perfecte. Alegeți ceva moale și romantic, ca o țesătură transparentă sau una cu pliuri sau dantelă. Acestea adaugă un aspect de eleganță camerei dvs. pariziene, blocând lumina la rândul său, astfel încât să puteți avea un somn bun.
 • Imagine cu titlul Creați un Paris Chic Teen dormitor Pasul 9
  3
  Pune perne decorative pe pat. Puteți găsi perne decorative pariziană la diferite magazine de decor acasă, cum ar fi Bed, Bath, and Beyond, Pottery Barn, WalMart și Target. Acestea sunt obiecte de decor ieftine, care vă unește tema pariziană. Optați pentru un amestec de perne colorate și negre și albe în diferite forme și dimensiuni. Pernele romantice, cum ar fi buzele și inimile, arată foarte bine, în special amestecate cu perne de expresie și imagini franceze. Adăugați o pereche de perne dungate sau puncte de polka alb-negru, iar patul dvs. va arăta foarte parizian
 • Imagine cu titlul Creați un Paris Chic Teen dormitor Pasul 10
  4
  Așteaptă un candelabru, dacă poți. Aceasta este ceașca de pe tortul unei camere pariziene. Candelabrele adaugă nu numai o lumină moale în cameră, ci și un mobilier clasic și elegant. Puteți găsi o candelabră miniaturală făcută special pentru camere pe diverse pagini web de decorațiuni interioare. Asigurați-vă că baza candelei nu este mai mică de 2 metri (7 picioare), astfel încât adulții să evite lovirea capului!
 • Imagine cu titlul Creați un Paris Chic Teen dormitor Pasul 11
  5
  Începe să colectezi mărunțișuri pariziene. Un bust la modă pentru a atârna bijuterii va face camera ta arata haute couture și elegant. Agățat de mici lumini clipește de-a lungul perimetrului tavanului va arunca o strălucire moale și romantică peste întreaga cameră, la "City of Light". Suspendarea unui ceas mic pe perete pentru a vă adapta timpului la Paris este o decorație adorabilă care vă va face să vă simțiți ca un colț francez. Fii creativ! Camera dvs. este oaza dvs. și ar trebui să fie exact așa cum doriți.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică machiajul pentru ochi albastri și griCum se aplică machiajul pentru ochi albastri și gri
  Cum de a combina culorile unei cravate, costum și cămașăCum de a combina culorile unei cravate, costum și cămașă
  Cum de a crea o casă minimalistăCum de a crea o casă minimalistă
  Cum de a crea o cameră romanticăCum de a crea o cameră romantică
  Cum să vă decorați camera gratuităCum să vă decorați camera gratuită
  Cum de a proiecta o camerăCum de a proiecta o cameră
  Cum de a alege culorile pentru a picta subsolulCum de a alege culorile pentru a picta subsolul
  Cum de a alege o culoare pentru camera taCum de a alege o culoare pentru camera ta
  Cum sa alegi culoarea vopselei pentru dormitorul tauCum sa alegi culoarea vopselei pentru dormitorul tau
  Cum sa alegi culoarea potrivita pentru camera taCum sa alegi culoarea potrivita pentru camera ta
  » » Cum de a crea o cameră foarte adolescentă pariziană

  © 2011—2020 ertare.com