Cum sa faci camera ta emo

Camera ta ar trebui să-ți dezvăluie personalitatea. Ar trebui să vă simțiți confortabil și fericit în acest lucru, indiferent dacă faceți teme la domiciliu, ascult muzică sau vă relaxați. De asemenea, ar trebui să fie propriul tău loc ascuns unde poți să te gândești la ce te deranjează sau te face fericit.

pași

Imagine cu titlul Asigurați-vă camera Emo Pasul 1
1
Decideți designul culorilor. Pereții ar trebui să fie o reflectare a designului dvs. de culoare. Decideți dacă doriți să pictați toți pereții de aceeași culoare sau dacă doriți ca peretele, sau poate tavanul, să fie o culoare contrastantă. Verificați mostre de vopsea la magazinele care vând vopsele și vopsele.
 • Imagine cu titlul Asigurați-vă camera Emo Pasul 2
  2
  Stick la tema ta. Utilizați culorile pereților și achiziționați mobilier și accesorii contrastante. Nu vă fie teamă să adăugați o culoare în cameră, mai ales dacă nuanțele principale sunt alb-negru.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă camera Emo Pasul 3
  3
  Asigurați-vă că patul tău arată frumos. Cumpărați foi și pături care au un design bun de culori care se combină cu camera dvs., plus unele perne.
 • Imagine cu titlul Make Your Emo Step 4


  4
  Decorează zidurile. În camera dvs., așezați postere ale grupurilor dvs. preferate. Le puteți găsi pe site-urile grupurilor, în concerte și în magazinele de muzică. În același mod, puteți închide fotografii ale prietenilor și familiei sau chiar o parte din lucrările dvs. artistice.
 • Imagine cu titlul Asigurați-vă camera emo Etapa 5
  5
  Plasați elementele afișate. Puteți să vă organizați camera într-un raft cu granițe negre. Arătați statuetele tale, ursuleții de pluș, colecțiile, cărțile și tot ceea ce vrei să fii parte din camera ta cu mândrie. Fiți original și adăugați propriile aplicații care vă dezvăluie personalitatea.
 • Imagine cu titlul Asigurați-vă camera Emo Pasul 6
  6
  Asigurați-vă camera dvs. negru și întunecată. Alegeți o temă gotică cu o mulțime de conținut în culorile negru și violet și apoi variați după cum doriți.
 • sfaturi

  • Un design de culoare bun "emo" Se bazează pe negru și alb. Nu vă fie frică să adăugați un pic de alte culori. De asemenea, un alt model comun este format din culori neon cu negru.
  • O camuflaj arata grozav in orice tip de camera.
  • Dacă deveniți "emo", camera ta trebuie să se schimbe cu tine ca să o faci mai mult ca tine.
  • Nu trebuie să cumpărați articole scumpe pentru a vă face camera impresionantă.
  • Pernele și covoarele sunt modalități ingenioase de a adăuga o altă dimensiune în camera dvs. În același mod, acestea reprezintă o modalitate bună de a adăuga culoarea și textura într-un spațiu greoi.
  • Să ai o sală organizată. Este a ta - trebuie să fie locuită și ordonată.
  • Adăugarea de cantități mici de vopsea la pereții dvs. este o modalitate frumoasă de a adăuga personalitate în camera dvs. E ușor, atingeți peria când este plină cu vopsea. E simplu, dar eficace.
  • Nu vă vopsiți camera în negru, acest lucru închide spațiul și face ca camera să fie mai mică.

  avertismente

  • Atunci când alegeți o pictură, rețineți că culoarea neagră și alte culori închise fac o cameră mai mică. În același mod, asigurați-vă că veți fi fericiți în viitor cu culorile pe care le alegeți acum.
  • Veți avea nevoie de părinții dvs. pentru a plăti pentru decorațiuni, cu excepția cazului în care le puteți finanța pe cont propriu. Discutați ideile dvs. cu ei și explicați-le că veți fi responsabili pentru cheltuirea unei mici sume de bani dacă sunt preocupați de costuri.
  • Culoarea neagră și culorile întunecate arată rău pe pereți. Se umple cu praf și arată oribil. Prin urmare, nu folosiți multă culoare neagră. Numai o singură sumă Foarte mic în negru sau nu-l utilizați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a crea o cameră foarte adolescentă parizianăCum de a crea o cameră foarte adolescentă pariziană
  Cum sa faci propriile vopsele pentru textileCum sa faci propriile vopsele pentru textile
  Cum se face culoarea neagrăCum se face culoarea neagră
  Cum se calculează cantitatea de vopsea necesară pentru a picta o camerăCum se calculează cantitatea de vopsea necesară pentru a picta o cameră
  Cum de a crea o cameră romanticăCum de a crea o cameră romantică
  Cum să decorezi o camerăCum să decorezi o cameră
  Cum de a decora un dormitor mic care are un pat mareCum de a decora un dormitor mic care are un pat mare
  Cum să decorezi o cameră cu tema HollisterCum să decorezi o cameră cu tema Hollister
  Cum să vă proiectați cameraCum să vă proiectați camera
  Cum de a alege o culoare pentru camera taCum de a alege o culoare pentru camera ta
  » » Cum sa faci camera ta emo

  © 2011—2020 ertare.com