Cum să devii un model alternativ

În societatea de astăzi, nu este necesar să se potrivească un stereotip de frumusețe pentru a deveni un model. Un model alternativ este o persoană care nu îndeplinește caracteristicile tipice ale unui model. Puteți deveni unul dacă aveți păr vopsit de culoare extravagante, tatuaje și piercinguri. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă dezvoltați propriul stil, să faceți fotografii și să căutați oportunități de angajare.

pași

Partea 1
Dezvoltați-vă stilul

Imaginea intitulată Deveniți un model alternativ Pasul 1
1
Nu vă schimbați stilul dacă nu este pentru un motiv bun. Nu ar trebui să vă schimbați aspectul sau personalitatea pentru a se potrivi unui stereotip. Modelele alternative au adesea piercinguri și tatuaje, dar nu trebuie să vă schimbați aspectul doar pentru a deveni un model. Trebuie să faceți schimbări în părul dvs. sau să alegeți expresii corporale pentru că este într-adevăr ceva ce vreți sau pentru că au un sens pentru voi. Modelele alternative au întotdeauna aspectul alternativ întotdeauna, nu că se imbracă așa ca pentru sesiunile foto.
 • Dacă aveți mai puțin de 18 ani, trebuie să aveți permisiunea părinților dvs. pentru a obține un piercing sau un tatuaj.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model alternativ Pasul 2
  2
  Decideți ce fel de model alternativ doriți să fie. Există multe categorii de modele alternative. Unele sunt similare, dar altele necesită un aspect complet diferit. Unele categorii sunt emos, hipsters, punks, goths, lolitas, modele burlesque și modele extrem de tatuate, considerate adevărate opere de artă.
 • Stilul gotic și stilul emo sunt diferite, deși au multe asemănări. Atât goths, cât și emos sunt cunoscuți pentru că poartă haine negre, pentru că au părul negru sau o culoare foarte izbitoare și pentru a folosi machiajul închis și multe accesorii, cum ar fi chokers și corsete. Stilul punk este legat de stilurile gotice și emo, dar este mai orientat spre muzica punk, fie că poartă cămăși de trupă și veste cu pini.
 • Stilul Hipster a devenit foarte popular în ultimii ani. "Hypsteres" poartă adesea cămăși de flanel, tricouri cu fraze amuzante, blugi și blugi strâmți. Barbatii au de multe ori barba, iar femeile isi vopsesc parul pastel.
 • Dita Von Teese este probabil cea mai renumită celebritate care are stil burlesc. Stilul burlesc vine de la moda secolului al XIX-lea și este adesea legat de striptease. Unele accesorii care sunt asociate cu acest stil sunt haine de catifea, ruj rosu, corsete, jartiere si chilot si tocuri inalte.
 • Stilul lolita (al cărui nume provine de la romanul Lolita de Vladmir Nabakov) a fost inițial popularizat în Japonia, dar acum este cunoscut în întreaga lume. Este, în general, un stil de "cloying" care încearcă să facă femeile să arate atât de tânără ca o fată.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model alternativ Pasul 3
  3
  Rochie pentru a te face remarcat. Nu vă fie frică să vă îmbrăcați într-un mod care nu este obișnuit. Modelele alternative sunt adesea imaginea marcilor gotice, hipster și emo. Puteți găsi haine de aceste stiluri în magazine sau buticuri de modă alternative din orașul dvs. Unele tipuri de îmbrăcăminte și încălțăminte pe care le puteți utiliza sunt:
 • cizme mari, cum ar fi Doc Martens sau cizme cu platformă
 • Rochii stil gotic Lolita
 • haine negre
 • culori pastelate
 • accesorii precum cranii și pentaclele
 • Imaginea intitulată Deveniți un model alternativ Pasul 4
  4
  Încearcă să-ți vopsești părul într-o culoare extravagantă. Nu este necesar să vă vopsiți părul într-o culoare extravagantă pentru a deveni un model alternativ, dar mulți oameni o fac. Culorile pastelului cum ar fi lavanda roz si turcoazul sunt la moda in zilele noastre. Puteți încerca, de asemenea, culori puternice, cum ar fi albastru sau roz fierbinte, precum și puteți utiliza un amestec de mai multe culori. Dacă nu doriți să schimbați culoarea părului, puteți alege să faceți o reducere alternativă.
 • Ați putea avea o tunsorie alternativă prin rasul întregului dvs. păr, făcându-vă stilul cu bretele scurte sau cu părul cu vârfurile oprite.
 • Puteți să vă vopsiți părul acasă, dar este mai sigur să mergeți la un profesionist.
 • Culorile extravagante se estompează repede. Prin urmare, trebuie să fiți dispuși să re-vopsiți la fiecare două sau trei săptămâni.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model alternativ Pasul 5
  5
  Pariați pe tatuaje și piercinguri. În modelarea tradițională, de obicei nu este bine văzut că există un stil alternativ, dar modelele alternative sunt mai degrabă încurajate să obțină tatuaje, piercinguri și modificări ale corpului. Trebuie să alegeți stilul, locul și, pentru tatuaje, tema. Este bine dacă vrei să faci câteva modificări în corpul tău sau în multe. Ca model alternativ, nu există nici o problemă în a avea multe tatuaje
 • Unele părți în care puteți pune piercinguri sunt urechile, nasul, septul, buzele și sprâncenele. De asemenea, puteți extinde gaura în urechi, ceea ce implică realizarea unei găuri în lob și întinderea acesteia.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model alternativ Pasul 6
  6
  Acceptați tipul de corp pe care îl aveți. Modelele tradiționale trebuie, în general, să fie subțiri și să aibă un aspect tânăr, dar acest lucru nu este cazul modelelor alternative. Nu este greșit să fii subțire și să ai un aspect tânăr, dar toate tipurile de corpuri sunt acceptate. Poți să fii o persoană scurtă, să construiești greu și să nu fii atât de tânăr, etc. Nu încercați să schimbați tipul corpului pentru a deveni un model alternativ. Cel mai probabil, puteți fi cu tipul de corp pe care îl aveți în prezent.
 • Mănâncă doar sănătos și exercițiu pentru a pierde în greutate, dacă doriți să o faceți pentru motivație personală.
 • Partea 2
  Faceți fotografii

  Imaginea intitulată Deveniți un model alternativ Pasul 7
  1
  Utilizați rețelele sociale Nu trebuie să faceți imediat fotografii profesionale. Rețelele sociale cum ar fi Instagram, Facebook și Tumblr vă pot servi bine pentru a vă face cunoscut numele. Trebuie să creați un cont într-o rețea socială cu profilul dvs. de model și să aveți un cont personal separat. Ia-i pe egoi sau să facă pe cineva să facă fotografii și să le posteze. Publicați frecvent și răspundeți celor care părăsesc comentariile.
  • Nu este necesar ca fotografiile dvs. să arate la început profesionale. Doar asigurați-vă că le luați într-un loc bine luminat și vă aranjați într-un mod care te face să te simți în siguranță față de tine.
  • Nu oferiți informații personale nimănui cu care interacționați într-o rețea socială. Dacă un fotograf vă contactează, întrebați-l dacă puteți vedea site-ul său web înainte de a fi de acord cu fotografia.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model alternativ Pasul 8
  2
  Aveți prieteni sau familie să vă fotografiați. Trebuie să practici modelarea înainte de angajarea unui fotograf. Posibilitatea de fotografie vă ajută să vă obișnuiți cu camera foto și este o modalitate bună de a vedea dacă vă place să vă modelați. Puteți posta aceste fotografii în rețelele sociale.
 • Încercați să modelați unele dintre hainele dvs. preferate în diferite părți ale grădinii, casei sau orașului dvs.
 • Puneți-vă în câteva fotografii, dar încercați să obțineți fotografii spontane de mers pe jos, în mișcare sau în compania prietenilor.
 • Verificați fotografiile pentru a vedea care posibile au ieșit mai bine și arata mai natural.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model alternativ Pasul 9
  3
  Închiriați un fotograf. Căutați fotografi în zona dvs. Mulți fotografi vor fi dispuși să facă o fotografie cu tine. Dar, este mai bine să căutați un fotograf care are experiență cu modelele, în special cu modele alternative. Poate fi costisitor să angajezi un fotograf, așa că asigură-te că ai bani pentru a acoperi costul sesiunii.
 • Verificați site-urile mai multor fotografi înainte de a alege unul. Alege fotograful care are cele mai recente fotografii.
 • Fotografii vor fi uneori dispuși să facă o fotografie la un preț mai mic. De asemenea, uitați-vă la fotografi universitari din zona dvs. sau la elevi de liceu dedicați fotografiei.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model alternativ Pasul 10


  4
  Au făcut mai multe fotografii. La sfârșitul sesiunii, ar trebui să aveți cel puțin o fotografie de față și alte fotografii în diferite unghiuri. Este bine să aveți o fotografie în față, alte fotografii preluate din toate unghiurile și câteva fotografii spontane. Mergeți cu câteva schimbări de haine la sesiune.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model alternativ Pasul 11
  5
  Faceți un card de plată. O carte de credit sau o scrisoare compozit va servi drept carte de vizită. Este un instrument de marketing pe care agenții îl vor purta atunci când vă vor considera un loc de muncă. Fotografii vor fi, de obicei, capabili să compună pentru dvs. Partea frontală a acestei cărți ar trebui să aibă fotografia de pe fața ta. Spatele ar trebui să aibă aproximativ patru fotografii. Include o fotografie spontană și altele luate din diferite unghiuri.
 • Dimensiunea corectă a unui card comp este de 15 x 20 cm (6 x 9 inch).
 • Partea 3
  Căutați oportunități

  Imaginea intitulată Deveniți un model alternativ Pasul 12
  1
  Participați la un site de interacțiune. Există site-uri web pentru modele care îi ajută să aibă contacte, să găsească locuri de muncă și să-și promoveze fotografiile. Pure Storm și Mayhem model sunt două site-uri bine-cunoscute. Înscrieți-vă în oricare dintre ele sau pe ambele. Apoi, adăugați informațiile, postați fotografii și căutați anunțuri de distribuție. Aceste site-uri vă vor ajuta să creați un portofoliu.
  • Va trebui să alegeți o imagine de profil - să vă puneți numele, locul de reședință, ceea ce sunteți dispus să faceți - și să scrieți despre caracteristicile fizice (tatuaje și piercinguri).
 • Imaginea intitulată Deveniți un model alternativ Pasul 13
  2
  Creați un site web Există câteva site-uri web, cum ar fi Wix, care oferă opțiuni gratuite de pagini web, dar în timp trebuie să cumpărați un nume de domeniu. Poate doriți să așteptați să aveți experiență pentru a crea un site web, dar este o idee bună să creați una cu fotografii luate de un fotograf atunci când începeți prima dată. Site-ul dvs. ar trebui să aibă o pagină de pornire, o secțiune "despre mine" și un portofoliu. Majoritatea site-urilor au șabloane, fie gratuite, fie plătite, dar puteți crea propriul dvs. șablon dacă știți cum să creați site-uri sau să cunoașteți pe cineva care știe.
 • Trebuie să puneți informațiile dvs. de contact, fie în secțiunea "despre mine", fie pe o pagină separată. Puneți-vă e-mailul, dar nu adăugați numărul de telefon decât dacă credeți că este necesar.
 • Adăugați CV-ul și actualizați-l pe măsură ce câștigați experiență.
 • Puteți cumpăra un nume de domeniu pe site-uri precum Wix, Squarespace și GoDaddy.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model alternativ Pasul 14
  3
  Socializează cât de mult poți. Dacă aveți prieteni de model, socializează cu ei cât de mult poți. Dacă nu, căutați pe site-uri precum People Mayhem pentru a vorbi sau a organiza întâlniri în zona dvs. Stabilirea contactelor este cea mai bună modalitate de a afla un nou model pentru a găsi locuri de muncă și oportunități. Du-te la concerte, festivaluri, petreceri și evenimente. Faceți prieteni nu numai cu alte modele, ci și cu fotografi, stilisti, muzicieni și actori.
 • Fiți atent când întâlniți oameni pe care nu îi cunoașteți. Întâlniți-vă într-o zonă aglomerată, luați telefonul mobil și, dacă este posibil, aveți un prieten care vă însoțește.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model alternativ Pasul 15
  4
  Trebuie să fiți dispus să lucrați gratuit. Lucrul gratuit nu este ideal, dar este adesea necesar. Este cel mai bun mod de a vă dezvolta portofoliul atunci când nu aveți prea multă experiență. Profitați de orice oportunitate care se prezintă. Oferiți-vă serviciile pentru spectacole de modă, filme, evenimente, videoclipuri muzicale etc. Chiar și cele mai mici locuri de muncă fac portofoliul tău să crească.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model alternativ Pasul 16
  5
  Investigați agențiile care au lucrat cu modele alternative. Căutați agențiile care au angajat și continuați să angajeze modele alternative. De obicei, puteți afla care sunt modelele care au în prezent contracte cu agenția. Concentrându-vă atenția asupra agențiilor care sunt interesate de modele alternative, veți crește șansele de a găsi un loc care vă angajează.
 • Aflați politica agenției cu privire la trimiterea fotografiilor. De asemenea, căutați datele când există apeluri deschise.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model alternativ Pasul 17
  6
  Mergeți la apelurile deschise. Apelurile deschise dau ocazia unui nou model de a vizita agențiile cu speranța de a obține un contract. Găsiți agenții care organizează apeluri deschise și participă la cât de mult puteți. Puteți participa la apelurile locale deschise sau puteți călători pentru a participa la un alt loc. Fiecare agenție poate solicita cerințe diferite și specifice, însă, de obicei, trebuie să aveți cel puțin o fotografie față și cardul dvs. de plată.
 • Nu vă faceți griji dacă nu vă sună după ce ați participat la primele audiții. Este posibil să trebuiască să faceți o mulțime de audiții înainte de a găsi o agenție care să vă angajeze. Și acest lucru nu se datorează neapărat dvs., ci numărului mare de persoane care participă la audiții.
 • Asigurați-vă că ajungeți la timp, puneți hainele cu care vă simțiți cel mai bine și puteți accepta critici.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model alternativ Pasul 18
  7
  Participă la audiții. Odată ce ați semnat un acord cu o agenție, va trebui să participați la audiții. Auditiile sunt întâlniri pe care agentul dvs. le organizează pentru a vedea oportunitățile posibile de angajare care există pentru dvs. O audiție poate fi de a participa la un spectacol de modă, o revistă, un videoclip sau un catalog. Este important să participați la audiții, deoarece astfel găsiți locuri de muncă odată ce ați semnat un acord cu o agenție.
 • Cerințele pentru o audiere, indiferent dacă sunt hainele și lucrurile pe care trebuie să le purtați, depind de agenție și de persoanele cu care vă întâlniți.
 • sfaturi

  • Nu este o idee proastă de model pentru distracție. Nu trebuie să te gândești doar la o carieră de modelare.
  • Decideți cu ce vă simțiți confortabil înainte de a începe modelarea. Ar trebui să știți dacă nu vă deranjează să faceți nuduri înainte de a participa la sesiuni foto.
  • Creați un nume de model. Multe modele alternative aleg să creeze un nume artistic ca model, diferit de numele său real. Căutați pe Google numele pe care îl alegeți pentru a vă asigura că nimeni nu îl folosește deja.

  avertismente

  • Nu riscați sănătatea cu scopul de a obține un anumit aspect. Nu merită să-ți risti sănătatea ca model.
  • Retrageți imediat dacă fotografi, stilisti, agenți sau alte persoane vă pun în situații incomode.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să devii un model petitCum să devii un model petit
  Cum sa faci inele si picoti in frivolitéCum sa faci inele si picoti in frivolité
  Cum se fac modeleCum se fac modele
  Cum sa faci un model de farCum sa faci un model de far
  Cum de a învârti un RolexCum de a învârti un Rolex
  Cum să vă pliați cămășile sau bluzele cu un modelCum să vă pliați cămășile sau bluzele cu un model
  Cum sa faci un tatuaj lavabilCum sa faci un tatuaj lavabil
  Cum să obțineți un tatuaj tip acuarelăCum să obțineți un tatuaj tip acuarelă
  Cum arata un model AbercrombieCum arata un model Abercrombie
  Cum sa te uiti si sa te simti ca un model de Hollister (Bettys)Cum sa te uiti si sa te simti ca un model de Hollister (Bettys)
  » » Cum să devii un model alternativ

  © 2011—2020 ertare.com