Cum să devii un model petit

Lumea modelelor petit este o industrie care crește. A fi scurtă nu trebuie să fie un obstacol dacă doriți să deveniți un model. Puteți să o realizați, dacă sunteți profesioniști, aveți ambiții și aveți un aspect unic. Pentru a începe procesul de a deveni un model petit, trebuie să analizați aspectul, să investigați industria, să faceți fotografii profesionale și, în sfârșit, să găsiți o agenție.

pași

Partea 1
Analizați-vă aspectul

Imagine cu titlul Deveniți un model petit Step 1
1
Asigurați-vă că aveți dimensiunea corectă pentru a fi modelul petit. Înălțimea dvs. ar trebui să se încadreze în limitele stabilite pentru modelarea petit. Pentru femei, dimensiunea nu trebuie să depășească 1,70 m (5`7 "), dar ar trebui să fie mai mare de 1,50 m (5`1"). Barbatii ar trebui sa masoare intre 1,60 m (5`4 ") si 1,75 m (5`9"). În funcție de agenție sau agent, intervalele de înălțime pe care le caută pot varia.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model Petite Step 2
  2
  Identificați care sunt cele mai bune atribute ale dvs. Evaluați-vă cu sinceritate. Alegeți cel puțin o calitate fizică care atrage atenția și pentru care primiți frecvent complimente, fie că sunteți cu ochii, zâmbetul sau picioarele. Încercați să îndreptați atenția către acea parte a corpului. Puteți să o faceți folosind machiaj sau îmbrăcăminte care îmbogățesc acel atribut pe care îl aveți.
 • Utilizați machiajul ochilor care vă favorizează dacă obțineți mai multe complimente pentru ochi.
 • Purtați pantaloni sau legături strânse dacă cel mai bun atribut este picioarele.
 • Dacă aveți probleme în a ști care dintre cele mai bune atribute ale dvs. este, întrebați-vă prietenilor care a fost primul lucru care le-a atras atenția când v-au întâlnit.
 • Imagine cu titlul Deveniți un model petit Step 3
  3
  practică postură bună Poziția bună vă poate face să arătați chiar mai înalt decât sunteți cu adevărat. Acest lucru vă poate ajuta să nu treceți neobservate până când nu vă aflați lângă modele mai înalte. Practicați-vă cum să vă așezați cu coloana vertebrală și să vă aduceți umerii înapoi când umblați.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model petit Step 4
  4
  Dezvoltați-vă stilul personal Un stilist și un fotograf vă pot schimba aspectul pentru sesiunile foto, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să aveți propriul dvs. stil și marcat. Decideți dacă doriți un stil foarte feminin ("girly"), alternativ, simplu, punk etc. Aducerea personalității prin aspectul dvs. vă poate determina să atragă atenția și oamenii să observe mai mult decât dimensiunea dvs.
 • Purtați haine care vă fac să ieșiți de la odihnă. Nu vă fie teamă să vă îmbrăcați diferit față de moda actuală.
 • Încearcă o tăiere și o culoare a părului care vă favorizează caracteristicile și vă oferă un aspect unic.
 • Partea 2
  Investigați mediul

  Imaginea intitulată Deveniți un model Petite Step 5
  1
  Recunoașteți oportunitățile pe care le aveți în modelare. Nu este imposibil să devii un model de modă couture, dar oportunitățile sunt limitate. Modelarea pentru reviste, cataloage și anunțuri tipărite sunt cele mai bune opțiuni pe care le aveți ca un model petit. Mai exact, ia în considerare posibilitatea de a fi un model de piese, costume de baie, lenjerie și publicitate.
  • Piesele de modelare implică modelarea anumitor părți ale corpului, cum ar fi mâinile, picioarele, dinții și ochii. Înălțimea nu este importantă în acest tip de modelare, atâta timp cât îndepliniți cerințele estetice pentru partea dorită a corpului.
  • În modelarea în costume de baie, tipul de corp al modelului este mai important decât dimensiunea sa. Pentru acest tip de modelare, nu este atat de mult ca modelul sa fie mare, ci ca are un corp forma si curbilinar. În cazul bărbaților, un organism mai format și atletic decât statura contează mai mult.
  • Pentru a modela lenjeria și lenjeria de corp, cerințele sunt similare cu cele ale modelelor de costume de baie. Femeile trebuie să fie în formă și să aibă un corp curbat, iar bărbații ar trebui să aibă o figură atletică. Pentru acest tip de modelare, este important ca modelul să se simtă confortabil cu corpul tău.
  • Modelarea publicității vizează vânzarea de produse. Astfel de produse pot fi bijuterii, cosmetice, mașini etc. Înălțimea medie a modelelor publicitare este de 1,60 m (5`4 ") pentru femei și de aproximativ 1,75 m (5`9") pentru bărbați. Modelarea publicitară este un sector minunat pentru modelele petit, deoarece obiectivul este de a vinde un stil de viață și se caută modele de toate vârstele, dimensiunile și etnicitățile.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model petit Step 6
  2
  Căutați publicații care vă aduc aminte. Căutați publicații pe care doriți să le participați într-o bună zi. Acest lucru vă va oferi o idee despre tipurile de locuri de muncă pe care ar trebui să le căutați. Rețineți că poate fi dificil să găsiți un loc de muncă ca un model de modă înaltă. De aceea, căutați publicații în care participă modelele petit.
 • Ziarele și revistele locale sunt opțiuni bune pentru a începe să lucrați ca model. Obțineți publicații locale și consultați anunțurile lor.
 • Imagine intitulată Deveniți un model petit Step 7
  3
  Luați un model faimos ca referință. Au existat numeroase modele renumite care nici măcar nu măsoară 1,70 m (5`8 "). Unele dintre aceste modele sunt: ​​Devon Aoki de 1,65 m (5`5 "), Eva Pigford de 1,65 m (5`5"), Twiggy de 1,68 m (5`6 ") și Kate Moss de 1,70 m (5`7 "). Aceste femei au paradat pe podiumuri și au fost modele de publicații tipărite. Unii dintre ei, precum Twiggy și Kate Moss, se numără printre cele mai celebre modele din istorie. Dacă sunteți scurt, poate fi mai dificil să reușiți ca model, dar nu este imposibil.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model Petite Step 8
  4
  Trebuie să trăiți într-un oraș care vă convine. Aflați dacă orașul în care locuiți în prezent este un loc bun pentru un model petit. Dacă în apropiere există câteva agenții, va trebui să vă mutați într-un oraș mai mare. Poate fi necesar să te muți dacă vrei să fii parte dintr-o agenție mare sau să fii într-un loc unde există multe oportunități. Dacă sunteți interesat doar de a fi un model publicitar, într-un mic oraș puteți găsi suficiente oportunități.
 • În această etapă, trebuie să vă gândiți doar la mișcare ca pe o posibilitate. Nu o faceți până când nu aveți un portofoliu și asigurați-vă că veți fi suficient de succes pentru a face un model de viață.
 • Partea 3
  Luați fotografii profesionale

  Imaginea intitulată Deveniți un model petit Step 9
  1


  Găsiți un fotograf. Trebuie să-i dați să facă cel puțin câteva fotografii. Găsiți fotografi din zona dvs. care au făcut deja sesiuni cu modele înainte. Amintiți-vă că fotografiile pot fi scumpe, deci asigurați-vă că aveți bani rezervați pentru sesiuni. Dacă bugetul dvs. este limitat, puteți căuta o școală de fotografie unde elevii sunt dispuși să facă fotografii gratuite pentru a-și dezvolta portofoliile.
  • Vizitați site-urile fotografilor din zona dvs. Este important să vedeți munca pe care o fac, înainte de a le angaja pentru a face fotografii.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model petit Pete 10
  2
  Luați legătura cu fotografii care vă admir munca. Dacă vedeți fotografii care vă impresionează într-o revistă sau într-un catalog, aflați numele fotografului și încercați să-l localizați. Acest fotograf sau fotograf ar putea fi interesat în fotografierea, mai ales dacă este cineva care are noi idei creative pentru care are nevoie de un model. Dar acest lucru poate fi posibil numai în cazul fotografilor locali. Fotografii celebri probabil că nu au timp sau nu sunt interesați să răspundă.
 • Trimiteți un mesaj prin e-mail sau printr-o rețea socială, întotdeauna cu educație. Nu mergeți să deranjezi fotograful prin trimiterea constantă a mesajelor dacă nu răspunde.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model petit Petit 11
  3
  Faceți una "cartela electronică" (carte de prezentare specială pentru modele). Un card comp sau compozit este un instrument de marketing pe care modelele îl folosesc pentru a se promova. Arată ca o carte de vizită comună și o puteți trimite agențiilor care caută modele petit. Cu cardul comp, profesioniștii din industrie vă pot evalua folosind mai mult decât o fotografie cu fața în față. Agentul dvs. va trimite acest card când vă prezintă pentru lucrări tipărite. Cardul comp trebuie să aibă o fotografie față în față, trei până la cinci fotografii pe spate și măsurătorile tale. Dimensiunea corectă a unui card comp este de 15 x 20 cm (6 "x 9").
 • Pentru a face un card comp, trebuie să aveți fotografii care prezintă în toate unghiurile. Aveți o fotografie uită direct la cameră și alte fotografii luate din diferite unghiuri. Este, de asemenea, o idee bună să includeți una sau două fotografii spontane.
 • Puteți găsi exemple de carduri compuse prin efectuarea unei căutări rapide pe Internet.
 • Dacă sunteți un model de piese sau un model numai pentru anumite tipuri de fotografii, atunci nu va trebui să aveți un card normal. Includeți fotografii ale părților componente ale corpului dacă sunteți un model de piese. Includeți fotografii în costume de baie sau lenjerie dacă doriți să lucrați în acele domenii de modelare.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model de model petit 12
  4
  Pregătiți un portofoliu cu cele mai bune fotografii. Un portofoliu este o carte mare cu fotografii pe care le veți lua cu dvs. când căutați o agenție sau locuri de muncă ocazionale ca petit model. Fotografiile de calitate pot compensa o statură scurtă în industria de modelare, deci asigurați-vă că includeți numai cele mai bune fotografii. Portofoliul dvs. va fi mai mare și se va schimba în timp, pe măsură ce veți obține mai multă experiență.
 • Partea 4
  Găsește o agenție

  Imaginea intitulată Deveniți un model petit gros 13
  1
  Căutați agențiile care au angajat deja modele petit. Cercetați fiecare agenție care vă interesează să vă asigurați că ați lucrat deja cu modele de succes petit. Multe agenții au lăsat modelele aspirante să știe cu cine au lucrat în trecut, deși puteți căuta pe Internet numele agenției pentru a afla mai multe. Dacă vă atrageți atenția numai în agențiile care caută modele petit, veți avea mai multe oportunități de a găsi o slujbă.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model Petite 14
  2
  Mergeți la apelurile deschise ale agențiilor de modelare. Când există apeluri deschise, noile modele pot vizita o agenție pentru a afla dacă cineva este interesat să le reprezinte. Aceasta este o modalitate bună de a găsi pe cineva care vă poate reprezenta dacă nu aveți încă un agent. Puteți căuta apeluri locale sau călătoriți pentru a participa la un apel deschis în altă parte. De obicei, trebuie să faceți o fotografie de față, cardul dvs. de credit și un costum de baie, deși cerințele depind de fiecare agenție.
 • Deschiderea apelurilor atrage în general multe alte modele aspirative. Nu te descuraja dacă nu primești nimic în primele apeluri la care te duci.
 • Amintiți-vă să vă îmbrăcați bine, să fiți la timp, să acceptați critici și să aveți un număr de telefon de lucru în cazul în care agenția decide să vă apeleze.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model petit pas 15
  3
  Întrebați agenția de ce nu v-au ales. Aflați dacă există ceva ce se poate schimba pentru a fi acceptat în viitor. Unele agenții ar putea să nu vrea să răspundă la întrebări, așa că nu insistă dacă vedeți că nu sunt dispuși să facă acest lucru.
 • Trimiteți un e-mail sau vă mulțumesc scrisoare agentului. Chiar dacă te resping, este o idee bună să trimiți un mesaj de mulțumire agentului pentru că ți-a făcut timp să te întâlnești cu tine. Nu trebuie să răspândi prea mult în notă sau în mesaj prin poștă, dar să-i mulțumesc pentru timpul său. Nu știi niciodată când vei întâlni din nou această persoană, așa că e bine să lași o impresie bună despre tine.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model petit Step 16
  4
  Gândiți-vă cu atenție înainte de a semna un contract cu un agent. Semnează un contract cu agentul cel mai interesat de tine și îți oferă cele mai mari oportunități. Asigurați-vă că agenția vă poate îmbunătăți cariera înainte de a vă angaja. Pentru aceasta, puteți căuta opinii despre agenție pe Internet, întrebați alte persoane care se află în mijloc și vedeți dacă au clienți de succes.
 • Nu uitați să verificați contractul înainte de semnare. Nu vă angajați în ceva pe care nu îl veți putea îndeplini.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model Petite 17
  5
  Introduceți-vă la toate audițiile organizate de agenția dvs. Auditiile sunt întâlniri cu profesioniștii responsabili de show-uri de modă, reviste și cataloage. Acestea sunt întâlniri foarte importante, deoarece determină dacă aveți un loc de muncă. Mergeți la toate auditiile programate de agenție, astfel încât să aveți mai multă șansă să obțineți un loc de muncă. Ce vi se cere să faceți într-o audiție, pe lângă hainele pe care trebuie să le purtați în acea zi, depinde de cerințele agenției dvs. și ale companiei cu care vă întâlniți.
 • Într-o audiție, nu faceți niciodată ceva care vă deranjează. Nu merită să vă puneți siguranța sau valorile personale în pericol pentru un loc de muncă.
 • sfaturi

  • Încearcă modelul pentru a te distra, având familia sau prietenii tăi să-ți facă fotografii. Acest lucru vă va ajuta să aflați dacă într-adevăr doriți să modelați.
  • Luați un stilou și un notebook, sau o tabletă sau un telefon mobil, pentru a vă lua note când participați la un apel deschis. În acest fel, un agent vă poate vedea și vă va considera o persoană profesională și organizată.
  • Dacă aveți peste 18 ani, nu mergeți la o audiție sau la un casting cu un prieten sau o rudă. Dacă vrei ca cineva să te însoțească, ar fi mai bine să te aștepți afară.

  avertismente

  • Nu cădeți în tulburări de alimentație pentru a deveni un model petit. Frumusețea este prezentă în toate dimensiunile și toate formele. Nu merită să ristiți sănătatea prin încercarea de a pierde în greutate.
  • Faceți lucruri pe care vă simțiți confortabile. Retrageți-vă imediat de undeva dacă fotograful, agenția sau compania vă cer să faceți ceva nepotrivit care vă deranjează.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa alegi telefonul smartphone Samsung cel mai potrivit pentru tineCum sa alegi telefonul smartphone Samsung cel mai potrivit pentru tine
  Cum de a alege o pagină web pentru a funcționa ca model de cameră webCum de a alege o pagină web pentru a funcționa ca model de cameră web
  Cum se face un model în PhotoshopCum se face un model în Photoshop
  Cum se fac modeleCum se fac modele
  Cum sa faci un model de farCum sa faci un model de far
  Cum să vă pliați cămășile sau bluzele cu un modelCum să vă pliați cămășile sau bluzele cu un model
  Cum sa te uiti si sa te simti ca un model de Hollister (Bettys)Cum sa te uiti si sa te simti ca un model de Hollister (Bettys)
  Cum de a deveni un model de mâiniCum de a deveni un model de mâini
  Cum se face un portofoliu de modelareCum se face un portofoliu de modelare
  Cum să aplicați pentru o agenție de modelareCum să aplicați pentru o agenție de modelare
  » » Cum să devii un model petit

  © 2011—2020 ertare.com