Cum să devii un pictor de vehicule

Pictorii de vehicule și de echipamente de transport sunt responsabili pentru vopsirea vehiculelor, cum ar fi autoturisme, autobuze sau camioane din mai multe motive. De exemplu, clienții doresc ca vehiculele lor să aibă un aspect diferit sau unele trebuie să fie pictate deoarece sunt deteriorate. Deși pentru a deveni un pictor de autovehicule aveți nevoie de cerințe minime, cum ar fi o licență de conducere valabilă și un record impecabil de conducere, unele locuri de muncă necesită mai mult. Prin urmare, cunoașterea modului de a deveni un pictor de autovehicule este diferența dintre dorința de a lucra în câmp și de a face acest lucru.

conținut

pași

Imaginea intitulată Deveniți un autodistructor Pasul 1
1
Obțineți o diplomă de liceu. Diploma este cerința minimă pentru un angajat de vopsire a vehiculelor.
 • Imaginea intitulată Deveniți un autodistruct Pasul 2
  2
  Dobândește calificare în vopsirea vehiculului. Aveți două opțiuni de bază.
 • Poți să lucrezi ca ucenic. În calitate de ucenic, obțineți un amestec între instruirea practică de către un pictor de vehicule experimentat și instruire în clasă.
 • De asemenea, puteți alege să lucrați ca asistent de vopsire a vehiculelor. În calitate de asistent, sunteți responsabil de sarcini mai puțin tehnice, cum ar fi îndepărtarea tapițeriei vehiculului și șlefuirea suprafețelor acestuia.
 • Imaginea intitulată Deveniți un autodistruct Pasul 3
  3
  Obțineți o educație superioară pentru a vă îmbunătăți oportunitățile de angajare. Școlile tehnice, profesionale și comunitare oferă cursuri de vopsire a vehiculelor și au, de obicei, politici de admisie deschise.


 • Imagine intitulată Deveniți un autodistructor Pasul 4
  4
  Uită-te la școli tehnice care oferă instruire în amestecarea și utilizarea de diferite tipuri de vopsea auto, și care preda pictura vehiculului.
 • Postulați și introduceți.
 • Aflați afacerea de vopsire a vehiculelor. Este posibil să aveți nevoie de cursuri de educație generală, cum ar fi informatică, comunicare și matematică.
 • Puteți absolvi cu un grad asociat care durează doi ani pentru a finaliza sau un certificat care durează un an.
 • Imaginea intitulată Deveniți un autodistruct Pasul 5
  5
  Găsește-ți un loc de muncă ca pictor auto. Puteți să stați la atelierul de vehicule în care lucrați să faceți sarcini generale sau puteți căuta să lucrați într-un atelier diferit.
 • Imagine cu titlul Deveniți un autodistruct Pasul 6
  6
  Găsiți un bun pictor și încercați să-l angajați ca asistent. Schimbă-ți efortul pentru cunoștințele tale despre pictura. Te rog, ascultă tot ce spui, indiferent cât de sentimental sună. Când credeți că sunteți suficient de bun pentru a lucra pe cont propriu, așteptați un an și apoi veți fi gata.
 • sfaturi

  • Institutul de Excelenta a Serviciilor pentru Automobile (ASE) ofera pictorilor auto o modalitate de a obtine certificarea in acest domeniu. Certificarea este voluntară, dar necesită o experiență de cel puțin doi ani în vopsirea automobilelor sau cel puțin un an de instruire care să respecte standardele ASE. Obținerea certificării facultative implică promovarea unui examen scris. Trebuie să reluați testul la fiecare 5 ani pentru a menține certificarea.
  • Obținerea unei diplome sau a unui certificat asociat vă ajută dacă nu aveți experiență în domeniul auto, deoarece vă oferă o modalitate de a învăța abilități cum ar fi pregătirea picturilor, renovarea panourilor și finisarea personalizată.
  • Învățați cum să combinați diferitele tipuri de vopsea și să le aplicați vehiculelor, puteți accelera procesul pentru a obține o promovare în vopsirea vehiculelor și puteți îmbunătăți activitatea viitoare și puteți spori abilitățile.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se calculează costurile de lucru ale vopseleiCum se calculează costurile de lucru ale vopselei
  Cum să obțineți un loc de muncă la UPSCum să obțineți un loc de muncă la UPS
  Cum să devii un agronomCum să devii un agronom
  Cum să devii o asistentă medicală sau un anestezistCum să devii o asistentă medicală sau un anestezist
  Cum sa devii un asistent medical cu usurintaCum sa devii un asistent medical cu usurinta
  Cum să devii profesor de liceu în TexasCum să devii profesor de liceu în Texas
  Cum să devii un asistent de terapie fizicăCum să devii un asistent de terapie fizică
  Cum să obțineți un grad de nutrițieCum să obțineți un grad de nutriție
  Cum să obțineți asigurarea auto doar pentru o parte a anuluiCum să obțineți asigurarea auto doar pentru o parte a anului
  Cum se face distincția între dimensiunile anvelopelor pentru autoturismeCum se face distincția între dimensiunile anvelopelor pentru autoturisme
  » » Cum să devii un pictor de vehicule

  © 2011—2020 ertare.com