Cum să devii un asistent de terapie fizică

Un asistent de terapie fizică este chemat să asiste terapeuții fizici în totul de la răspunsul la telefon, la masajul și tratarea pacienților. Lucrarea include ajutarea pacienților să efectueze exerciții, să furnizeze instrumente de reabilitare, cum ar fi cârje și, în general, reabilitarea pacienților răniți care și-au pierdut mobilitatea. Pentru această lucrare, trebuie să manifestați interes pentru științele sănătății și pentru a ajuta oamenii. În 2010, Departamentul de Statistică al Muncii din Statele Unite a raportat că creșterea numărului de locuri de muncă pentru asistenții pentru terapie fizică crește cu o medie de 45%. Acest lucru este mult mai mare decât în ​​cele mai multe alte domenii și se datorează probabil creșterii populației vârstnice. Pentru a deveni asistent sau asistent asistent medical, trebuie să beneficiați de educație, instruire și certificare. Citiți următoarele pentru a afla cum puteți deveni un asistent de terapie fizică.

pași

Metoda 1
Educație pentru un asistent de terapie fizică

Imaginea intitulată Deveniți un asistent de terapie fizică Pasul 1
1
Primiți diploma de la liceu sau treceți testul echivalent al Dezvoltării Generale Educaționale (GED, pentru acronimul său în limba engleză). Trebuie să aveți aptitudinea și interesul pentru subiectele legate de știință, cum ar fi biologia, anatomia și fizica. De asemenea, puteți lua în considerare un stagiu de vară sau un loc de muncă axat pe rolul științelor medicale.
 • Imaginea intitulată Deveniți un asistent de terapie fizică Pasul 2
  2
  Înscrieți-vă într-o școală sau un program care are o diplomă acreditată pentru a fi un asistent de terapie fizică. Dacă vă aflați în Statele Unite, acesta trebuie să fie acreditat de către Comisia de Acreditare pentru Educație Terapie Fizică (CAPTE, pentru acronimul său în limba engleză). În majoritatea statelor, aceasta este o diplomă de asociat (o diplomă de 2 ani).
 • Vizitați capte.org pentru a vedea programele acreditate disponibile în zona dvs. În anul 2011, au fost 276 de programe acreditate.
 • Imaginea intitulată Deveniți un asistent de terapie fizică Pasul 3
  3
  Primiți-vă diploma de la un program acreditat. Acest program durează de obicei 5 semestre și include munca de laborator, experiența clinică și de clasă. Clasele vor include kinesiologie, patologie, terminologie medicală, anatomie, tehnici de asistare și exerciții de terapie.
 • Imagine cu titlul Deveniți un asistent de terapie fizică Pasul 4
  4
  Finalizați aproximativ 16 săptămâni de practică clinică. Veți primi pregătirea dvs. sub tutela terapeuților fizici licențiați.
 • Imaginea intitulată Deveniți un asistent de terapie fizică Pasul 5
  5
  Obțineți licența dvs. în starea pe care o alegeți. În Statele Unite, numai în Colorado și Hawaii, nu vor fi necesare licențe. Ai putea lua un examen ales de stat sau Examenul de Terapie Fizică Națională.


 • Imagine cu titlul Deveniți un asistent de terapie fizică Pasul 6
  6
  Obțineți o certificare națională de la Asociația Americană a Terapeuților Fizioterapeuți (APTA) sau echivalentul în țara dvs. Acest lucru va fi util pentru a vă îmbogăți curriculum-ul sau când doriți să căutați o specialitate.
 • Metoda 2
  Experiența unui asistent de terapie fizică

  Imagine cu titlul Deveniți un asistent de terapie fizică Pasul 7
  1
  Aplicați la posturile de asistență pentru terapie fizică. Puteți vedea online sau să vă adresați la spitale, birouri de medici, centre de terapie fizică, clinici de ambulatoriu, case de îngrijire medicală, centre de îngrijire la domiciliu și unități specializate de asistență medicală. Se așteaptă ca această activitate să crească în nevoie, pe măsură ce populația în vârstă crește și ea.
  • Căutați locurile de asistent și asistent de terapie fizică. Aceste poziții sunt similare, iar acest lucru ar putea să vă extindă rezultatele când căutați pe Internet pentru aceste locuri de muncă pe site-uri precum: Monster.com, Careerbuilder.com și Indeed.com
  • Pe site-ul APTA (apta.org), căutați "Căutați locuri de muncă" pe linkul "Cariere" & Educație "(carieră și educație). Există o pagină în care există o listă cu posibilele locuri de muncă pentru asistenții certificați.
 • Imaginea intitulată Deveniți un asistent de terapie fizică Pasul 8
  2
  Obține credite de educație continuă în fiecare an. Acestea sunt cerințele pentru a vă menține certificarea în stat. Puteți participa la conferințe de terapie fizică sau puteți lua cursuri locale.
 • Imagine cu titlul Deveniți un asistent de terapie fizică Pasul 9
  3
  Luați în considerare alegerea unei specialități după, cel puțin 5 ani de experiență în domeniul terapiei fizice. Domeniile de expertiză includ pacienții cardiovasculare, acvatice, neuromusculare și pediatrice.
 • sfaturi

  • Cifrele de la Departamentul american de Statistică a Muncii arată că plata medie pentru asistenții terapie fizică este de 37.710 dolari pe an sau aproximativ 18.13 dolari pe oră.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O diplomă de liceu
  • Diplomă de specialitate
  • O practică într-o clinică
  • certificare
  • O licență de stat
  • Credite de educație continuă
  • O specialitate în terapia fizică (opțională)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înțelegeți semnalele unui arbitru de fotbal asistentCum să înțelegeți semnalele unui arbitru de fotbal asistent
  Cum să diagnosticați și să tratați tulburarea de personalitate limităCum să diagnosticați și să tratați tulburarea de personalitate limită
  Cum să devii un educator pentru diabetCum să devii un educator pentru diabet
  Cum să devii un agronomCum să devii un agronom
  Cum să devii o asistentă psihiatricăCum să devii o asistentă psihiatrică
  Cum să devii o asistentă medicală sau un anestezistCum să devii o asistentă medicală sau un anestezist
  Cum sa devii un asistent medical cu usurintaCum sa devii un asistent medical cu usurinta
  Cum să devii un profesor de ziCum să devii un profesor de zi
  Cum să devii un animator pe computerCum să devii un animator pe computer
  Cum să devii tâmplarCum să devii tâmplar
  » » Cum să devii un asistent de terapie fizică

  © 2011—2020 ertare.com