Cum să vă periați dinții cu o perforare a limbii

Având o piercing limba nu ar trebui să vă oprească niciodată de a avea grijă de dinții dumneavoastră. În plus, o bună igienă orală va ajuta piercing-ul în limba dumneavoastră să rămână sănătos și vă va permite să aveți mai mult timp. Pentru informații detaliate despre cum să vă periați dinții cu un piercing al limbii, consultați Pasul 1 de mai jos.

pași

Partea 1
Periați-vă dinții

Imaginea intitulată Periați-vă dinții cu un stil de perforare a limbii
1
Scoateți bijuteria de la piercing înainte de a mânca. Acest lucru împiedică particulele de alimente să se blocheze în perforarea limbii și reduc rămășițele pe care trebuie să le eliminați în timpul periajului.
 • Plasați bijuteria într-un recipient cu capac care conține 10 ml de apă de gură (Listerine, Orahex) diluat în 5 ml de apă.
 • Pune-o înapoi în limba ta după ce ți-ai periat dinții
 • Imaginea intitulată Periați-vă dinții cu un stil de perforare a limbii
  2
  Periați-vă dinții fără bijuterie. De fiecare dată când vă periați dinții (dimineața, după masă și înainte de a merge la culcare) este o idee bună să o faceți fără bijuteria de pe limbă, pentru a evita iritarea piercingului și curățarea corectă a dinților.
 • Periajul corect al dinților este important, deoarece îndepărtează orice particule de alimente dintre dinții care ar putea rămâne blocați în bijuterie și ar cauza o infecție.
 • Prin urmare, periajul dinților bine va ajuta piercing-ul în limba dumneavoastră să rămână sănătos și să dureze mai mult.
 • Imaginea intitulată Periați-vă dinții cu o piercing cu limba. Pasul 3
  3
  Țineți periuța de dinți la un unghi de 45 de grade. Începeți cu dinții de pe spate, așezați capul periuței de dinți la un unghi de 45 de grade cu perii îndreptați spre gâtul dinților.
 • Acesta este cel mai bun unghi pentru curățarea dinților și a gingiilor, ceea ce este esențial pentru a preveni acumularea de plăci și bacterii.
 • Imaginea intitulată Periați-vă dinții cu o piercing cu limba. Pasul 4
  4
  Periați utilizând mișcări circulare mici. În loc să utilizați o mișcare din față în spate pentru a vă peria dinții, utilizați mici mișcări circulare. În acest fel, curățați eficient dinții fără a deteriora emailul.
 • După aproximativ 15 secunde de periere, efectuați o mișcare inductivă sau de mișcare pentru a direcționa toate resturile spre suprafața de mușcare a dinților.
 • Imaginea intitulată Periați-vă dinții cu un piercing al limbii Pasul 5
  5
  Periați timp de cel puțin două minute. Este important să curățați cu atenție suprafața fiecărui dinte (din față și din spate). Ar trebui să dureze aproximativ 2 până la 3 minute pentru ao face corect, deci utilizați un temporizator, dacă este necesar. Nu uitați să vă spălați dinții cel puțin de două ori, dar de preferință de trei ori pe zi.
 • După periaj, atașați toate zonele interdentare așa cum faceți în mod normal. Fiți foarte atent când lucrați în zonele apropiate de gaura din limba dvs., pentru că dacă o loviți cu mâna, poate fi dureroasă.
 • Imaginea intitulată Periați dinții cu un stil de perforare a limbii
  6
  Utilizați periuța de dinți pentru a curăța bijuteria din gură. Periajul bijuteriei cu o periuță de dinți din gură vă ajută să eliminați resturile de alimente, plăcile sau depunerile calcaroase de pe suprafața metalului, ceea ce vă ajută să împiedicați infectarea limbii.
 • Pentru a curăța bijuteria, spălați-vă bine mâinile, apoi umpleți un castron cu o soluție antibacteriană preparată prin amestecarea unei linguri de apă de gură cu clorhexidină cu două linguri de apă.
 • Îndepărtați periuța de dinți cu această soluție și periați bijuteria, asigurându-vă că ați curățat întreaga suprafață. Ținând-o deasupra bolului, este o idee bună, în cazul în care bijuteria iese din mâini în timpul curățării.


 • Image cu titlul Perie dinti cu o piercing limba Pasul 7
  7
  Relocați bijuteria. După ce ați terminat periajul, folosiți atașarea atei și curățați bijuteria, ajustați bilele de pe cărucior pentru a vă asigura că buza rămâne ferm și sigură pe poziție.
 • Dacă mingea este slăbită, există posibilitatea ca aceasta să se poată desprinde de zona de piercing și să cadă în gât, ceea ce ar cauza o situație de urgență, cum ar fi sufocarea.
 • Partea 2
  Curățați-vă piercing-ul

  Image cu titlul Perie dinti cu o piercing limba Pasul 8
  1
  Clătiți-vă gura cu apă sărată înainte de a merge la culcare. Aceasta este o modalitate eficientă de a reduce bacteriile din gură (în plus față de periaj și dentare) fără a lăsa un efect rezidual, cum ar fi clătirea cu clorhexidină.
  • Pentru a pregăti o clătire cu apă sărată, dizolva 1 linguriță de sare într-o ceașcă de apă caldă. Luați o băutură și clătiți-vă peste gură timp de 1 minut înainte de a vă culca.
 • Imaginea intitulată Periați dinții cu un stil de perforare a limbii Pasul 9
  2
  Utilizați o clătire cu gura cu clorhexidină în următoarele două săptămâni. Utilizați o apă de gură pe bază de clorhexidină timp de două săptămâni după ce ați introdus perforarea limbii. În prima săptămână, folosiți apă de gură cel puțin de 5 ori pe zi și apoi scădea treptat de 3 ori pe zi în a doua săptămână.
 • Când alegeți o apă de gură, verificați dacă aveți sau nu alcool. Gura cu alcool va produce o senzație de arsură în jurul zonei de piercing.
 • Preparatele de gură cu clorhexidină (atunci când sunt utilizate mai mult de două săptămâni) pot provoca modificarea gustului, senzația de arsură la nivelul limbii și decolorarea limbii.
 • Imaginea intitulată Periați dinții cu un stil de perforare a limbii Pasul 10
  3
  Vizitați medicul dentist la fiecare șase luni. Este extrem de important să păstrați întotdeauna o bună igienă orală, mai ales când aveți o piercing în gură. Deși bună îngrijire la domiciliu este o parte esențială a acestui lucru, va fi, de asemenea, necesar să vizitați medicul dentist și să primiți curățenie și revizii profesionale, aproximativ la fiecare șase luni.
 • Image cu titlul Periați dinții cu un stil de perforare a limbii Pasul 11
  4
  Aflați despre complicațiile pe care le poate provoca piercingurile din limba. Piercingurile din gură necesită timp pentru că au nevoie de îngrijire continuă. Piercing-uri pe limba în formă de greutăți, în special, sunt un potențial loc pentru a găzdui bacterii în interiorul gurii. Următoarele sunt potențialele riscuri pentru sănătatea ta care prezintă un piercing murdar.
 • Infecție linguală
 • Deteriorarea dinților și a umpluturilor.
 • Deteriorarea gingiilor.
 • Daune nervoase
 • Cu toate acestea, aceste probleme pot fi evitate în mare măsură prin igiena orală meticuloasă și vizite regulate la medicul dentist. Pentru a afla mai multe despre cum să aveți grijă de un piercing în gură, citiți articolul despre cum să aveți grijă de un piercing în limbă.
 • sfaturi

  • Evitați consumul de alcool și nu fumați țigarete, deoarece aceste obiceiuri pot întârzia procesul de vindecare și pot crește șansele de complicații, cum ar fi o infecție. Abțineți de la guma de mestecat sau tutunul de mestecat.
  • Încercați să vorbiți mai puțin în primele zile, deoarece odihna este cel mai bun medicament pentru o recuperare mai rapidă.
  • Dacă nu puteți elimina bijuteria din limba dvs. și piercing-ul este prea sensibil pentru a vă peria dinții din față cu o periuță de dinți, încercați să folosiți degetul și o anumită pastă de dinți pentru a le curăța. Acest lucru nu este la fel de eficient ca periajul cu o periuta de dinti, dar este mai bine decat sa nu periati deloc.
  • Adresați-vă în mod regulat medicului dentist pentru a monitoriza starea gurii.

  avertismente

  • Nu utilizați piercingul în limba în care participați la sport. Acest lucru poate provoca sufocare deoarece corpul dumneavoastră este extrem de activ.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci trucuri cu limbaCum să faci trucuri cu limba
  Cum să ai grijă de piercinguri facialeCum să ai grijă de piercinguri faciale
  Cum să aibă grijă de un piercing de mamelonCum să aibă grijă de un piercing de mamelon
  Cum să aveți grijă de o perforare în buzăCum să aveți grijă de o perforare în buză
  Cum de a vindeca un piercing nas infectatCum de a vindeca un piercing nas infectat
  Cum să ascundeți o gaură în limbaCum să ascundeți o gaură în limba
  Cum să obțineți un piercing în limbaCum să obțineți un piercing în limba
  Cum de a obține o piercing nasCum de a obține o piercing nas
  Cum să faci o gaură acasăCum să faci o gaură acasă
  Cum să curețe piercing-uri pe buricCum să curețe piercing-uri pe buric
  » » Cum să vă periați dinții cu o perforare a limbii

  © 2011—2020 ertare.com